پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
ادعای یک خبرگذاری غربی درخصوص انتقال مواد هسته ای ایران به روسیه

 یک خبرگزاری غربی ادعا کرده است که ایران و 1+5 توافق کرده اند مواد هسته ای ایران به روسیه منتقل شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه 12 دی گزارش داد که این توافق به طور موقت میان ایران و امریکا حاصل شده است.

آسوشیتدپرس به نقل از دو دیپلمات غربی نوشته است ایران پذیرفته بخش زیادی از مواد تا 5 درصد غنای خود را به روسیه منتقل کند.

این مواد در روسیه احتمالا تبدیل به مجتمع های سوخت خواهند شد.

به نوشته ای پی، این دو دیپلمات که خواستند نامشان فاش نشود همچنین اعلام کردند مذاکره کنندگان (دو طرف)‌ در ماه دسامبر برای اولین بار توانستند فهرستی را تهیه کنند که در آن حوزه های توافقی بالقوه و رویکردهای گوناگون در خصوص مسائل اختلافی باقیمانده مشخص شده است.

این خبرگزاری ادامه داده است که دیپلمات ها خاطرنشان کردند در گفت وگوهای پیشین بین ایران و گروه 1+5 حتی توافق کردن در خصوص فهرستی از اقداماتی که باید دو طرف انجام دهند مشکل بود و این امر از اختلافات گسترده بین ایران و قدرت های جهانی حکایت داشت.

منابع مستقل در گفت وگو با «ایران هسته ای» این خبر را تایید نکردند.

این منابع به طور بسیار اجمالی گفتند مذاکره جدیدی میان ایران و 1+5 انجام نشده و در نتیجه توافقی هم وجود نداشته است.

یک منبع گفت: «مذاکرات در  همان وضعیت زمان تمدید 7 ماهه قرار دارد».

با این حال، برخی منابع تایید می کنند دو طرف در زمینه ذخیره مواد هسته ای ایران در حال نزدیک شدن به یک سلسله توافقات هستند.

لازم به ذکر است که هرگونه خروج مواد شکافت پذیر از کشور خط قرمز ایران در مذاکرات هسته ای است

برچسب‌ها:
جاخالی های جالب حقیقی

کاش حقیقی هیچ وقت تکون نمی خورد شاید یکی ازتوپ ها حداقل به پاش می خورد ولی خودمانیم خوب جاخالی میداد

به هر حال اینم یه مدلشه دیگه .......

برچسب‌ها:
بزرگترین پارک خاورمیانه در تبریز

رویای ناتمام بزرگترین پارک خاورمیانه در تبریز/ انتظار ۴۳ ساله مردم برای افتتاح پارک

تبریز- خبرگزاری مهر: پارک بزرگ تبریز طرح تصویب شده سال ۱۳۵۰ است که در آن زمان قرار بود در غرب تبریز به مساحت ۸۸۰ هکتار احداث شود ولی بعدها به علت عدم کنترل و نظارت ها در قسمت هایی از اراضی این پارک ساخت و سازهای غیر مجازی صورت گرفت و در حال حاضر تنها حدود ۳۸۵ هکتار از این اراضی در اختیار شهرداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، در زمان تصویب طرح احداث پارک بزرگ تبریز مقرر بود که این پارک به پارک بزرگ خاورمیانه تبدیل شود که در حال حاضر بعد از گذشت سال ها این امر اتفاق نیفتاده و در حد یک نام در تاریخ تبریز به یادگار مانده است.

بر اساس این گزارش، قسمتی از پارک بزرگ تبریز از مسیر فرودگاه به طرف میدان ستارخان سال هاست که به میدان دواب تبدیل شده و چهره شهر را زشت کرده است و این امر موجب گلایه های برخی از ساکنان شده است که برای رفاه حال ساکنان این منطقه رسیدگی به این امر ضروری است.

بر اساس اظهارات علاوه بر ساخت و سازهای غیر مسکونی و احداث جایگاه های سوخت همچنین قرار است قسمتی از اراضی این پارک به یکی از ادارات استان واگذار شود.

تغییر کاربری اراضی ساخت و ساز شده پارک نیازمند مدت زمان طولانی است

مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به زمان مصوبه احداث پارک بزرگ تبریز اظهار داشت: پارک بزرگ تبریز طرح تصویب شده سال ۱۳۵۰ است که در آن زمان قرار بود در مساحت ۸۸۰ هکتاری احداث شود که متاسفانه با گذشت زمان در قسمتی از اراضی این پارک ساخت و سازهایی صورت گرفت که تملک اراضی ساخت و ساز شده نیازمند مدت زمان طولانی است.

محمد حسین حسن زاده افزود: مطالعات پارک بزرگ تبریز قبل از انقلاب انجام شده بود و در دهه ۱۳۷۰ نیز احداث این پارک مطرح شد و مقرر شد تا توسط سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز احداث شود.

وی خاطرنشان کرد: در اوایل سال ۱۳۸۰ فازهای یک و دو در روبروی فرودگاه تبریز و در سمت کارخانه شیر پگاه نیز از پارک بزرگ تبریز احداث شد. 

مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز ادامه داد: در نیمه دوم سال ۱۳۸۰ مقرر شده بود که برخی از اراضی توسط شهرداری منطقه چهار تملک شود که متاسفانه به علت مشکلات اعتباری تملک، اتفاقی نیفتاد.

حسن زاده با اشاره به ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی پارک بزرگ تبریز گفت: در قسمتی از اراضی این پارک ساخت و سازهایی در خیابان حجتی انجام شده است و علاوه بر آن تعدادی طرح های شهری شامل چهار جایگاه سوخت، اداره دادگستری، خانه مستمندان و بازنشستگان احداث شده است.

وی تملک را اساسی ترین مشکل برای احداث پارک بزرگ تبریز دانست و افزود: تملک تمام اراضی این پارک نیازمند هزینه های کلانی است و تملک این اراضی در مدت زمان محدودی به نتیجه نمی رسد.

حسن زاده اظهار داشت: مطالعات برای احداث پارک بزرگ تبریز همچنان ادامه دارد و به تدریج باید مشکل تملک حل شود تا شاهد احداث این پارک باشیم.

نام پارک بزرگ تبریز را از کتاب های تاریخ بیرون آورده و به یک واقعیت تبدیل کنیم

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر از ۸۸۰ هکتار وسعت پارک بزرگ تبریز حدود ۳۸۰ هکتار در اختیار شهرداری است و حدود ۵۰۰ هکتار آن به عناوین مختلف از دست شهرداری تبریز خارج شده و به تملک نیاز دارد.

داود امیر حقیان ادامه داد: در حال حاضر مدیریت احداث پارک بزرگ تبریز مشخص نیست و تاکنون برای حل مشکل این پارک اقدامات خاصی انجام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: مسوولان ذیربط در شهرداری باید دقت نظر کافی برای توسعه برنامه های توسعه فضای سبز شهری داشته باشند.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز ابراز داشت: متاسفانه در محدوده پارک بزرگ تبریز اقدامات غیر قانونی انجام می شود و اگر این روند ادامه داشته باشد، شاهد تبدیل پارک بزرگ به اماکن اداری و مسکونی خواهیم شد.

امیر حقیان ابراز امیدواری کرد که پارک بزرگ تبریز از کتاب های تاریخ تبریز بیرون آمده و تبدیل به یک واقعیت شود.

وی با اشاره به تبدیل قسمتی از پارک بزرگ تبریز به میدان دواب افزود: با توجه به اینکه قسمتی از این پارک بدون سکنه بود، شهرداری به صورت موقت آن را به میدان دواب تبدیل کرده بود که هم اکنون نیز فعالیت در این میدان ادامه دارد.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز اظهار داشت: بر اساس شکایات و اعتراضات مردم ضرورت دارد که میدان دواب به قسمت دیگری از شهر انتقال یابد.

امیر حقیان همچنین در ادامه گفت: شهرداری تبریز به فردی برای احداث پارک بزرگ تبریز ابلاغیه داده بود و هنوز هم از زمان ابلاغیه مانده است، اما متاسفانه این مجموعه هیچ گونه امکاناتی در اختیار این فرد قرار نداده و همکاری به عمل نیاورده است.

آزادسازی اراضی ساخته شده در پارک بزرگ تبریز نیازمند هزینه های کلان است

دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آزادسازی اراضی ساخت و ساز شده در پارک بزرگ تبریز نیازمند هزینه های کلان است، اظهار داشت: در زمان های گذشته به علت عدم کنترل در قسمت هایی از این پارک ساخت و سازهایی صورت گرفته است و در حال حاضر شهرداری برای تملک این اراضی باید متحمل هزینه های کلانی باشد.

علی شیاری افزود: بعد از تملک نیز برای احداث پارک بزرگ تبریز باید اعتبارات کلانی هزینه شود که این امر نیازمند عزم و اراده جمعی است.

وی خاطرنشان کرد: در شورای سوم و همچنین در شورای چهارم بحث های زیادی در خصوص پارک بزرگ تبریز شد که متاسفانه به جایی نرسید.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز همچنین در ادامه گفت: متاسفانه قسمتی از پارک بزرگ تبریز در اختیار دواب گذاشته شده است و علت این امر حمایت نا آگاهانه از برخی افراد بود.

شیاری اظهار داشت: در زمان های گذشته میدان دواب در یکی از مناطق شهر تبریز واقع بود که به علت اینکه آنجا مکان مناسبی برای این میدان نبود با حمایت برخی از افراد نا آگاه برای خرید و فروش دام در اختیار دواب قرار گرفت و کشتارگاه نیز به جاده آذرشهر انتقال یافت.

وی افزود: در آن زمان دادستان و فرمانداری خرید و فروش دام را در میدان دواب فعلی غیر قانونی اعلام کرده بودند، اما متاسفانه حمایت برخی از افراد باعث شد که آن میدان که قسمی از اراضی پارک بزرگ تبریز است در اختیار دواب قرار گیرد.

اجرای فازبندی ‌های یکپارچه و هدفمند برای توسعه پارک بزرگ تبریز

شهردار کلانشهر تبریز نیز در خصوص توسعه پارک بزرگ تبریز گفته بود، تملک در محدوده این پارک باید به دور از تملک‌ های لکه‌ ای، به صورت یکپارجه و هدفمند مورد توجه قرار گیرد.

صادق نجفی افزود بود: ایجاد تجهیزات و ضروریات فضای سبز از قبیل کانال ‌های آبیاری در اراضی مربوط به تملک‌ های پراکنده و بریده، عملاً غیرممکن بوده باعث تحمیل هزینه‌ های زاید و بی ‌حاصل خواهد بود.

وی اظهار داشت: هم‌ اکنون ۳۸۵ هکتار از وسعت این پارک، در اختیار شهرداری است و توسعه این محدوده باید طبق فازبندی‌ های مشخص، با فعال شدن مدیریت واحد این مجموعه استمرار یابد.

بر اساس آخرین پیگیری های خبرنگار مهر مقرر شده است که مدیریت ۳۸۵ هکتار از پارک بزرگ تبریز به شهرداری منطقه چهار تبریز واگذار شود تا اقدامات لازم در این خصوص توسط این مرکز شهرداری انجام شود

برچسب‌ها:
دفاع سردار علایی از دیپلماسی دولت یازدهم

دفاع سردار علایی از دیپلماسی دولت روحانی: در دولت سابق رابطه ایران با جهان بسیار وخیم بود

 

سردار حسین علائی یکی از فرماندهان سابق سپاه ، در خصوص عملکرد دولت یازدهم در عرصه بین المللی گفت: دولت یازدهم در شرایطی روی کار آمد که ایران روابط بسیار نامناسبی با کشورهای تاثیرگذار جهان داشت که روز به روز این روابط  وخیم‌تر می‌شد.
وی ادامه داد: خواست ملی این بود که ایران در موقعیت قابل قبول خود بایستد و اجازه ندهیم جایگاه ایران در سطح ملی تضعیف شود.
سردار علائی با بیان این موضوع که یکی از اولویت‌های دولت یازدهم ترمیم روابط با سایر کشورهای بین المللی است، خاطرنشان کرد: به نظر می‎رسد دولت تدبیر و امید از زمانی که روی کار آمده است در تلاش است که روابط ایران را با سایر کشورها بهبود ببخشد، با نگاهی اجمالی میبینیم که روابط ایران با سایر با کشورها نسبت به خرداد ماه سال 92 بهبود یافته و درحال توسعه است.
مدیر عامل فعلی هواپیمایی آسمان تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت یازدهم قطار تحریم‌ها علیه ایران و روند امنیتی سازی ایران از سوی قدرت‌های بزرگ متوقف شده است.
سردار حسین علائی، فرمانده اسبق نیروی هوایی سپاه پاسداران، با اشاره به تجربه حسن روحانی در زمینه هسته‌ای، گفت: مهمترین مسئله ایران حل مسئله هسته ای بوده است. در دوره‌های گذشته با توجه به مشکلاتی که وجود داشت سعی می‌کردند ایران را به عنوان اصلی‌ترین محور مشکلات امنیت جهانی معرفی کند، اما شاهد هستیم که دولت یازدهم در تلاش است تا نگرش جهانی علیه ایران را تغییر دهد.
وی در خصوص نامه اوباما به مقام معظم رهبری، عنوان داشت: اگر این نامه در مورد داعش باشد به این منظور است که آمریکا به این نتیجه رسیده که بزرگترین قدرتی که می‌تواند با داعش مقابله کند ایران است. نادیده گرفتن ظرفیت ایران خطایی استراتژیک است.

برچسب‌ها:
مواجهه پرحاشیه اوباما و پوتین در پکن
مواجهه پرحاشیه اوباما و پوتین در پکن
 
در ظاهر به نظر می‌رسد اوباما و پوتین روسای جمهور آمریکا و روسیه دشمنان خونی یکدیگر باشند؛ اما در مواقعی خاص آنها برخلاف آنچه به نظر می‌رسد، رفتار می‌کنند؛ یکجا به هم می‌رسند و فقط دست می‌دهند و جایی دیگر با هم بذله‌گویی می‌کنند و خوش و بش راه می‌اندازند.
اما دور از نگاه دوربین‌ها، این دو رهبر در اجلاس جهانی در چین با احتیاط گرد هم می‌چرخند، با هم چهره به چهره می‌شوند و گپ و گفت می‌کنند؛ در حالی که روابط دو کشور تعریف چندانی ندارد. کاخ سفید اعلام کرد که پوتین و اوباما روز سه‌شنبه سه بار در حاشیه اجلاس آسیا – پاسیفیک (APEC) با هم دیدار داشتند و برخی از مسائل مهمی را که بر روابط آنها سایه افکنده مورد بررسی قرار دادند که ازجمله آن مسائل می‌توان به تحریکات روسیه در اوکراین و حمایت این کشور از دولت اسد در سوریه اشاره کرد. همچنین پرونده هسته‌ای ایران هم یکی دیگر از مسائلی بود که در دیدار دو طرف مورد بحث قرار گرفت.
برخلاف برخی دیدارهای گذشته‌شان، اوباما و پوتین مخالفت‌های سیاسی ریشه‌دار خود را در پشت پرده همچنان حفظ کردند؛ اما مواجهه‌های عمومی‌شان نشان می‌داد که روابط‌شان همچنان تنش‌زا است. دریاچه خوش‌منظره «یانچی»- بیرون پکن- به خیابانی دوطرفه در روابط نزدیک میان دو رهبر قدرتمند دنیا تبدیل شد. با ورود به اتاقی بسیار مزین و آراسته‌شده با چوب برای آغاز جلسه، اوباما و پوتین ‌اندکی شبیه به مرئوسان و مطیعان «شی جین پینگ» به نظر می‌رسیدند.
میزبان اجلاس نقش هدایتگر مسیر را داشت و اوباما در یکسو و پوتین در سوی دیگر «شی» حرکت می‌کردند. پوتین در طول مسیر به اوباما گفت: «زیباست، مگه نه؟» اوباما هم بدون اینکه به چشمان پوتین نگاه کند یا تماس چشمی با او برقرار کند بدون اینکه به فرد خاصی اشاره کند گفت: «بله، چنین است.»
وقتی هر سه رئیس‌جمهور به دور میز رسیدند، پوتین نزدیک اوباما رفت و با کف دست بر پشت او زد اما رئیس‌جمهور آمریکا خود را به کوچه علی چپ زد و جانبی دیگر را نگاه کرد. انگار نه انگار که دست پوتین بر پشت اوباما خورده است. چند ساعت بعد، بار دیگر دو رهبر با هم رو در رو شدند و آن هم زمانی بود که رهبران در زیر آسمان تیره ایستادند تا هر کشوری به احترام کشور متبوع خود یک درخت بکارد. پوتین با گام‌های مطمئنی از پیش روی اوباما به سوی درخت خود رفت، در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا هم دستان خود را از پشت به هم گره زده بود و پیش از برداشتن بیل و کلنگ برای کندن زمین به گروه تلویزیونی اسپانیا سلام می‌کرد.
نه کاخ سفید و نه کرملین هیچ توضیح تکمیلی‌ای درمورد گفت‌وگوهای اوباما- پوتین در حاشیه اجلاس ارائه ندادند. سخنگوی پوتین اعلام کرد که این دو رهبر تنها دقایقی کوتاه با هم حول «روابط دوجانبه، وضعیت اوکراین، سوریه و ایران» سخن گفتند. آمریکا از نقش روسیه در مورد پر و بال دادن به شورشیان هوادار روسیه در اوکراین خشمگین است. مقام‌های کاخ سفید روسیه را به ارسال سلاح‌های سنگین به جدایی‌طلبان و یورش به نیروهای اوکراینی متهم می‌کنند و تقویت مواضع روسیه در طول مرز را محکوم کرده‌اند.
به دنبال آن تحریم‌های آمریکا و اروپا باعث وخامت اوضاع اقتصادی روسیه و کاهش ارزش روبل شد. «بن رودز»، معاون مشاور امنیت ملی اوباما، روز سه‌شنبه اعلام کرد: «ما از روسیه می‌خواهیم در مسائلی که به آن اهمیت می‌دهیم نیرویی ثبات بخش باشد. وقتی آنها به تمامیت سرزمینی کشور همسایه خود یورش می‌برند نمی‌توانند چنین نقشی را ایفا کنند.»
«بن رودز» افزود اوباما به دنبال دیدار با پوتین نیست و این در حالی است که دو رهبر بار دیگر در استرالیا در اجلاس گروه ۲۰ رو در روی هم قرار خواهند گرفت. او گفت: «پوتین می‌داند ما چه می‌خواهیم» و در عین حال تصریح کرد که اوباما با سایر رهبران گروه ۲۰ در مورد اقدامات روسیه صحبت خواهد کرد. در دیدارها احتمال مواجهه رهبران روسیه و آمریکا می‌رود اما این بار در چین مساله اوکراین در مرکز توجهات بود. در ماه ژوئن هم یکبار دیگر اوباما و پوتین در یادبود نرماندی در فرانسه از دیدار چهره به چهره با هم سر باز زدند و این بار اوباما بود که ملکه بریتانیا را به عنوان حائل میان خود و پوتین قرار داد.
دوشنبه شب اقدامی از سوی پوتین در اجلاس APEC رخ داد که به سرعت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت. این لحظه، لحظه‌ای گذرا بود که اگرچه در رسانه‌های چین سانسور شد اما از سوی سایر رسانه‌های بین‌المللی شکار شد. آن لحظه، لحظه‌ای بود که پوتین برخاست و پالتوی خود را روی شانه‌های «پنگ لی یوان» بانوی اول چین و همسر «شی جین پینگ» ‌انداخت. این بانوی خندان هم این اقدام پوتین را مهربانانه پذیرفت اما ثانیه‌هایی بعد این پالتو روی دستان یکی از دستیاران بانوی چین قرار گرفت. این عمل «کوچک اما جوانمردانه» که لحظاتی بعد «مودبانه رد شد» و روی دستان دستیار قرار گرفت در تلویزیون چین به‌صورت سرسری از آن عبور شد و تنها جمله‌ای که در مورد آن گفتند این بود: «رئیس‌جمهور روسیه کتی بر شانه‌های پنگ لی یوان‌ انداخت.»
به نوشته فارن پالیسی، این اقدام به سرعت در رسانه‌های اجتماعی بازتاب یافت اما صبح هنگام اثری از آن نبود. در سرویس‌های اجتماعی و فضای مجازی چین هم یا اثری از آن نبود یا لینک‌های مرتبط با آن از کار افتاده بود و نشان می‌داد که پلیس اینترنتی چین در این زمینه فعال شده تا مانع بازنشر آن شود. آقای «شی» که فاصله چندانی با همسرش نداشت و در حال صحبت با دستیارانش و رئیس‌جمهور آمریکا بود واکنشی به این مساله نشان نداد. سی.ان.ان می‌گوید: «قصد پوتین از این کار معلوم نیست. آیا می‌خواست روابطش با چین را گرم‌تر کند؟ یا اینکه سرما بود و او بی‌قصد و نیت این کار را کرد؟» برخی سرتیترهای روزنامه‌ها از این قرار است: «سیدنی هرالد مورنینگ» نوشت پوتین به بانوی اول «نظر داشت.» «اسلیت» نوشت قصد «معاشقه با پنگ داشت» در حالی که «فارن پالیسی» هم نوشت که پوتین قصد «هوسبازی» داشت.
این اقدام پوتین یادآور شوخی‌ها و «بگو بشنو»های اوباما با «هله تورنینگ اشمیت» نخست وزیر دانمارک در مراسم خاکسپاری نلسون ماندلا بود. حداقل این بود که پوتین- بر خلاف اوباما که در مراسم ماندلا با نخست‌وزیر دانمارک شوخی می‌کرد و عکس یادگاری از خود گرفتند- عکس یادگاری از این اقدام خود نگرفت.
*** نشست رهبران جهان در حالی در چین ادامه دارد که اژدهای زرد در حال چنگ و دندان نشان دادن به رقبای خود است. در همین راستا، پلیس پکن روز دوشنبه رزمایش مبارزه با تروریسم را با هدف تامین امنیت نشست‌های اوپک برگزار کرد. سخنگوی اداره امنیت عمومی پکن گفت ماموران پلیس بخش‌های مختلف پکن، بدون‌آنکه در جریان این رزمایش باشند، به مقابله با حوادث تروریستی شبیه‌سازی شده در ۳۵ دقیقه در دو محل برگزاری نشست‌های اپک، یعنی مرکز ملی کنگره چین و دریاچه یانچی پرداختند. به گزارش خبرگزاری شینهوا از پکن، هدف از برگزاری این رزمایش محک زدن توانایی پاسخ و هماهنگی نیروهای پلیس در برابر حملات تروریستی بود.
از سوی دیگر، سی‌ان‌ان گزارش داد که نمایشگاه رزمایش هوایی چین هم نشانه‌ای دیگر از چنگ و دندان این کشور بود. در این گزارش آمده: «تمام کشورها نمایشگاه‌های هوایی بزرگ برگزار می‌کنند به این امید که این تصور را ایجاد کنند که دارای صنایع صنعتی مدرن و پیچیده هستند که آنها را در باشگاه کشورهایی قرار می‌دهد که هواپیما می‌سازند.» این رزمایش هوایی در جنوب شهر «ژوهوای» با این هدف برگزار می‌شود که نشان دهد قدرت دفاعی و هوایی جمهوری خلق در سطح جهانی است و این کشور دارای قدرت سخت‌افزاری ساخت داخل است. با این حال، رزمایش پلیس پکن و نمایشگاه دستاوردهای هوایی چین در حالی برگزار می‌شود که امروز چهارشنبه سومین و آخرین روز مجمع آسیا- پاسیفیک در چین برگزار می‌شود. منبع: دنیای اقتصاد
برچسب‌ها:
مسکن وافزایش قیمت احتمالی

به گزارش سرویس اقتصادی جام
نیوز
، ابوالحسن میرعمادی – کارشناس مسکن – با اعلام مطلب فوق درباره‌ی روند
بازار مسکن اظهار کرد: جریان در بازار مسکن همیشه یک سیر صعودی و نزولی داشته
است.

وی افزود: همیشه نیاز مسکن در کشور وجود داشته اما در چند سال اخیر
رکودی در این حوزه پیش آمده که می‌توان گفت براساس نیاز‌ باید از این رکود فاصله
بگیریم.

میرعمادی با بیان این‌که در حال حاضر قیمت‌ها در بازار متعادل است،
تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در یکسال آینده قیمت‌ها افزایش یابد.

این
کارشناس مسکن تاکید کرد: اگر یک روال مدیریتی صحیح در این حوزه ایجاد کنیم،
می‌توانیم امیدوار باشیم که رونق به این بازار بر می‌گردد و بدون آنکه در بازار تب
و تابی به وجود بیاید، روال ثابت و متعادلی ایجاد شود.

وی با بیان این‌که در
مقطع زمانی آنقدر قیمت‌ها افزایش می‌یابد که با قدرت خرید مردم فاصله می‌گیرد،
تصریح کرد: این میزان افزایش قیمت باعث رکود در این حوزه می‌شود.

این
کارشناس مسکن خاطر نشان کرد: قیمت‌ها در کشور به جای این‌که روی یک منحنی حرکت کند
به صورت پلکانی و غیرمتناسب پیش می‌رود.

میرعمادی با اشاره به این‌که
سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن کاهش داشته، افزود: اما می‌توان امیدوار بود که رونق به
این حوزه باز می‌گردد، چرا که نیاز در این بخش وجود دارد.

وی در ادامه گفت:
نیاز مسکن تا 10 سال دیگر در کشور وجود دارد که این امر نیازمند مدیریت صحیح است،
زمانی که قیمت‌ها افزایش می‌یابد باید با تولید مناسب و مدیریت جلوی روند افزایش
قیمت‌ها گرفته شود.

میرعمادی خاطر نشان کرد: وقتی جمعیت متعادل شود بحران
مسکن هم کاهش می‌یابد به گونه‌ای که بعد از آن مساله‌ی کیفیت پررنگ‌تر مطرح خواهد
شد./

برچسب‌ها:
تحلیل هاشمی رفسنجانی از ریزش مخاطبان تلویزیون

تحلیل هاشمی رفسنجانی از ریزش مخاطبان تلویزیون

 

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: با اینکه منطقی بهتر از منطق اهل بیت(ع) در جهان وجود ندارد ولی در حال حاضر به رغم وجود حدود 20 کانال تلویزیونی در کشور، چون مباحث یکجانبه مطرح می‌شود، مخاطبان زیادی را جذب نمی‌کند.

پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بازنشر گزیده صحبت‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دی‌ماه سال 92، به نقل از وی آورده است:

«افکار عمومی بیدار و هوشیار، دیگر تفکر و ادبیات افراطی را نمی‌پذیرد و شکل نمی‌گیرد و چنانچه به این نوع تفکر در جامعه قانع باشیم نه تنها درجا خواهیم زد بلکه عقب‌گرد خواهیم داشت.

نباید از طرح بحث‌های جدّی در جامعه ترسید و باید فضا برای طرح افکار و حرف‌های مختلف بر اساس آیه شریفه: فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه، باز باشد.

با اینکه منطقی بهتر از منطق اهل بیت(ع) در جهان وجود ندارد ولی در حال حاضر به رغم وجود حدود 20 کانال تلویزیونی در کشور، چون مباحث یکجانبه مطرح می‌شود، مخاطبان زیادی را جذب نمی‌کند؛ چراکه فحاشی، توهین و اهانت و هیاهو، هیچگاه پاسخ تفکر و استدلال نبوده و نخواهد بود.

چه بخواهیم چه نخواهیم، در عصری که هر روز در آن دریچه جدیدی از علوم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باز می‌شود و شاهراه‌های اطلاعاتی و ارتباطی بسیار زیاد و متنوعی خلق می‌شود، نمی‌توان مانع ایجاد کرد بلکه باید با شناخت دقیق و علمی و تشکیل کمیته‌های مختلف، موضوعات را مدیریت و به آن جهت داد.»

برچسب‌ها:
نیلی احمدآبادی از عناصر فعال فتنه در دانشگاه تهران بوده/ وزیر پیشنهادی مدیریت سکولار داشته است

طبیب‌زاده در گفت‌وگو با تسنیم:   

 
                    
زهره طبیب زاده                                                           

نیلی احمدآبادی از عناصر فعال فتنه در دانشگاه تهران بوده/ وزیر پیشنهادی مدیریت سکولار داشته است                       

خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به سابقه مدیریت سکولار وزیر پیشنهادی علوم در دانشکده فنی تهران، گفت: نیلی احمدآبادی جزو عناصر فعال فتنه در دانشگاه تهران بوده است.

 

زهره طبیب‌زاده عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه نمایندگان مجلس نسبت به وزیر پیشنهادی علوم نظر مثبتی ندارند، اظهار داشت: آقای نیلی احمدآبادی تجربه پست مدیریتی در عرصه کلان نداشته و در حد مدیریت میانی نیز سابقه خاصی تاکنون نداشته است.

وی وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم را جزو جناح بسیار تند سیاسی معرفی کرد و افزود: به لحاظ سیاسی آقای نیلی محمودآبادی کاملا مشابه آقای فرجی‌داناست که نمایندگان پس از دادن رای اعتماد، رای خود را پس گرفتند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به دوران ریاست وی در دانشکده فنی دانشگاه تهران در دوران فتنه 88، گفت: نیلی احمدآبادی در جریان فتنه، در تعطیل کردن کلاس‌های دانشکده فنی و راه‌اندازی اعتصاب نقش داشته و در یک کلام جزو عناصر فعال فتنه در دانشگاه تهران بوده است.

طبیب‌زاده ادامه داد: نیلی احمدآبادی حتی در انتصابات خود در دوران ریاست بر دانشکده فنی تهران، به افرادی پست‌های مدیریتی داده که رسماً حدود شرعی را رعایت نمی‌کردند، لذا وزیر پیشنهادی علوم مدیریتی غیردینی و سکولار داشته است.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت سکولار وی، نقش در فتنه و نداشتن تجربه خاص مدیریتی از دلایل عدم اقبال نمایندگان به نیلی احمدآبادی بوده و طی صحبت‌هایی که بنده با نمایندگان داشتم، احساس می‌کنم نظر نمایندگان نسبت به وزیر پیشنهادی علوم مثبت نیست

برچسب‌ها:
طرح پیشنهادی وزارت کشور برای تقسیم بندی استانهای کشور

طرح ایجاد ولایات در مجمع تشخیص مصحلت نظام/ 30 استان کشور، 5ولایت می شود؟

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ازبررسی طرحی در این مجمع خبر داده که در صورت نهایی شدن، تقسیم بندی کشور را دگرگون می کند.
 

به گزارش خبرآنلاین،این خبر را خبرگزاری ایرنا به نقل از مصطفی میر سلیم و در حاشیه سفر او به بیرجند منتشر کرده است. او گفته است «طرح ایجاد ولایات همجوار در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی است.»

اگر طرح مورد اشاره میر سلیم همان اداره منطقه ای کشور باشد باید سرنخ آن را از نشست های استانداران کشور در سال 88  گرفت.طرحی که به مرور پخته تر شد تا آذرماه 92 وزير كشور از طرحي خبر دهد كه به موجب آن قرار بود مديريت استاني، منطقه‌اي شود.طرحی که هدف نهایی اش تغییر «شيوه مديريت استان‌ها و شکل‌گيري نظام منطقه‌اي»  است.

2 تیر ماه 93 هم خبرگزاری ها از قول جواد ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور از  تقسیم بندی استانهای کشور به 5 منطقه خبری منتشر کردند که به سرعت با واکنش های منفی در میان نمایندگان مجلس و کاربران شبکه های اجتماعی روبرو شد. طرحی که معاون وزیر می گفت مبنای تقسیم بندی آن قرار گرفتن استان‌هایی که «دارای اشتراکات و همجواری» به منظور هم‌افزایی و تبادل تجربه بود  اما کاربران انتقاد اصلی را  متوجه همین تقسیم بندی می دانستند.

این ایده البته دردسر ساز هم شد.کارت زرد به رحمانی فضلی وزیر کشور در روزی که او برای توضیح درباره اقدام هایش درباره عفاف و حجاب به مجلس رفته بود،یک بهانه  داشت؛ عصبانیت نمایندگان از وزیر کشور در رابطه با تقسیمات کشوری.موضوعی که حجت‌الاسلام ابوترابی‌ که ریاست جلسه آن روز مجلس را بر عهده داشت،بدان اذعان کرد و گفت که «خبری راجع به تقسیمات کشوری منتشر شده که وزیر به بنده اعلام کرد این خبر به طور قطع خلاف است و چنین چیزی صحت ندارد.»

طرح پیشنهادی وزارت کشور برای  تقسیم بندی استانهای کشور

 

منطقه

استانها

1

تهران، قزوین، مازندران، سمنان ، گلستان، البرز و قم

2

اصفهان، فارس، بوشهر، چهار محال بختیاری، هرمزگان و کهکیلویه و بویراحمد

3

آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کردستان

4

کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی و خوزستان

5

خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان

طرح فدرالی نمونه ای ضعیف شده از طرح  محسن رضایی درباره فدرالی اداره کردن استانها بود. تنها چهره ای که در سال 88 در خصوص طرح رضایی موضع گیری کرد محمود احمدی نژادبود که در مناظره با رضایی طرح  وی را برای  محیط ایران غیر قابل اجرا خواند.

فدرالیسم ، نظامی بر مبنای قواعد دموکراسی و نهادها و سازمان‌هایی است که در آن‌ها قدرت ادارهٔ کشور، بین حکومت‌های ملی و ایالتی یا استانی تقسیم می شود.

محسن رضایی میگفت که طرح او برای ایران فدرالسیم اقتصادی است  ومتفاوت از روش هایی است که درپاكستان ،هند و روسيه اجرا شده است. چرا که سیستم مستقر در این کشورها فدراليسم كامل است ، اما فدراليسم اقتصادي  مد نظر او در جايي پياده و اجرا نشده است.

تفاوت این روش با فدراليسم  کامل هم این بود که رضایی می گفت در اين نظريه اداره كشور محدود به اقتصاد  مبادلات تجاري شده است و امور علمي و فناوري.

 

برچسب‌ها:
توافق هسته‌ای نهایی
هرچه به سوم آذر ماه نزدیک‌تر می‌شویم، صدای دستیابی به توافقِ نهایی نیز از فاصله نزدیک تر شنیده می‌شود، توافقی که اگر با کارشکنی غرب همراه نباشد،به بیش از یک دهه جدال بر سر فعالیت‌های هسته‌ای ایران پایان خواهد داد.

 

به گزارش نامه نیوز، یک ماه تا پایان زمانِ نهایی تعیین شده از سوی ایران و گروه 1+5 برای دستیابی به توافقِ نهایی هسته‌ای باقی مانده است.

طرفین در حالی خود را برای آغازِ دور جدیدی از مذاکرات هسته ای برای حل اختلافات نهایی آماده می کنند که فضایی حاکی از خوشبینی ناشی از اراده‌ی جدی بین مقامات ارشد ایران و غرب حاکم شده است.

در تازه ترین اظهار نظر مقامات کشورهای عضو گروه 1+5، «سرگئی لاوروف» و «جان کری» وزرای خارجه روسیه و آمریکا در مکالمه تلفنی عنوان کردند که در دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5، شانس رسیدن به توافق وجود دارد.

وزارت خارجه روسیه پس از این مکالمه تلفنی بیانیه‌ای منتشر کرد و گفته که کری و لاوروف «به این مطلب اشاره کردند که مذاکرات برای حل اختلافات موجود بر سر برنامه هسته‌ای ایران، شانس واقعی برای رسیدن به توافق واقعی را دارد که البته در این راه باید تلاش بیشتری به کار بسته شود.»

در حالی که فرضیه‌ی تمدید مذاکرات از سوی مقامات دو طرف قویا رد شده و ایران و 1+5 بر ادامه ی تلاش های جدی برای دستیابی به توافقِ نهایی و جامع تاکید کرده‌اند، «وندی شرمن» مسئول تیم مذاکره کننده ی آمریکا در مذاکرات با ایران عنوان کرد: می توانم به شما بگویم که همه بخش های متن توافق، از سوی همه افرادی که در پشت میز مذاکرات قرار دارند مورد پذیرش قرار گرفته است.

سخنان شرمن که با ابراز امیدواری برای دستیابی به توافق نهایی همراه بود بیانگر آن است که در آخرین مذاکرات انجام شده میان وزرای خارجه ایران و آمریکا، پیشرفت های جدی و قابل توجهی درباره‌ی موارد اختلافی صورت گرفت و گام های مثبتی برداشته شده است.

شرایط منطقه از یک سو و همچنین قرار گرفتن آمریکا در آستانه‌ی برگزاری انتخابات کنگره از سوی دیگر، در کنارِ اراده‌ی جدی ایران و غرب برای دستیابی به توافق هسته ای گویای این موضوع است که صدای دستیابی به توافق هسته ای هر روز از فاصله نزدیک تری شنیده می شود.

از سوی دیگر اما نباید برخی از احتمالات را نیز فراموش کرد؛ اینکه تصمیم گیری نهایی درباره توافقات انجام شده بر عهده رهبران سیاسی کشورها است و تجربه‌ی توافق ژنو بیانگر آن است که تا آخرین لحظات باقی مانده تا امضای توافق، امکانِ شکست مذاکرات و عدم توافقِ نهایی وجود دارد.

برچسب‌ها:
اسیدپاشی به بهانه نهی از منکر حرام است

قوه قضاییه: اسیدپاشی به بهانه نهی از منکر حرام است    

  معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: اینکه می‌گویند گروهی در اصفهان به اسم امر به معروف و نهی از منکر اسیدپاشی انجام داده‌اند اشتباه است و این روش کاملا حرام و ممنوع است.  

به گزارش آخرین نیوز به نقل از آنا، حجت‌الاسلام هادی صادقی در نشست خبری همایش ملی قانون امر به معروف و نهی از منکر، در واکنش به این ادعا که اسیدپاش یا اسیدپاشان اصفهانی به بهانه نهی از منکر اقدام به اسیدپاشی کرده‌اند، عنوان کرد: هیچ‌گاه آمر به معروف و ناهی از منکر نباید از این ابزارها استفاده کند و اگر کسی هم مرتکب اینگونه کارها شود، خودش مرتکب منکر شده است و  باید با آن برخورد شود.

وی که به سوال خبرنگار آنا پاسخ می‌گفت، اظهار کرد: البته خود اینکه اسیدپاشی را با امر به معروف و نهی از منکر پیوند می‌دهند، منکر است و تبلیغات غلطی است که از سوی دشمنان صورت می‌گیرد.

معاون فرهنگی قوه قضاییه درباره گروه‌هایی که مدعی برخورد با منکرات شده‌اند، نیز تاکید کرد: اگر بی‌برنامه حرکت کنیم، ممکن است گروه‌هایی هر چند با نیت مثبت وارد عمل شوند که نتیجه عملشان درست نباشد. بنابراین باید دستگاه‌های مسئول برای حضور مردم و گروه‌های دارای انگیزه، برنامه مشخصی تدوین کنند تا شاهد حضور نامنظم و زمینه‌سازی نادرست نباشیم.

حجت الاسلام صادقی عنوان کرد: انگیزه اسیدپاشی‌ها معمولاً شخصی است و این امکان وجود دارد که عده‌ای برای گمراه کردن و بدنام کردن در حال انجام این کار باشند ولی در مجموع دادستان اصفهان به طور جد در حال پیگیری این موضوع است.

احکام جایگزین حبس

معاون فرهنگی قوه قضاییه در ادامه این نشست خبری درباره احکام جایگزین حبس اظهار کرد: مجازات‌های جایگزین حبس در قانون فعلی مطرح شده و آموزش لازم با برگزاری دوره‌های مختلف به قضات داده شده است. همچنین آیین‌نامه‌های لازم تدوین شده و باید از این به بعد شاهد اجرایی شدن آنها باشیم اما نکته مورد توجه و مهم آن است که باید فرهنگ‌سازی در این خصوص صورت گیرد چرا که مجازات جایگزین ارجحیت داشته و قانون این اجازه را به قاضی داده است که حکم لازم را صادر کند.

وی افزود: بنای قوه قضاییه این نیست که احکام صادر شده را خبری کند، چون حقوق مردم باید لحاظ شود و بسیاری از احکام نباید خبری شوند؛ اما کلیت احکام بدون تحت‌الشعاع قرار دادن آبروی افراد می‌تواند مطرح شده و مسائلی که با حقوق عمومی مردم ارتباط دارد می‌توانند اطلاع‌رسانی شود.

معاون فرهنگی قوه قضاییه، درباره آسیب‌شناسی‌ صدور احکام نیز گفت: معمولا حداقل یک طرف مراجعان به دادگاه در هر پرونده‌ای، آسیب دیده هستند و شاید برخی از آنها دارای ناهنجاری‌هایی باشند و این ناهنجاری روی دیگران تأثیر می‌گذارد و همکاران ما همیشه با ورود به یک پرونده با چنین آسیب‌هایی مواجه هستند. ایجاد امنیت اخلاقی برای همکاران ما که در معرض آسیب‌ها هستند در دستور کار ما قرار دارد ولی این کار قطعاً به روش حفاظتی انجام نمی‌شود. صرف کار قضایی خودش آسیب‌زاست و به دلیل اینکه این مسند بلندپایه است و قاضی از موضع قدرت وارد می‌شود، این قدرت نیازمند مهار شدن است تا به بیراهه کشیده نشود و مهمترین شکل پیشگیری، مهار درونی است. لذا باید کاری کنیم که قضات بتوانند این قدرت آسیب رسان را از درون مهار کنند تا مبادا به آنها آسیب بزند.

حجت الاسلام صادقی، درباره عدم آشنایی قضات با رسانه‌ها گفت: این موضوع شاید درباره برخی افراد صدق کند. یکی از نکات مهم در دستگاه قضایی این است که قضات از ورود به گروه‌های سیاسی منع شده‌اند اما این به این معنا نیست که آگاهی سیاسی خود را ارتقا ندهند. یکی از برنامه‌های ما افزایش آگاهی سیاسی بوده است که همیشه تأکید روی این موضوع وجود دارد چرا که قضات باید حکمی صادر کنند که مطابق با واقعیت جامعه باشد.

همایش قانون امر به معروف و نهی از منکر

معاون فرهنگی قوه قضاییه همچنین در  مورد همایشی که قرار است هفته آینده با موضوع امر به معروف و نهی از منکر برگزار شود، گفت: با توجه به احساس نیازی که در حوزه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد و با توجه به برخوردهایی که در سطح جامعه با آمران به معروف به وجود می‌آمد و بعضا پرونده‌هایی که در دادگاه‌ها تشکیل می‌شد، تصمیم به برگزاری همایش ملی قانون و امر به معروف و نهی از منکر گرفتیم.

حجت‌الاسلام صادقی، با تاکید بر اینکه در مواردی، جدای از مضروب شدن، شاهد شهادت آمران به معروف بودیم، آخرین نمونه را شهادت شهید علی خلیلی دانست و افزود: دستگاه قضایی رسیدگی‌های خود را انجام می‌دهد اما سوال این بود که آیا در حوزه قوانین هیچ مشکل و نقصی نداریم و آیا از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه امر به معروف و نهی از منکر استفاده می‌کنیم؟ لذا به همین دلیل از سال قبل این همایش را پیش بینی کردیم تا با محوریت قانون، برگزار شود و قبل از همایش اصلی، نشست‌های علمی و کاربردی استانی را داشته باشیم که خوشبختانه 31 نشست در استان‌های مختلف برگزار شد.

وی افزود: برگزاری 31 نشست استانی در واقع برگزاری 31 پیش همایش بود و هفته آینده، همایش اصلی با 13 محور مرتبط با قانون با حضور مسئولان ارشد قوه قضاییه از جمله آیت الله آملی لاریجانی برگزار می‌شود و پس از برگزاری همایش و تشخیص ضعف‌ها و نیازها، باید به دنبال رفع نیازها و مشکلات باشیم

برچسب‌ها:
احضار سفیر ایران در آنکارا
احضار سفیر ایران در آنکارا ساخته رسانه‌های ترک زبان بود
سفیر ایران در ترکیه انتشار خبری در خصوص احضارش به وزارت خارجه این کشور را ساختگی و دروغ خواند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا بیکدلی سفیر کشورمان در ترکیه در صفحه مجازی خود با اشاره به انتشار مطلبی در رسانه‌های ترک زبان مبنی بر احضار خود به وزارت خارجه این کشور گفت: روز گذشته برخی سایتهای ترکیه خبر احضار سفیر ایران به وزارت امورخارجه ترکیه را ساختند.

وی ادامه داده است: برخی از رسانه‌های ایران هم بدون اینکه با منبع خودی بررسی کنند خبر را منتشر کردند.

سفیر کشورمان با دروغ خواند اصل این خبر یادآور شده است: معلوم می‌شود این روزها عده‌ای تلاش دارند فضای افکار عمومی ایران و ترکیه را مغشوش کنند.

کلید واژه های مطلب:
علیرضا بیگدلی
|
سفیر ایران در ترکیه
|
تکذیب خبر
|
برچسب‌ها:
افزایش حقوق کارگران درسال1394
وزیر تعاون، کار و رفاه با تاکید بر اینکه اقتصاد بیشتر از افزایش 28.5 درصدی دستمزدها در سال جاری ظرفیت نداشت، مجموع دریافتی فعلی کارگران را حداقل یک میلیون تومان اعلام کرد و گفت: افزایش مزد 94 کارگران بستگی به میزان تورم دارد.
به گزارش شریان نیوز به نقل از مهر، علی ربیعی در برنامه نگاه سیما با بیان اینکه حق نداریم موفق نشویم و در این راستا وضع زندگی مردم بهتر نشود گفت: بعد از 8 سال توقف، جلسه شورای عالی رفاه امروز با ریاست رئیس جمهور برگزار خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: در این شورا برخی مباحث مانند مسکن، تامین اجتماعی، سیاست های رفاهی، آموزش، بازنشستگی، درمان و ... دنبال می شود. از سیاست های رفاهی دولت می توان به نظام چندلایه تامین اجتماعی اشاره کرد.
ربیعی با اشاره به پیش بینی 35 هزارمیلیاردتومان برای سیاست های رفاهی دولت ادامه داد: مطالعات نشان می دهد جامعه به سمت سالمندی پیش می رود؛ بنابراین رسیدگی به این امور از سیاست های رفاهی دولت محسوب می شود.
وی درباره برنامه توزیع بسته امنیت غذایی گفت: از طریق اطلاعات موجود در مرکز آمار، پلیس، سازمان ثبت، وزارت اقتصاد و برخی دیگر از نهادها به دنبال شناسایی نیازهای افراد هستیم. در حال حاضر، اطلاعات موجود را مبنا قرار داده و در پایین ترین سطح، حمایت های غذایی را دنبال می کنیم.
واکنش به افزایش هزینه خانوار به 2.2 میلیون تومان وزیر کار با اشاره به محدودیت منابع دولت و اینکه فعلا توزیع بسته ها در 4 مرحله خواهد بود گفت: در مرحله جدید تعدادی حذف و حدود 2 میلیون نفر نیز اضافه شدند. برای اجرای درست این مرحله از توزیع بسته های امنیت غذایی، ماه ها کار مطالعاتی انجام گرفته است.
به گفته ربیعی، در اجرای هدفمندی یارانه ها از روز اول نباید به همه جامعه پرداخت می شد ولی در این مرحله دولت در نظر دارد تا دقت شود بی عدالتی جدیدی شکل نگیرد.
وی در واکنش به گزارش روزهای گذشته مهر درباره افزایش هزینه معیشت خانوار 4 نفره کارگری به 2.2 میلیون تومان که توسط مجری برنامه مطرح شد گفت: آمارها و شاخص ها موجود است و تورم مهار شده است. حال ممکن است برخی مهار تورم را کاهش قیمت ها تلقی کنند.
وزیر کار تصریح کرد: اگر نرخ تورم همانگونه که در گذشته وجود داشت بالا می رفت حالا به یک نرخ لجام گسیخته در این بخش مواجه بودیم ولی اینکه آیا حقوق ها کفاف زندگی را می دهد؟ باید به فکر حفظ شرایط تولید نیز باشیم و سطح اشتغال هم حفظ شود.
ربیعی ادامه داد: با اقداماتی در صدد حفظ 241 هزار شغلی هستیم که در حال از دست رفتن است و ما سعی داریم از طریق اقدامات کلینیکی آنها را نگه داریم. بنابراین باید همه اینها را ببینیم و سپس دستمزدها را افزایش دهیم.
وی با تاکید بر اینکه برای سال جاری افزایش دستمزدها به میزان 28.5 درصد محقق شد افزود: واقعا ظرفیت اقتصاد کشور بیشتر از این نیست. در مورد افزایش هزینه های زندگی کارگران نیز باید محاسبات در سراسر کشور انجام شود.
افزایش مزد 94 بستگی به تورم دارد به گفته وزیر کار، در اینکه زندگی ها سخت است نمی توان کتمان کرد. در حال حاضر، مجموع دریافتی کارگران حداقل یک میلیون تومان است ولی ممکن است در برخی کارگاه ها رعایت نکنند. باید سعی کنیم تا در سال آینده مهار تورم بیشتر شود و سطح اشتغال بالا برود.
ربیعی با بیان اینکه برخی محاسبات هزینه دستمزد در قیمت تمام شده را بالا نشان می دهد گفت: افزایش مزد سال آینده کارگران بستگی به میزان تورم دارد. اصلا ادعای وضعیت گل و بلبل را نداریم ولی باید ظرفیت های اقتصادی دیده شود.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر 95 درصد اشتغال کشور در کارگاه های کوچک زیر 50 نفر است افزود: قدرت این بنگاه ها پایین است و زودتر اشتغال خود را از دست می دهند؛ بنابراین باید سطح اشتغال در این بخش حفظ شود.
وزیر کار با اشاره به اینکه در حال حاضر 12 میلیون و 900 هزار بیمه شده در کشور داریم اظهارداشت: قرار است با دستور رئیس جمهور درباره تامین مسکن کارگران که ابتدا از مستمری بگیران در سال جاری آغاز می شود، اقدامات موثری را انجام دهیم.
به گفته ربیعی، در بحث مربوط به ایمنی در کارگاه ها نیز اقداماتی صورت گرفته ولی صدمات در بخش معدن بالا است. در این زمینه بازرسی های کار افزایش یافته و قرار است از طریق کار مشارکتی، زمینه افزایش ایمنی شغلی در کارگاه ها تقویت شود.
وی با تاکید بر اینکه حفظ شغل زمانی اتفاق می افتد که عرضه و تقاضای نیروی کار متعادل شود اظهارداشت: درباره قراردادهای کار موقت نگرانی وجود دارد و درباره سفیدامضاء ها نیز اگر شکایتی برسد، محاسبات دقیقی انجام خواهد پذیرفت.
وزیر کار با اشاره به انتخابات جدید هیئت مدیره اتاق تعاون از برگزاری نشست با مسئولان این اتاق و همچنین رایزنی با نمایندگان مجلس برای حل آن خبر داد و تاکید کرد: در انتخابات و مسائل اتاق دخالت نخواهیم کرد.
نگرانی درباره قراردادهای موقت کار ربیعی با بیان این مطلب که اگر بتوان در سال جاری 3 درصد رشد کرد می توان انتظار داشت از هر یک درصد رشد، بیشتر از 100 هزار شغل ایجاد شود گفت: آثار رکود و رشد منفی اقتصادی سال های گذشته در اقتصاد به صورت ریزش نیروی کار مشاهده شد.
به گفته وی، در بخش نفت هزینه ایجاد هر شغل 2 میلیارد تومان است که البته خود می تواند مشاغل دیگری را نیز ایجاد نماید. وی با اشاره به ایجاد 293 هزار شغل و البته از بین رفتن 80 هزار شغل خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص های بازار کار، اشتغال تکان خورده و در حال حرکت است ولی اگر به رشد 7 درصدی نرسیم، در اشتغال دچار بحران خواهیم شد.
وزیر کار با محال دانستن دستیابی به سهم 25 درصدی در اقتصاد در مدت باقی مانده تا اتمام برنامه پنجم توسعه اظهارداشت: یک سندی برای توسعه بخش تعاون آماده و به مجلس ارائه شده است که می تواند راهگشا باشد.
ربیعی بیان داشت: برخی ها تعاون را یک بخش زائد اقتصادی می دانند که درست نیست. نتوانستیم سهم مناسبی از واگذاری ها را به بخش تعاون انجام دهیم و البته در زمانی که اقتصاد دچار رشد منفی شد، طبعا تعاونی ها نیز نتوانستند رشد کنند.
برچسب‌ها:
روابط ترکیه با داعش

 کارشناس مسائل خاورمیانه:

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: دولت ترکیه رسما و آشکارا اعلام می‌کند که خواستار سرنگونی دولت "بشار اسد" است، و این اقدام آنها، همان هدف داعش است.
"جعفر قنادباشی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با ارتباط ترکیه با گروه تروریستی داعش گفت: روابط ترکیه با داعش یک رابطه انکار ناپذیر است.
وی ادامه داد: مقامات ترکیه در موضع‌گیریشان نسبت به این مسئله اذعان و اعتراف کرده‌اند که نیروهای تحت عنوان داعش، که هم اکنون در عراق و سوریه دست به اقدامات فجیحی می‌زنند، از خاک این کشور عبور کرده‌اند.
این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های داعش همسو با سیاست‌های دولت ترکیه است، یعنی ما نشانه‌های متعددی در همسویی و همکاری میان این گروه تروریستی و ترکیه مشاهده کردیم، از جمله این نشانه‌ها، مشارکت این کشور در ائتلاف ضد داعش و تقویت این گروه تروریستی، است.
قنادباشی افزود: دولت ترکیه رسما و آشکارا اعلام می‌کند که خواستار سرنگونی دولت "بشار اسد" است، و این اقدام آنها، همان هدف داعش است. وی گفت: ترکیه نگران سلاح‌های موجود در دسترس گروه تروریستی داعش است، چرا که اگر پشت آنها را خالی کند برای این کشور زیان آور خواهد بود. این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: امروز نیروهای مسلح که از گوشه و کنار جهان در سوریه و عراق حضور دارند، قبلا از حمایت ترکیه برخوردار بوده‌اند و راه‌ها و مرزهای این کشور را به خوبی می‌شناسند، بنابراین این نگرانی را برای دولت ترکیه ایجاد کرده است که اگر در جهت سرکوب گروه تروریستی داعش تلاش کند، این نیروها هم در جهت سرنگونی دولت ترکیه گام بر خواهند برداشت. قنادباشی اظهار داشت: راه اندازی یک دفتر دیپلماتیک در ترکیه در جهت جلوگیری از عواقب سیاست‌های غلط در گذشته و بازکردن فضایی برای حفظ روابط این کشور با گروه تروریستی داعش است. وی گفت: اگر آمریکایی‌ها در مسئله سرکوب داعش صادق بودند، حتما نسبت به این اقدام آنها در ترکیه انتقاد می‌کردند. این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد ترک‌ها یک معامله دیگری را از طریق بازگشایی دفتر با داعش به راه انداختند و اگر هم خواهان کمک به این گروه هستند در واقع می‌خواهند یک تجارت کثیفی با این گروه تروریستی داشته باشند.
برچسب‌ها:
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 22 صفحه بعد
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.