پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
امام براي حاج احمد متوسليان چه دعايي كرد؟

 به نقل از ایسنا، عباس برقي مي‌گويد: بعد از فتح خرمشهر قرار شد تمامي فرماندهان حاضر در اين عمليات ( الي بيت‌المقدس) به ديدار حضرت امام خميني (ره) بروند. حاج احمد كمي دير به اين ديدار مي‌رسد و مجدد به همراه تعدادي ديگر از فرماندهان به ديدار پير جماران مي‌شتابند. اتفاقات بعد از آن ديدار و حوادثي كه شب قبل از اعزام احمد متوسليان به سوريه افتاده، از جمله نكاتي است كه عباس برقي بدان اشاره كرده است.
 

بعد از فتح خرمشهر با يكسري از فرماندهان به ديدن حضرت امام رفتيم. از بيت امام كه خارج شديم، هر كدام از بچه‌ها چيزي مي‌گفت. يكي از نورانيت حضرت امام صحبت مي‌كرد و ديگري از خلوص معنوي ايشان مي‌گفت. در اين بين، ناگهان چشمم به حاج احمد افتاد كه عصا به دست با پاي زخمي و تركش خورده از بيت خارج مي‌شد. همين كه پاي را از بيت بيرون گذاشت، با عصبانيت عصا را به سمتي پرت كرد و با صداي بلند بدون اينكه كسي را مخاطب قرار دهد، گفت: به خدا قسم ديگر عصا را به دست نمي‌گيرم. مي‌خواهم بدون عصا راه بروم. جمعي كه آنجا بوديم با نگراني به او كه به سختي راه مي‌رفت نگاه انداختيم. همان طور كه راه مي‌رفت. زير لب چيزي را زمزمه مي‌كرد. همه مي‌دانستيم كه حاج احمد با حضرت امام ملاقات خصوصي داشته، ولي اين كه در آنجا چه گذشته، كسي خبر نداشت.

سرانجام طاقت نياوردم. به همراه چند نفر از بچه‌ها به سراغ او رفتيم و جريان را پرسيديم. گفت: پيش امام كه بودم ايشان دستي روي پايم كشيد و با لحن پدرانه پرسيد: آقاي متوسليان، پايت چه شده؟ در جواب گفتم: زخمي شده. بعد هم ساكت شدم. آن وقت امام با همان مهرباني دستي روي پايم كشيد و گفت: ان شاء الله خوب مي‌شود و شما به دنبال عمليات مي‌روي.

بعد از شرح اين واقعه، حاج احمد همه ما را با خودش از جماران برد و با رسيدن به ابتداي ميدان قدس، همه ما را در آنجا روي زمين نشاند و گفت: برادرها، حضرت امام فرمودند كه جنگ بايد با همان قوت خودش ادامه داده شود و امر دفاع كما في‌السابق پيش برود.

حاجي ضمن تشريح نقطه نظرات امام، در حالي كه بچه‌ها دور او حلقه زده بودند، گفت: برادرها، يا زنگي زنگ يا رومي روم! ديگر تكليف ما واضح است. بايد براي عمليات بعدي عازم منطقه بشويد و خيلي سريع عمليات را شروع كنيد.

اين دستور حاجي كه مبتني بر رهنمود فرماندهي معظم كل قوا حضرت امام بود، باعث شد تا ما بلافاصله براي شناسايي عمليات بعدي، عازم منطقه شلمچه يا همان منطقه عملياتي رمضان بشويم.

ما براي جنگ با اسرائيل انتخاب شديم

ما گرم كار شناسايي بوديم كه پيامي از حاج احمد به دستمان رسيد. حاجي در اين پيام خيلي كوتاه و صريح نوشته بود: تصميم گرفته شده كه ما براي جنگ با اسراييل عازم لبنان بشويم. سريع وسايل و تجهيزات تيپ را جمع كنيد و بياييد تهران، پادگان امام حسين(ع).

بلافاصله ظرف دو سه روز، كليه تجهيزات و وسايل تيپ را جمع كرديم و عازم پادگان امام حسين(ع) شديم. هنگامي كه به تهران رسيديم، در پادگان امام حسين(ع) باخبر شديم كه حاج احمد به اتفاق حاج همت و يك تعداد ديگر از برادران تيپ براي اقدامات اوليه به لبنان رفته‌اند و به زودي براي اعزام ما به آنجا باز خواهند گشت.

 بقیه در ادامه مطلب....

برچسب‌ها:
بازیگری را می‌شناسم که از ترس مسخره شدن، نماز نمی‌خواند!

به نقل از انتخاب، اهم اظهارات امیر جعفری در پی می آید:

* روزی به خاطر چندین جوشی که روی پوستم به وجود آمده بود، راهی دکتر شدم. در میانه ی راه با زنی مواجه شدم که به محض اینکه گفت شما بازیگر هستید، گفتم، وای این هم می خواهد بگوید فرزندش با استعداد است. اما او در خصوص فرزندش سخن گفت که به سرطان یا تالاسمی مبتلا بود و اینکه به 70 میلیون پول نیاز دارد. آن لحظه به خدا گفتم، خدایا من را ببخش و ازت عذر می خواهم که به خاطر چندین جوش ناراحت شده بود.

*(خطاب به رئیس جمهور و وزرا) شما را به خدا، پول یک روز نفت را به این گونه افراد اختصاص بدهید.

* بی اخلاقی در چندین سال گذشته زیاد شده است و کسانی که مرام داشتند و کارهای خوب می کردند، فسیل شده اند.

*(ضمن انتقاد از رواج ظاهرگرایی در کشور) تمام دختراتی که در خیابان می بینم، بینی شان عمل شده است و هیچ کدام چهره ی واقعی ندارند. اخر چرا؟ . همه آنها شبیه هم شده اند. همه به یکدیگر فخر می فروشند، بنز سوار به پراید سوار، پراید سوار به دوچرخه سوار و دوچرخه سوار به کسی که زیر باران ایستاده است.

*در همین صنف خودمان، بازیگر می شناسم که از ترس مسخره شدن نماز نمی خواند. این خیلی بد است که فردی به خاطر بچه محل هایش این کارها را نکند.

* این روزها سینمایی ها به تلویزیونی ها پز می دهند، تلویزیونی ها به تئاتری ها، تئاتری ها به دانشجویان و .... واقعاً چرا باید اینطوری شده باشد؟

*از خدا می خواهم که هیچ وقت مرا به حال خودم وانگذارد. یکی از دعاهایم این است که خدا را شکر که به من لطف کردی که می توانم در خدمتت باشم و سجده ات کنم.

برچسب‌ها:
فرزندان رهبر معظم انقلاب بهمراه تصاویرشان

در این تصویر همه پسران امام خامنه ای در کنار مرحوم آیت الله مجتهدی دیده می شوند:

پسران امام خامنه ای + عکس دسته جمعی

اشخاص حاضر در این تصویر به ترتیب از سمت راست: «سید میثم، سید مصطفی، آیت الله مجتهدی تهرانی، سیدمجتبی و سید مسعود» می باشند.

معظم له اکنون دارای ۶ فرزند هستند. نام خانوادگی همسر ایشان«خجسته» است. نام دخترانشان بشری و هدی، و نام فرندان پسرشان سید مصطفی، سیدمجتبی، سیدمسعود و سیدمیثم است. دو تن از فرزندان پسر ایشان ۸ سال در جبهه‌های جنگ ایران و عراق حضور داشتند.

یکی از دختران ایشان همسر فرزند آیت الله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبری است که ضمن آراستگی به لباس شریف روحانیت و علم دین در دانشگاههای کشور نیز به تدریس متون حقوقی به زبان فرانسه اشتغال دارند و دختر دیگر ایشان همسر فرزند آیت الله باقری کنی از علمای تهران است.

سید مصطفی فرزند بزرگ ایشان با دختر آیت‌الله خوشوقت ازدواج کرده ‌است. سید مجتبی داماد دکتر غلامعلی حداد عادل است. سید مسعود نیز با فرزند آیت‌الله خرازی و خواهر صادق خرازی ازدواج کرده ‌است. سید میثم کوچکترین فرزند ایشان نیز به ازدواج دختر آقای لولاچیان از بازاریان متدین در آمده است.

مقام معظم رهبری همچون امام راحل فرزندان خود را از فعالیت های سیاسی و اقتصادی مبرا داشته و به ایشان توصیه کرده اند که در کارهای اقتصادی وارد نشوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی “دامت برکاته” در این رابطه چنین بیان داشتند:ایشان چهار فرزند پسر دارند که هر چهار نفر، طلبه‌ و معمم هستند و حقیقتاً هم درس می‌خوانند. خوب هم درس می‌خوانند. من با اینها مأنوسم،این توفیق را دارم. اُنسی دارم، نشست داریم، صحبت می‌کنیم. یک بار ندیده‌ام که اینها راجع به پولی، امکاناتی و چیزهای از این قبیل صحبت بکنند. گویی افرادی معمولی هستند و پدرشان هم یک فرد معمولی است.

فرزندانشان بیشتر همین مسائل درس و بحث برایشان مطرح است و نگرانی‌هایی که نسبت به مردم و نسبت به زندگی طلاب و نسبت به قضایای دیگر دارند، همان دغدغه‌هایی است که خود آقا دارند این خیلی ارزش دارد که امکانات باشد و موقعیت فراهم باشد وهیچ اقبالی به آن نشان داده نشود. این خیلی ارزشمند است. برای خود حضرت آقا، همه رقم امکانات هست ولی هیچ اقبالی ما نمی‌بینیم. نه خودشان، نه خانواده‌شان!

قطعاً خود حضرت آقا دوست ندارند که بستگانشان و مخصوصاً آقازاده‌ها‌یشان در کارهای اقتصادی باشند، قطعاً این را آقا نمی‌پسندند.خود اینها هم، هیچ رغبتی و هیچ اقبالی ندارند. حالا به هر صورت این جور تربیت شده‌اند که هیچ اقبالی به این چیزها ندارند.

فرزندانشان بیشتر همین مسائل درس و بحث برایشان مطرح است و نگرانی‌هایی که نسبت به مردم و نسبت به زندگی طلاب و نسبت به قضایای دیگر دارند،همان دغدغه‌هایی است که خود آقا دارند. این که آنها برای خودشان دنبال آینده‌ای باشند‌ زندگی، مال، منال، پول، پس‌انداز‌ اصلاً وجود ندارد. اگر بود، من مطلع می‌شدم. چون خیلی با اینها مأنوسم. من چنین چیزی واقعاً در اینها ندیده‌ام.
.................................................................................................................


ويژه نامه «تداوم آفتاب» روزنامه جام جم مردادماه87 /:"احمد مروي" معاون ارتباطات حوزه اي دفتر مقام معظم رهبري:
 

آقا مصطفی‌ آقازاده بزرگ آقا‌ همان سال اول ازدواجشان كه طلبه‌ قم بودند ‌ الان هم قم هستند‌ خانه‌ای اجاره كرده بودند و مستأجر بودند - الان هم مستأجرند - ما را یك روز برای ناهار دعوت كردند. ما رفتیم منزل ایشان. یك سال از ازدواج ایشان نگذشته بود، ماههای اول ازدواج ایشان بود. ما هم یك گلدان معمولی خریدیم و رفتیم كه دست خالی نرویم. من واقعاً‌ تعجب كردم كه آیا این خانه، خانه‌ یك تازه‌داماد است؟! حالا نه خانه‌ فرزند رهبر انقلاب و مقام اول كشور، حتّی خانه‌ یك تازه‌داماد هم این نیست. یعنی یك خانه‌ تازه‌داماد، بالاخره یك زرق و برقی دارد؛ تا مدتها این زرق و برق خانه‌ تازه‌داماد و خانه‌ تازه عروس، هست. من توی خانه‌ اینها، واقعاً همان زرق و برق معمولی یك تازه‌داماد و یك تازه عروس را ندیدم. بسیار زندگی معمولی، دوتا فرش ماشینی، آن هم نه سه‌ در چهار‌ چون من دقت داشتم به این چیزها. دور و بر خودم را نگاه می‌كردم. حواسم بود و تا آنجا كه می‌توانستم، رصد می‌كردم اوضاع و احوال خانه را‌. دو تا فرش شش متری انداخته بودند، دور خانه هم موكت بود و دو‌ سه تا پشتی ابری معمولی، نه مبلمانی، نه زرق و برقی! زندگی ساده و خوبی در آقازاده‌های ایشان سراغ داریم.

من یک وقتی درمورد آقازاده‌‌های آقا فکر می‌کردم که اینها چرا این قدر به تعبیر بنده، بچه‌های خوبی هستند. از هر جهت، خیلی خوب تربیت شده‌اند. دیانت، پاکی، زهد، بی‌تعلقی به دنیا و عدم اقبال به مسائل دنیا و امکانات. ایشان در این موقعیتی هستند، که خیلی امکانات برایشان هست. برای کسانی که خیلی خیلی مراتب پایین‌تر هستند، بالاخره امکاناتی هست. برای اینها که در این مقام، در این رتبه هستند، خیلی امکانات برایشان بیشتر هست. امّا حقیقتاً ما نمی‌بینیم که از این امکانات استفاده بکنند.‌ یک علت آن، این است که هم خود آقا، هم خانواده‌ ایشان. یعنی این پدر و مادر، دو بال هستند برای رُشد و پرورش و تربیت فرزند. هم پدر، هم مادر، هر دو نقش دارند.

اگر یک بال شکسته باشد، آن رشد و آن پرواز را ما شاهد نیستیم، باید هر دو بال باشد و این را ما در زندگی حضرت آقا کاملاً احساس می‌کنیم. همان جوری که خود آقا مقید به زهد و سادگی و بی‌آلایشی و بی‌رغبتی به دنیا و زیورهای دنیایی هستند؛ ما همین را هم در مورد خانواده‌ آقا احساس می‌کنیم. یعنی همسر ایشان هم دقیقاً همین جور هستند. این دو نمونه‌ای که من عرض کردم، هر دوی آنها مربوط به خانواده‌ حضرت آقا می‌شد.


همین جور در مهمانی‌هایی که خانواده‌ آقا تشریف می‌برند، گاهی خانواده‌های ما هم هستند، می‌آیند تعریف می‌کنند که خانواده‌ حضرت آقا تقریباً جزو ساده‌ترین‌ها در این مهمانی‌ها‌، از نظر لباس و وضع ظاهری، هستند. آقازاده‌های حضرت آقا هم همین جورند.

 

پسر ارشد مقام معظم رهبری ، سیدمصطفی خامنه ای

 

سیدمصطفی پس از مراسم تدفین آیت الله بهجت(ره) در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها

 

...............................................................................

 

سید مجتبی خامنه ای

 

مجتبی خامنه ای اخلاقی‌ترین فردی است که من در طول عمرم دیده‌ام

بخشی از گفتگوی «فریدالدین حداد عادل» با «سالنامه مثلث» که به تازگی منتشر شده است برای خوانندگان انتخاب شده است:


رابطه شما با داماد‌تان، حاج آقا مجتبی [خامنه‌ای] چگونه است؟

ایشان اخلاقی‌ترین فردی است که من در طول عمرم دیده‌ام. در این۱۳ـ۱۲ سالی که با ایشان هستم هیچ وقت صدای بلند یا کلمه‌ای خلاف ادب از وی نشنیده‌ام. هیچ وقت نشد که خواهرم از ایشان نزد ما گله کنند. هیچ زمان هم منزل آنها خشک، تلخ و بی‌روح نبوده است. همانطور که می‌گوید و می‌خندد و با بچه‌ها و جوانان معاشرت می‌کند به همان اندازه جدی، پر‌کار و پر‌تلاش و درسخوان است. معمولا تا دو سه نیمه شب مطالعه می‌کند. بسیار اهل مطالعات مذهبی و اخلاقی است. در به‌ کار بردن الفاظ و اظهار‌نظر در مورد اقوال و اعمال افراد بسیار دقیق است. در مورد بدترین دشمنانش هم منصفانه حرف می‌زند.

ایشان چند فرزند دارد؟
یک پسر دارد.

تقریبا همسن هستید؟

خیر. ایشان ۳ـ۲ سال از من بزرگتر است.

با یکدیگر رابطه خانوادگی تنگاتنگی دارید؟

بعد از برادرانشان فکر می‌کنم رابطه ما به خاطر نسبت فامیلی‌مان زیاد است و اخیرا هم با هم در سفر خانوادگی دلچسبی بودیم.

رفت و آمد نزدیک با خانواده مقام معظم رهبری هم دارید؟

نه به آن معنی ولی در حد مناسبات فامیلی بی رابطه نیستیم اما رابطه عمیق و گسترده نداریم. مادرٰها با هم سلام و علیک خوبی دارند.

اولین بار که خبر خواستگاری فرزند مقام معظم رهبری را از خواهرتان شنیدید چه احساسی داشتید؟

من و خواهر‌هایم خیلی متعجب شده بودیم.

چرا؟

خانم آقا به طور ناشناس آمده بودند از خواهرم خواستگاری کرده بودند. مادرم گفته بود ایشان درس دارد. گفتند حالا صحبت کنیم. پدر و مادرم رفتند یک گوشه و با هم صحبت کردند. ما هم علت طولانی شدن صحبت آنها را از هم پرسیدیم. من رفتم گفتم چه خبر است؟ مادرم گفت می‌دانی برای خواهرت خواستگار آمده؟ گفتم اینکه طبیعی است. وی جواب داد نه، این بار برای پسر مقام معظم رهبری آمدند. من گفتم یعنی چه می‌شود؟ بالاخره هر برادری نسبت به آینده خواهرش حساسیت‌هایی دارد چه رسد به آنکه شوهر آینده وی بخواهد پسر مقام اول نظام باشد. از این بابت خیلی ذهنم مشغول شد.

بعد که ماجرا جلو رفت چه شد؟

اولین دیدار ما خیلی خوب بود، چون وقتی حاج آقا مجتبی آمدند با خواهرم صحبت کردند من اتاق دیگر بودم. ایشان از اتاق آمد بیرون. مادر گفت بنده خدا آقای مجتبی خامنه‌ای تنهاست، برو با ایشان صحبت کن. دیدم حاج آقا مجتبی کت و شلوار به تن دارد – آن وقتا ایشان هنوز معمم نشده بود- بعد از احوالپرسی، دیدم چیزی که در ایشان نیست روحیه‌ آقازادگی و تکبر و غرور است. لذا خیلی زود با هم صمیمی شدیم. همان روز هم یک بحث داغ و سنگین در مورد شخصیت‌های معروف اصلاح‌طلبان انجام دادیم.

چه سالی بود؟
۷۶ بود.

تا پیش از این وصلت حضرت آقا را از نزدیک دیده بودید؟

یکی، دو مورد پیش آمده بود. عموی من در کرمانشاه معاون سیاسی استاندار بود و بعد‌ها سرپرست استانداری شد. در این مدت به خاطرِ غائله کردستان و بعد جنگ، حضرت آقا زیاد به آنجا سفر کرده بودند و با هم خیلی آشنا بودند. ارادت فامیلی ما به مقام معظم رهبری از همان جا شروع شد. یک بار در باغ پدربزرگ مرحومم دور هم جمع بودیم، ایشان گفت آیت‌الله خامنه ‌ای بادیگران فرق می‌کنند. اصلا یک خصلت اضافه دارد. همان موقع به عمو هم گفت ایشان را دعوت کند. یک بار بیاید منزل ما که در همان ایام ایشان دعوترا قبول کردند. بعد هم که این لطف شامل حال ما شد. روزی که عروسی خواهرم بود به من گفتند آقا می‌خواهند عروس را ببینند.

تا آن موقع خواهر شما را ندیده بودند؟

نه. در مراسم عروسی رسم است که داماد همراه یک نفر سر سفره عقد برود و گفتند کسی باشد که به عروس و مادر عروس محرم باشد. من به مدت پنج دقیقه در کنار حضرت آقا تنها بودم بدون انکه محافظی باشد. پدرم آن موقع نبود. ما رفتیم به منزل مقام معظم رهبری. خانه ایشان را دیدم. کف اتاق فرش ماشینی بود. ظاهرش خیلی ساده بود و یک گوشه ایستادیم و ایشان خوشامدی گفتند و به اقوام وی تبریک گفتند. یک نکته جالب اینجاست که وقتی رهبری آمدند خیلی از خانم ها آمدند جلو. خیلی التماس دعا گفتند و خیلی عرض ارادت کردند. چند نفر از خانم‌ها با دیدن ایشان منقلب شدند و گریه کردند. شما تصور کنید خانمی که آمده عروسی و بعد اشک بریزد چه وضع بدی در چهره او پیدا می‌شود. بعد از عروسی به یکی از محارم گفتم چرا چهره‌ات اینطور شده است؟ گفت آقا را دیدیم گریه کردیم. آن روز کف خانه فرش ماشینی بود. روز بعد که خانم من هم حضور داشت گفتم چطور بود؟ گفت موکت بود. یعنی همان یک شب خانه رهبری مملکت فرش ماشینی پهن بود.


از آن سال تا به حال حاج آقا مجتبی در آپارتمانی زندگی ‌می‌کنند. ایشان سه بار در طول زندگی‌شان اسباب‌کشی کرده‌اند. همیشه یک کامیون وسایل منزل را جابه‌جا می‌کند.

منزل مقام معظم رهبری از آن تاریخ نرفتید؟

تنها باری که رفتم روز عروسی خواهرم بود. بعد‌ها به اتفاق پدرم به کتابخانه‌ شخصی ایشان رفتم. فقط می‌توان بگویم ما نمی‌توانیم اینطور زندگی کنیم. یعنی ‌خواهید دید خدا چگونه با آقای مخملباف رفتار خواهد کرد. چون دروغ‌هایی را نسبت می‌دهد که هیچ کدام آنها صحت ندارد. ای کاش یک دانه از حرف‌های وی در یک سال اخیر درست بود.

آقا خیلی کتاب دارند، خیلی کتاب به ایشان هدیه می‌شود و خیلی کتاب هم می‌خرند و خیلی کتاب هم می‌خوانند. اما این محیط کاملا ساده است. کف آنجا موکت است. هیچ تجملات خاصی در آن نیست. نه اینکه امکان آن نباشد بلکه رهبری اجازه ورود تجملات به زندگی خودشان را نمی‌دهند. یک وقت هم به مناسبت تولد پسرم، آقا را دیدم و ایشان در گوش یحیی ما ( محی‌الدین) اذان گفتند. حاج آقا مجتبی به ایشان گفتند آقا فرید دوست دارند از شما یک چیزی به یادگار داشته باشند. مقام معظم رهبری گفتند یادگاری چه باشد؟ حاج آقا مجتبی چون می دانست من دوست دارم یک انگشتری از آقا بگیرم توصیفاتی کرد. ایشان فرمودند: فهمیدم و انگشترشان را دادند.

من خیلی از گرفتن این انگشتر خوشحال شده بوده و هستم. به خواهرم گفتم عجب انگشتری! همشیره‌ام گفت می‌دانی قصه‌اش چیست؟ یکی از شیعیان یمن یک شیشه بلورین بزرگ عقیق درجه یک یمنی برای آقا فرستاد. اول که آمده بود کسی از قیمت آن خبر نداشت و به مناسبت یکی از اعیاد مقدس ایشان به عروس‌ها و پسران خود یک نگین هم داده بودند. بعد به طریقی کسی توانسته بود قیمت عقیق را بفهمد و از گران قیمت بودند آن آگاهی پیدا کند. بعد که آقا این قضیه را فهمید برای آنکه نرم زندگی تغییر نکند بقیه آن عقیق‌ها را دیگر وارده زندگی نکرده بودند و گذاشته بودند تا به خانواده شهدا بدهند. حالا انگشتر عقیق چیست که بخواهد نگین آن ارزش داشته باشد، بعد شیعه‌ای از یمن به مرجع تقلید خود آن را هدیه داده بود ولی مقام معظم رهبری اینقدر تحفظ دارند.

البته خاطره‌های مفصل دیگری دارم، ولی چون می‌دانم ایشان از بازگویی این مطلب مکدر می‌شوند نمی‌گویم. دقت‌های زیادی در این زندگی انجام می‌شود. مثلا در سفری همشیره‌ام با مقام معظم رهبری به سفر استانی رفته بود. بعد که آمد گفتم نکته جالب چه داری؟ وی گفت: آقا چندین جا را به صورت سرزده و به دور از چشم دیگران برای بازدید رفتند اما نکته عجیب این است که بعد از سفرآقا گفتند همه هزینه‌های سفر شما را از جیب خودم پرداخت کردم اگر جایی با وسیله‌ نقلیه دولتی برای کار خودت رفتی یا خریدی کردی که کسی حساب کرده یا جایی مورد پذیرایی ویژه‌ای قرار گرفتی بگو تا هزینه ان را بپردازم.

یا اینها یک جایی رفته بودند تا آثار تاریخی آن منطقه را بازدید کنند و متوجه شده بودند که مسئولان امنیتی و انتظامی آمدند یکسری بازدیدکننده‌ها را زودتر خارج کردند و جلوی ورود بقیه را نیز گرفته‌اند تا خانواده رهبری راحت بتوانند محوطه را بازدید کنند. رئیس دفتر آقا و خانواده مقام معظم رهبری از شنیدن این خبر آنقدر ناراحت شده بودند که هم از محافظین خود گله کرده و هم با مسئولان انتظامی برخورد کردند وبعد به خاطر خاصه خرجی آنها زودتر برگشتند. اینها تصویری کوچک از این زندگی است.

از لحاظ تفکر و دید سیاسی با حاج آقا مجتبی چقدر نزدیک هستید؟

خیلی دید سیاسی ما نزدیک است. چون ایشان نگاه و بینش‌ اش کاملا با رهبری همگون و همسو است و ما ازاین حیث احساس آسودگی خاطر و اطمینان صد‌در‌صد داریم. هر جا تکلیف باشد و دستور رهبری، ایشان به وظیفه خود عمل می‌کنند.

ایشان به این شکل فعالیت سیاسی ندارند. ایشان خیلی درس می‌خوانند و خارج فقه تدریس می‌کنند و در کار خود نیز موفق هستند و خیلی پیچیده‌تر از دروس متداول درس خارج طرح مطلب می‌کنند.

.................................................................................................................

سید مسعود خامنه ای(پسر سوم حضرت آقا) بهمراه پدر همسرشان آیت الله خرازی

.................................................................

سید میثم خامنه ای در کنار پدر همسرشان آقای لولاچیان

 

سید میثم در سمت راست حجت الاسلام ناطق نوری

 

از سمت راست ; سید میثم و سید مسعود

.............................................................................................

جان خود در ره "اولاد علی" می بازیم
همچو مالک به عدوان علی می تازیم
ای که گویی که خلائق ز ولی خسته شدند
کوری چشم تو بر "سید علی" می نازیم ...

برچسب‌ها:
نزاع یکی از قوی ترین مردان در کرج

به نقل از مهر، ماجرای این ضرب و شتم که به اقساط معوق برادر این ورزشکار بازمی گردد، به گونه ای بود که باعث شد مردم به عنوان شاهدان این ماجرا حمایت خود را از رئیس شعبه اعلام کرده و از کلانتری محل خواستند به این گونه ماجراها که گویا از سوی این ورزشکار مسبوق به سابقه نیز بوده است، خاتمه دهند.

 
علاوه بر خانواده یکی از اعضای شورای شهر کرج نیز که به صورت اتفاقی برای انجام امور بانکی خود ناظر این رویداد ناخوشایند بودند، مردم منطقه نیز اعلام کرده اند با شهادت خود در دادگاه به اینگونه حوادث ناخوشایند که در شان جامعه ورزشی استان و کشور نیست، خاتمه می دهند.
 
به گفته شاهدان عینی، وقتی رئیس شعبه بانک مذکور از این مرد قوی می خواهد با پائین آوردن صدای خود نظم موجود در بانک را بهم نریخته و موجب ترس و وحشت مردم نشود، از سوی وی مورد هجوم قرار گرفته و با بلند کردن صندلی موجب می شود مردم از ترس شعبه را ترک کنند
برچسب‌ها:
افشاگری مجدد شریعتمداری از پشت پرده گرانی های اخیر

- مي گويد ننويس! مي پرسم چرا؟! مي گويد كام مردم تلخ مي شود! مي گويم؛ كام مردم را كلان سرمايه داران مفت خور و مافياي حرام خوار اقتصادي تلخ مي كنند كه افسار پاره كرده و به جان مردم افتاده اند و با بهره گيري از شيپورهاي بيروني و برخي رسانه هاي داخلي، همه زشتي ها و پلشتي هاي حاصل از فساد اقتصادي خود را به حساب نظام مظلوم و مقدس جمهوري اسلامي مي نويسند. از برادران رزمنده و پاكباخته سپاه است. سال هاي سال است كه او را از نزديك مي شناسم. بعد از سال ها مجاهدت در جبهه و پشت جبهه و در حالي كه در موقعيت هاي برجسته اي حضور داشته است، امروزه از مال دنيا غير از يك آپارتمان در يكي از محله هاي جنوب شهر تهران چيزي ندارد... سخن كه به مافياي اقتصادي مي رسد و لكه سياهي كه سعي دارند بر سيماي پاك نظام بنشانند، با نگارنده همنوا مي شود و مي گويد؛ بنويس! بايد مردم بدانند كه ثروت هاي انبوه را چه كساني به كيسه بي انتهاي خود مي ريزند و در همان حال خروجي پلشت آن نظير گراني ها را به حساب ناكارآمدي نظام و مسئولان مي نويسند. مي گويم آقاي «م-الف» از گردانندگان اصلي فلان روزنامه اقتصادي حامي فتنه 88 است. او كه در دو كانون اقتصادي حساس وابسته به نظام حضور داشته و دارد، هم اكنون در يك پرونده فساد چند صد ميليارد توماني تحت تعقيب است و مي پرسم؛ چرا بايد فساد اقتصادي و حرام خواري او كه هيچ نسبتي با نظام ندارد در افكار عمومي به حساب نظام و يا ناكارآمدي مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي نوشته شود؟!... مي گويد بنويس برادر! و مي نويسم؛
2- اوايل دهه 80 بود. چند تن از برادران عضو ارتش چند ده ميليوني حزب الله كه همه جا حضور دارند به كيهان آمدند و اسنادي ارائه كردند كه از بازگرداندن اموال مصادره شده يكي از كلان سرمايه داران رژيم شاه حكايت مي كرد. فقط يك قلم از اين اموال بالغ بر 200 ميليارد تومان بود. صاحب اين اموال مصادره شده از عوامل برجسته انگليس و نماينده فرمايشي مجلس شاه بود كه علاوه بر غارتگري بيت المال در دوران ستم شاهي، برخي از كارگران زن كارخانه هاي تحت مالكيت و مديريت خود را نيز به اين علت كه تسليم مطامع حيواني او نشده بودند، به قتل رسانده بود. وقتي گزارش مختصر و سربسته اي از ماجراي مورد اشاره را به دست چاپ سپرديم، يكي از مسئولان محترم و بلندپايه وقت در تماس با كيهان از نگارنده براي حضور در يك جلسه و بررسي ماجرا دعوت كرد. ايشان در آن نشست اظهار داشت كه با توجه به پرونده كلان سرمايه دار ياد شده و جنايات فراوان او، احتمال بازگرداندن اموال مصادره شده وي وجود ندارد و تاكيد كرد كه اين اقدام فقط با امضاي اينجانب امكان پذير است و بديهي است كه امضاء و موافقتي از سوي من در ميان نبوده است. نگارنده در اين هنگام از ميان اسنادي كه در اختيار داشت، برگه اي را به ايشان ارائه كرد كه مجوز بازگرداندن اموال مصادره شده آقاي «مهدي- م» بود و امضاي مسئول ياد شده زير آن برگه و سند رسمي قرار داشت. مسئول مورد اشاره كه مي دانستيم در اين ماجرا كمترين دخالت- خداي نخواسته- سوئي نداشته است، از مشاهده امضاي خود يكّه خورده و تعجب كرد و براي اطمينان از جعلي نبودن امضاي خويش به وارسي آن پرداخت. ايشان بلافاصله وارد عمل شد و اموالي را كه در حال غارت شدن بود به بيت المال بازگرداند.
امضاي ايشان، اما چگونه پاي آن سند جاي گرفته بود؟!... اعتماد و اطمينان بي جا به برخي از اطرافيان؟! و يا...؟! هرچه بود، مسئول ياد شده، فقط مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود بي آن كه قصد سوئي داشته باشد. يعني بيت المال را فلان سرمايه داران كلان به غارت مي برند ولي پيامد سوء آن در افكار عمومي به حساب نظام و مسئولان نظام نوشته مي شود!
3- آقاي «م-ي»، فعاليت به اصطلاح اقتصادي خود را از دوران سازندگي و اصلاحات شتاب مي دهد. او يك ساختمان نيمه كاره را به مبلغ 77 ميليارد تومان به يك نهاد مي فروشد و بعد از مدتي معلوم مي شود قيمت واقعي آن 33 ميليارد تومان بوده است. اما، داستان به همين جا ختم نمي شود و در پي گيري هاي بعدي مشخص مي شود كه ايشان به اتفاق همكارانش همين ساختمان را به چند مركز دولتي و غيردولتي ديگر نيز فروخته اند! او در معاملات ديگر نيز صدها ميليارد تومان به جيب زده است. سرانجام آقاي «م-ي» تحت تعقيب قرار گرفته و قرار مي شود كه اموال وي توقيف شود. ولي ايشان 2 روز قبل از اقدام دستگاه قضايي، از تصميم مراجع ذيربط براي توقيف اموال خود مطلع مي شود! چه كسي يا چه كساني او را از اين تصميم باخبر مي كنند؟! بي ترديد، كساني در اين ميان به دليل فريب خوردگي و ساده لوحي! و يا به دله دزدي، اين خبر را به گوش آقاي «م-ي» رسانده اند. شنيدني تر و صد البته تعجب آورتر آن كه آقاي «م-ي» در همين فاصله اندك دو روزه، بخش عمده اي از اموال خود را به نام آقاي «د-د» كه ظاهرا يك «وكيل» است، منتقل مي كند! چگونه در اين فاصله كوتاه موفق به انتقال آن همه اموال غيرمنقول مي شود؟!... چه كساني در فاصله دو روز تمامي تشريفات قانوني و معمولا وقت گير و پر كش و قوس انتقال اموال را به آساني و با سرعت طي كرده و اموال آقاي «م-ي» را به نام آقاي «د-د» ثبت مي كنند؟! آقاي «م-ي» كه خود در فساد اقتصادي گرگ باران ديده است چگونه به آقاي «د-د» اعتماد مي كند؟ چه رابطه نانوشته اي اين دو مفسد اقتصادي را به هم پيوند داده است كه اولي از دبه كردن دومي نمي ترسد و دومي، خيال دبه كردن هم به ذهنش خطور نمي كند؟! آيا اين زنجيره فقط همين دو حلقه را دارد؟!
هم اكنون آقاي «م-ي» و جناب «د-د» مفت، مفت مي خورند و راست، راست راه مي روند! و خروجي فساد اقتصادي كلان آنها كه «گراني» و «فاصله طبقاتي» و فشار معيشتي به مردم و مخصوصا اقشار مستضعف جامعه، بخشي از آن است، ناجوانمردانه به حساب نظام مظلوم و مسئولان نوشته مي شود!
 

برچسب‌ها:
بررسی عملکرد 40 روزه مجلس در گفتگوی رجانیوز با عضو جبهه پایداری
تصاحب پست‌ها و منصب‌ها، جایگزین ماموریت اصلی مجلس شد/ آقایان برداشت ذهنی خود را تحمیل کردند
 
 

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و از اعضای موسس جبهه پایدرای انقلاب اسلامی معتقد است: اگر عملکرد 40 روزه مجلس ادامه پیدا کند، با توجه به انتخابات‌های ریاست جمهوری و شورای شهر پیش رو این امکان که نقار بیشتری در درون مجلس شکل گرفته و مسائل قومی و منطقه‏ای و همچنین سیاسی کاری و لابی گری محور کارها و حرکت‏ها قرار گیرد، بیشتر شده و در نتیجه نه مصوبات مجلس کیفیت مطلوبی خواهد داشت و و نه اثرگذاری خانه ملت مطابق انتظار عمومی مردم خواهد بود.

علی اصغر زارعی در گفت‏وگو با رجانیوز، ابتدا انتظارات از مجلس نهم را به سه دسته انتظارات ساختاری، انتظارات محتوایی و انتظارات ارزشی تقسیم کرد و در توضیح هر کدام گفت: از حیث ساختاری مطابق قانون اساسی و آیین نامه مجلس معمولا ابتدای هر دوره‏ای قسمت اول وقت مجلس به سازمان دهی کمیسیون‏ها، شکل‌گیری هیات رئیسه، ساختار کمیته‏ها در داخل کمیسیون‏ها می‌گذرد و همین هم مبنای اصلی فعالیت کیسیون ها تقریبا تا آخر دوره است.

وی با بیان اینکه برای همین هم ایام ابتدایی مجلس جزء زمان‏های کلیدی آن به شمار می‏رود ادامه داد: از حیث ساختاری مجلس عملکرد خود را داشته است و از این به بعد باید منتظر فعالیت عملیاتی کمیسیون‏ها در صحن مجلس باشیم.
 
عضو جبهه پایداری با اشاره به انتظارات محتوایی مجلس تصریح کرد: معمولا در ابتدای شکل گیری مجالس، نمایندگان اگر ‏بتوانند ماموریت خاصی را برای خودشان تنظیم کنند از حیث محتوایی معمولا عملکردشان در همان دوره حول آن ماموریت انجام می‌شد و از کارآمدی خوبی هم برخوردار است.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اگر چنین اتفاقی نیفتد معمولا نیازهای جامعه و حوادثی که در عرصه‏های اقتصادی – سیاسی و مشکلاتی که مردم با آن سروکار دارند عملا مجلس را به حرکت در می‏آورد، افزود: لذا مجلس به جای اینکه یک روند با برنامه‏ای را تعقیب کند، عمدتا درصدد رفع مشکلات است، بدون اینکه یک هدف‏گذاری مشخصی را از اول تعیین کرده باشد.
 
وی با یادآوری رویه در پیش‌گرفته شده در مجلس نهم تصریح کرد: در مجلس نهم به دلیل اختلافاتی که به عنوان اختلاف سلیقه یا اختلاف در گرایش، در بین مجموعه اصولگرایان دامن زده شد، موجب شد که مسائل اصلی و ماموریتی در حاشیه قرار گرفته و عمدتا تصاحب پست‏ها و منصب‏ها در مجلس بیشتر مد نظر قرار گیرد.
 
زارعی در عین حال خاطرنشان کرد: البته این موضوع هم درهمه کمیسیون‏ها نبود یا جمع کثیری از مجموع نمایندگان چنین وضعی نداشتند اما عده‏ای این حرکت را دامن زدند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس درباره انتظارات ارزشی از مجلس هم این چنین توضیح داد: در مجلسی که بر آمده از فضائل ملت است، باید مسائل ارزشی نظیر شایسته‏سالاری در انتخاب برای پست‏های مختلف و مراعات انصاف و قضاوت در اظهارنظرها باید مدنظر باشد که متاسفانه در مجلس نهم قدری مورد بی توجهی قرار گرفت و عمدتا مسائل سیاسی و منطقه‏ای و قومی بیشتر مبنا اقدامات شد.

وی ادامه داد: برخی از آقایان با ایجاد فراکسیون‌های زود هنگام و لابی‏های سنگینی که قبل از شروع مجلس آغاز کردند، عملا به مسائل ارزشی در مجلس لطمه زدند، لذا از این حیث هم نمی‏توانیم ادعا کنیم که مجلس نهم نمره خوبی در این 40 روز بدست آورده است.
 
به اعتقاد این عضو جبهه پایداری مجلس الان در مجموع در یک موقعیت خاصی قرار دارد و بسیاری از نمایندگانی که جدید وارد شدند، به تدریج واقعیت‏ها را درک کرده و با آنها مواجه می‏شوند، واقعیت‏هایی که در ابتدای مجلس امکان اطلاع یافتن از آن، آن هم در این شرایط، وجود نداشت و عده‏ای هم که به بعضی از مسائل دامن زدند، الان به اشتباهات خودشان بیشتر پی می‏برند.
 
زارعی با بیان اینکه مجلس الان در یک شرایط خاصی به سر می‏برد، گفت: اگر به انسجام درونی مجلس کمک شود، مسائل ارزشی مدنظر کلیت مجلس قرار گیرد، اصلاحات ساختاری در مجلس شکل گرفته و توجه به ماموریت‏هایی که باید در مجلس انجام شود، بیشتر شود، ارتباط با بدنه جامعه به درستی صورت پذیرد و نمایندگان رفتارهایی مردم پسند از خود نشان دهند، می‏شود این انتظار را داشت که مجلس نهم به تدریج در مسیر حرکت درست خود قرار گیرد.
 
وی در عین حال تصریح کرد که اگر رفتارهایی که در این 40 روزه بخواهد ادامه یافته و این اشتباهات پابرجا باشد، با توجه به رویدادهایی هم که در پیش داریم، به ویژه انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر، ممکن است موجب نقار بیشتری در درون مجلس شده و مسائل قومی و منطقه‏ای و همچنین سیاسی کاری و لابی گری محور کارها و حرکت‏ها قرار گیرد که در این صورت نه مصوبات مجلس از یک کیفیت خوبی برخوردار خواهد بود و نه اثرگذاری مجلس مطابق انتظار عمومی مردم می‏شود.
 
نماینده مردم تهران در ادامه با بیان اینکه آقایان در قبل از شروع به کار مجلس اساسا برداشت ذهنی خود را به مجلس تحمیل کردند، گفت: در دوران انتخابات مجلس شرایط خاص خود را داشتیم، جبهه پایداری اصرار بر اصولگرایی و پایبندی بر ارزش‏ها را مطرح کرد، جبهه متحد هم با استدلال‏هایی معتقد بود که باید وحدت حفظ شود که نتیجه وحدت را هم دیدیم که وحدتی در کار نبود.
 
زارعی اظهار داشت: وحدت جبهه متحد وحدت حقیقی نبود بلکه با فشارهایی شکل گرفت، منتها وقتی انتخابات تمام شد مبنا بر این قرار گرفت که همگی بر اصول‏گرایی تاکید کنیم چرا که تمام این تلاش‏ها برای مجلس بود.
 
به گفته این عضو جبهه پایداری وقتی مجلس شروع می‏شود، بالاخره مردم انتخاب کردند، ما باید برای تصمیم مردم احترام قائل شویم و حالا همه با هم شروع کنیم و در مجلس کار جدی انجام دهیم.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا فراکسیون اقلیت مجلس شکل نگرفت، تصریحکرد: آن زمان که باید رقابت می‏کردیم آقایان بر وحدت تاکید می‏کردند الان که در مجلس باید وحدت داشته باشیم و بتوانیم طرح‏ها و لوایح و برنامه‏های کشور را با هماهنگی پیش ببریم، آقایان بر کوس رقابت دمیدند و برای همین قبل از تشکیل مجلس نهم اعلام کردند که اقلیت تعدادی نیستند و خیلی کم هستند لذا در مجلس فراکسیون‏ها باید با هم رقابت کنند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: جایی که ما باید برای حل مشکلات وحدت داشته باشیم آقایان معتقد به رقابت هستند و جایی که باید رقابت کنیم تا مردم تشخیص دهند برای انتخاب بهتر آقایان معتقد به وحدتند.
 
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه این تفکر به مجلس نهم تحمیل شد، گفت: در درون مجلس نهم چنین نیازی شکل نگرفت بلکه این برداشت ذهنی آقایان بود که تحمیل کردند، الان هم اعتقاد دارند که در مجلس سه فراکسیون رهروان ولایت، پایداری و روهپویان باشد و آنها با هم رقابت کنند.
 
زارعی در پایان گفتگوی خود با رجانیوز تاکید کرد: ما معتقدیم رقابت فراکسیونی در درون اصولگرایی باید شکل بگیرد نه در برابر اصولگرایی؛ آقایان این را تبدیل کردند به در برابر اصولگرایی و اگر این اشتباه ادامه پیدا کند، آسیب‏های زیادی به مجلس خواهد زد.
برچسب‌ها:
قاضی سراج اعلام کرد؛ اخراج بیش از ۲۰۰۰ کارگر توسط آریا علی‌رغم ادعای ایجاد اشتغال

قاضی سراج گفت:‌در جلسات دادگاه در رابطه با ایجاد اشتغال در گروه ملی فولاد ایران و تراورس ادعاهایی مطرح شد که استعلام از مراجع مربوط نشان داد بعد از خصوصی سازی ۲۱۴۳ کارگر از این مجموعه اخراج شدند.

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، قاضی ناصر سراج در ابتدای پانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی اظهار داشت: در جلسات دادگاه در رابطه با ایجاد اشتغال در مجموعه‌های گروه ملی فولاد ایران و تراورس ادعاهایی شد که مورد اعتراض کارگران این مجموعه‌ها قرار گرفت و مدعی شدند این ادعاها صحت ندارد.

وی افزود:‌ با استعلام از مراجع مربوطه مطلع شدیم تعداد2143 نفر کارگر از این دو مجموعه بعد از خصوصی‌سازی اخراج شدند.

سراج ادامه داد: در مردادماه سال 90 مجموعه گروه ملی فولاد ایران 4890 نفر نیرو داشت که بعد از خصوصی‌سازی به 3538 نفر کاهش یافت که به عبارتی یک هزارو 359 نفر اخراج شدند.

سراج گفت: شرکت تراورس نیز 8011 نفر نیرو داشت که در مرداد سال 90 به 7227 نفر کاهش یافت و در این مجموعه نیز 784 نفر اخراج شدند.

قاضی پرونده فساد بزرگی مالی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در قبال این اخراج ها مدیران برخی نیروهای مورد اعتماد خود را جایگزین کردند وگرنه میزان اخراجی‌ها خیلی بیشتر از این رقم است

برچسب‌ها:
پايگاه دوم اگاهي فرماندهي انتظامي استان البرز در کرج گشايش يافت

به گزارش شبکه خبري کرج، پايگاه پليس آگاهي ويژه غرب شهرستان کرج واقع در منطقه حصارک با حضور سردار اکبرشاهي فرمانده انتظامي استان البرز،مهندس ايران نژاد فرماندار و دکتر کوليوند نماينده مردم کرج در مجلس، خانواده معظم شهدا و ساير مسئولان اجرايي اين استان گشايش يافت.

رييس پليس البرز در اين مراسم گفت: به منظور برقراري نظم و امنيت و تامين آرامش مردم با مخلان امنيت اجتماعي در کشور از جمله اين استان به شدت برخورد مي شود.


سردار عليرضا اکبرشاهي افزود:داشتن امنيت و آرامش حق مردم است و با افرادي بخواهند اين حق مسلم را با اعمال مجرمانه خود بگيرند،برخورد قانوني خواهد شد.


وي اضافه کرد: نيروي انتظامي کشور با اقتدار و در نهايت سرعت ، صحت و دقت کامل نسبت به پيشگيري و مقابله با جرائم فعاليت مي کند.


وي گفت :با توجه به نامگذاري امسال تحت عنوان توليد ملي ،کار و سرمايه ايراني نيروي انتظامي با اجراي طرحهاي مختلف برخورد با قاچاقچيان کالا را يکي از اولويت هاي مهم کاري خود قرارداده است .


اکبرشاهي افزود: افزايش کشفيات و کاهش جرايم در بخش هاي مختلف حاصل تلاش شبانه روزي پليس است .


وي گفت: اين پايگاه با توجه به مهاجر پذيري بالا و اسکان قوميت هاي مختلف نياز استان بود که انجام شد.


وي ياداورشد: پايگاه دوم اگاهي استان البرز که در يک هزارمتر مربع زمين ،300مترمربع بنا و 700متر محوطه راه اندازي شده تمام خدمات مربوط به اداره اگاهي را انجام مي دهد.


اکبر شاهي افزود: کلانتريهاي 16حصارک، 21فازچهارمهرشهر، 22مهرشهر، 24کمالشهر، 33حصارک بالا، 39گلشهر، 41خرمدشت و 43کيانمهر شهرستان کرج زيرمجموعه پايگاه دوم اگاهي استان البرز هستند.


وي خاطرنشان کرد: افزايش و ارتقاي کارايي و بهره وري بيشتر و اجراي کامل ماموريتهاي محوله و ايجاد تمرکز در کشف جرائم از اهداف مهم راه اندازي اين پايگاه است.




نماينده مردم کرج درمجلس شوراي اسلامي نيز گفت: اقتدار ، منطق و خلاقيت از جمله عوامل موثر و تاثيرگذار در موفقيت ماموريتهاي پليس است.


دکتر محمد جواد کوليوند افزود: تامين امنيت کلانشهر کرج به عنوان کمربند امنيت پايتخت با 30کيلومتر فاصله از شهر تهران و جمعيتي بيش از دوميليون و200هزارنفر انجام موريتهاي تخصصي خاصي را از سوي پليس مي طلبد.


وي گفت : شهرستان کرج با وجود قوميتهاي مختلف داراي فرصت ها وتهديدها است و بايد با مطالعات علمي تهديد ها رابه فرصت تبديل کنيم .


وي يادآورشد: اکنون بستر بسياري از مشکلات و جرايم نداشتن شغل است که اگر به بحث اشتغال پرداخته شود بطور يقين بسياري ازجرائم کاهش خواهد يافت .


کوليوند افزود: تعدادي از مجرمان حرفه اي کارشان انجام فعاليت هاي مجرمانه است که پليس با جديت کامل نسبت به دستگيري آنها اقدام خواهد کرد.


معاون استاندار و فرماندارکرج هم گفت: فعاليت پليس در کاهش فعاليت هاي مجرمانه در اين شهرستان چشمگير و ستودني است .


به گزارش شبکه خبري کرج ، مهندس مهدي ايران نژاد افزود: کاهش جرائم و افزايش چشمگير کشفيات بيانگر حضور و عملکرد مثبت پليس در اين شهرستان است.


وي اضافه کرد: با تلاشها و اقداماتي که با همکاري نيروي انتظامي و دستگاههاي مرتبط صورت گرفته اکنون ضريب امنيت در اين کلانشهر رشد چشمگيري داشته است.


ايران نژاد افزود: با توجه به جمعيت بالاي اين کلانشهر و مهاجرپذيري آن کنترل جرم در آن کار سختي است، ولي با تلاش هاي بي وقفه پليس اين کار امکان پذير شده است.


وي يادآورشد: در شش ماه اول سال گذشته ، 175کيلوگرم انواع موادمخدر در اين شهرستان کشف و درنيمه دوم همان سال اين ميزان به بيش از 800 کيلوگرم رسيد که حاصل خلاقيت و ماموريتهاي انجام شده توسط پليس است .


وي افزود: درسال گذشته دربخش انواع سرقت نيز مانند مثل سرقت منزل ، خودرو و داخل خودرو و کيف قاپي شهرستان کرج با کاهش 27 درصدي جرم مواجه بود .


فرماندارکرج گفت : درحوزه تصادفات رانندگي نيز اين شهرستان درسال گذشته کاهش 39درصد دربخش جاده اي و 58درصدي دربخش درون شهري داشت .


در ادامه اين مراسم ايران نژاد فرماندار شهرستان کرج با اشاره به کاهش چشمگير وقوع جرائم و همچنين افزايش کشفيات پليس استان البرز در همه شاخص ها از تلاش، ايثارگري و جانفشاني مأموران انتظامي استان البرز تقدير و تشکر کرد.


گفتني است در پايان اين مراسم سرگرد رسول جليليان طي حکمي به عنوان رئيس پليس آگاهي منطقه غرب مرکز استان البرز منصوب گرديد.

برچسب‌ها:
رمز گشايي از كليدوا‍ژه اي كه هر از چندگاهي تكرار مي‌شود؛

 

تاکیدمجدد هاشمی بر تشكيل"شوراي فقهي" و یادآوری پاسخی که آیت الله یزدی به وی داد
 

هاشمي رفسنجاني در گفتگو با يك پايگاه خبري، اظهارات خود قبل از انتخابات رياست جمهوري دهم درباره شورای فقهی را تكرار كرد و با تاكيد بر تشكيل "شوراي فقهي براي مسايل عمده مديريتي كشور" بار ديگر باب موضوعی را که پیش از این پاسخش را گرفته بود باز کرد.

به گزارش رجانيوز،‌ در حالي كه طي سه سال گذشته و بوي‍ژه پس از فتنه 88 مواضع و رفتارهاي سياسي هاشمي رفسنجاني مورد اعتراض شديد توده‌هاي مردم واقع شده است، وي اين بار ترجيح داد با ادبیات حوزوی، نظرات خاص و جنجالي خود درباره "تشكيل شوراي فقهي" را مطرح سازد، مباحثی که بسیاری از جمله آیت الله یزدی آنرا زمینه سازی برای طرح موضوع شورای رهبری تحلیل کرده بودند.
هاشمی رفسنجانی در این مصاحبه گفت: «تخصصي شدن اجتهاد، تخصصي شدن تقليد در بعضي از مسايل، شوراي فقهي براي مسايل عمده مديريتي كشور و همراهي علماي اهل سنت و شيعه در دانشگاه‌ها ميزگردها اجلاس‌ها و همايش‌ها از ضروريات زمانه است.»
اين درحالي است كه پيش از اين هاشمي رفسنجاني 4 سال قبل در دي ماه 87 در همايشي در دانشگاه تهران نیز دقیقا با بيان مشابه اظهار داشته بود که اگر فقه تخصصی را بپذیریم باید تقلید تخصصی را هم بپذیریم و این‌گونه لازم نیست کسی در همه امور از یک نفر تقلید کند.
وی همچنین گفته بود که اگر به عقل و خواست قرآن در اجتهاد توجه شود، به تخصص در رشته‌های مختلف فقهی بها داده شود، بحث‌های فقه مقارن را جدی بگیریم، تقلید را تخصصی کنیم، "شورای فقهی" حداقل برای مسائل عمده‌ مدیریت کشور تشکیل شود و علمای اهل تسنن و تشیع در دانشگاه‌ها با هم همراهی کنند، آنگاه می‌توان به وحدت جهان اسلام امید داشت و برای اداره جهان به ظرفیت اسلام اتکا کرد.
اما مهمترین بخش صحبت های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وقتی بود که گفته بود: نمی توان جامعه ای را که تحت عنوان اسلام اداره می شود، با برخی روایاتی مدیریت کرد که هزار و چند سال پیش در آن شرایط بدون اجتهاد، بدون توجه به عقل و بی توجه به مصالح و مفاسد، نقل شده است.
در همان برهه اين سخنان هاشمي مورد واكنش آیت الله یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم قرار گرفت. وی در گفتگویی با نشریه پنجره با اشاره به شرایط انتخاب رهبر پس از ارتحال حضرت امام (ره) گفت: فكر تشكيل شوراي رهبري مسئله‌اي ديگر است كه بيشتر از طرف آقاي هاشمي سرچشمه گرفته بود و در اين رابطه، همان زمان، اكثر اعضاي جامعه مدرسين مخالفت كردند. در حال حاضر هم که دوباره آقاي هاشمي اين مباحث را مطرح مي‌كند، باز هم ما مخالفيم و بعدا هم مخالف خواهيم بود. به اين علت كه مسئله تشكيل شوراي رهبري مبناي فقهي و علمي ندارد، بلكه مبناي روشنفكري دارد، چون يك مجتهد هيچوقت نمي‌تواند مقلد باشد و با نظر شورايي بحث كند.
 
آیت الله یزدی در گفتگوی مفصلی با روزنامه جوان نیز در واکنش به گفته های هاشمی رفسنجانی گفته بود: گاهی افراد یا گروه‌هایی، یک سری انحرافاتی را با یک صدم درجه از زاویه ایجاد و به‌تدریج آن زاویه را باز می‌کنند و کسی هم جلوی آن را نمی‌گیرد. این معضل ممکن است که به دلیل ماهیت و شخصیت افرادی به وجود آید‌ که موضوع را مطرح کرده‌اند و دیگران هم به دلیل مصالح سیاسی و اجتماعی، در مورد آن حساسیت نشان ندهند و ملاحظه‌کاری و احتیاط را در پیش بگیرند و سرانجام روزی برسد که شاهد فاصله زیادی با مبانی باشیم.
وی همچنین گفت که تا وقتی که رهبری، تسلط بر نظام، کشور دارد، هیچ نگرانی در هیچ مسأله‌ای ندارم، اما از این نگرانی دارم که به لحاظ نظری، عده‌ای در مبانی صددرصد قطعی ما تشکیک کنند و به‌تدریج ابتدا در سطوح پایین علمی در این مبانی تغییر ایجاد شود و آهسته آهسته، مبنا تغییر پیدا کند.
آیت الله یزدی ضمن تاکید بر اینکه مبنای صددرصد قطعی علمی و فقهی ما این است که فقط یک نفر می‌تواند حاکم باشد ادامه داد: آن یک نفر باید عدالت کامل و ویژگی‌های شخصیتی برای تصمیم‌گیری‌ و مدیریت صحیح را داشته باشد و از نظرات مشورتی دیگران هم بهره می‌برد، اما تصمیم نهایی را اوست که می‌گیرد و حضور چند نفر در رهبری کشوری که بر اساس مبانی اسلامی اداره می‌شود، به نظر من بر خلاف مبنای صددرصد و قطعی اسلام است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین الگو و مثال روشن در این مورد را پیامبر اسلام (ص) عنوان کرد که خودشان در حالی که حاکم بودند با افراد دیگر مشورت نیز می‌کردند.
آیت الله یزدی در مصاحبه با هفته نامه پنجره به اختلاف نظر خود با هاشمی رفسنجانی نیز اینگونه اشاره کرده بود که: «ما رابطهمان با آقاي هاشمي هميشه خوب بوده، البته اختلاف هم داشتيم؛ در حال حاضر، هم رابطهمان خوب است و اختلاف هم داريم. در مجلس هم که ايشان رييس بود و بنده نايبرييس، هميشه با هم اختلاف داشتيم. به ايشان مي‌گفتم اين روشنفكربازيها اسمش اجتهاد نيست و آقاي هاشمي مي‌گفت مجتهدين گفته‌اند، اجتهاد مبناي خاصي دارد.
در مجمع تشخيص مصلحت نظام هم بهعنوان عضو شوراي نگهبان شركت مي‌كردم. بارها با آقاي هاشمي اين بحث‌ها را داشتم كه آقاي هاشمي شما اين‌جا حق نداريد كه بگوييد اين خلاف شرع است يا خير؛ اين‌جا مجمع تشخيص مصلحت نظام است و تشخيص خلاف شرع بودن یا نبودن مربوط به شوراي نگهبان است و آقاي هاشمي مي‌گفت نه حالا اين‌جا بحث مي‌كنيم، شايد در رأيگيري تأثيري داشته باشد كه بنده مي‌گفتم اين خلاف است و اشكال شرعي دارد و شما حق نداريد اين مسائل را مطرح كنيد. با اين اوصاف ما با هم دوست هستيم. البته نويسنده‌اي گفته كه قضيه ما با لبخند حل مي‌شود که اين مطلب صحيح نيست، زيرا قضيه ما با ايشان حل شدني نيست، آقاي هاشمي يك نوع تفكري دارد و ما هم يك تفكر ديگر، اما در عينحال ايشان يك روحاني سابقهدار، مبارز و خدوم در كشور است كه ما روشش را نمي‌پسنديم و با خودش هم صحبت كردهايم، ولي تخريبش را هم جايز نمي‌دانيم.»
به نظر مي‌رسد با توجه به سابقه نه چندان جدی آقاي هاشمي در مباحث فقهی حوزه، طرح اینگونه مباحث بيش از هر چيز رنگ و بوي سياسي دارد، چرا كه طرح اين مساله توسط ايشان همواره مورد استقبال رسانه هاي ضدانقلاب واقع شده و با آب و تاب روزها به بررسی آن پرداخته‌اند.

برچسب‌ها:
آموزش "رقص و درس" در مدارس غیر انتفاعی تهران!
به گزارش خبرنگار مشرق، برخی مدارس به دلیل برخورداری از عناوینی چون "نمونه مردمی"، "نمونه دولتی" و "مدرسه قرآنی" و برخی دیگر به خاطر نحوه آموزش و برخی هم به خاطر حضور کادر آموزشی مجرب، دارای متقاضیان خاص خود هستند که اصرار دارند فرزندانشان در این گونه مراکز آموزشی تحصیل کنند.

 
در این میان، مدارس غیر انتفاعی که این روزها به دلیل عدم نگرش مثبت خانواده ها به این پسوند، بیشتر تحت عنوان مدارس غیر دولتی فعالیت می کنند، در رقابت تنگاتنگ با یکدیگر و حتی مدارس دولتی اقدام به تبلیغات گسترده می کنند که البته گاهی در تبلیغات خود از موضوعاتی استفاده می کنند که هیچ سنخیتی با نظام تعلیم و تربیت در نظام اسلامی ندارد.

 
طی چند سال گذشته بارها کارشناسان علوم تربیتی و امور مذهبی و حتی مسئولان فرهنگی نسبت به آموزش مخفیانه رقص در مهدکودک ها هشدار داده بودند که کسی این موضوع را با جدیت پیگیری نکرد و امروز این مسأله به جزء لاینفک سیستم آموزشی مدرسه ها و پیش دبستانی ها تبدیل شده است.

 
در روزهای اخیر در منطقه 2 تهران جزواتی تبلیغاتی برای معرفی مدارس غیر دولتی توزیع شده که یکی از مدارس ابتدایی غیر انتفاعی برای جذب دانش آموز، برگزاری کلاس های ایروبیک [ورزش همراه با رقص و موسیقی] برای دبستانی ها و پیش دبستانی ها در کنار تدریس و تحصیل را تبلیغ کرده است!




 

 
در سعادت آباد نیز بروشورهایی در سطح گسترده از سوی یک مجتمع آموزشی پسرانه – دخترانه به اصطلاح درجه یک و با مجوز اداره آموزش و پرورش منطقه 2 توزیع شده که در معرفی برنامه های آموزشی و غیر آموزشی آن برای مقاطع پیش دبستانی تا دبیرستان و هنرستان از عبارت "پارتی تایم"! استفاده شده که نشانگر برپایی محافلی ویژه غیر از جشن هایی است که به مناسبت ها و اعیاد گوناگون برگزار می شود.

 
با توجه به توسعه مدارس غیر انتفاعی و سرمایه گذاری جریانات انحرافی برای ورود به عرصه تعلیم و تربیت برای ترویج افکار و اعتقاداتشان، نظارت بر فعالیت های آموزشی و غیر آموزشی این مدارس برای جلوگیری از خسارات جبران ناپذیر در آینده، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.


برچسب‌ها:
واکنش‌ دایی به آوردن نامش در دادگاه‌ اختلاس

به نقل از ایسنا، سرمربي راه‌آهن درباره سوال خبرنگاري كه پيرامون مطرح شدن نام او در يكي از دادگاه‌هاي مربوط به اختلاس اتفاق افتاده بود، گفت: اين حرف‌ها آنقدر احمقانه و بي‌خود است كه من به خودم اجازه نمي دهم درباره آن صحبت كنم. علي دايي در اين مملكت آنقدر سالم زندگي كرده است كه اگر تا الان كوچك‌ترين مشكلي از من پيدا كرده بودند 100 بار آويزانم كرده بودند. متاسفانه اين موضوع‌ها را رسانه‌هايي بازتاب مي‌دهند كه همه مي دانند اين رسانه‌ها به كجا وابسته هستند. نياز به گفتن من نيست و خود مردم هم مي‌دانند كه در اين مدت چه كساني پول مردم را غارت كرده‌اند نه كسي مثل علي دايي كه زحمت كشيده و روي پاي خودش ايستاده است. مطمئن باشيد اين آرزو را به گور خواهند برد كه از زندگي من چيزي پيدا كنند.

وي افزود: چرا تا الان به كساني كه دستور پرداخت اين پول‌ها را داده‌اند و مردم هم آنها را مي‌شناسند ، كاري نداشتند. متاسفانه اين‌ها همه‌اش مسايل سياسي است كه برخي مي‌‌خواهند نام علي دايي را وسط بكشند. خيلي مسخره است كه آن فرد كه پول مردم را خورده در دادگاه اسم من را بياورد. من بالاي 15 سال است كه در ايران كار اقتصادي مي‌كنم و در اين مدت حتي يك ريال هم از هيچ بانكي وام نگرفته‌ام. برخي دوست دارند با مطرح كردن اين مسايل ذهن مردم را از اصل موضوع منحرف كنند.

 

برچسب‌ها:
تعرفه 4 درصدی مشروب در سازمان تجارت ایران!+سند

به گزارش خبرنگار اقتصادي مشرق، اين كتاب كه هر ساله توسط سازمان توسعه تجارت منتشر و ابلاغ مي‌شود، دربرگيرنده تعرفه واردات انواع كالاهاست. جالب اين است كه در رديف 22 اين كتاب، تعرفه واردات انواع مشروبات الكلي ثبت شده است.

بر اين اساس، تعرفه واردات آبجو تهيه شده از مالت، شراب كف دار، عرق حاصل از تقطير شراب انگور، ويسکی، رم (Rum)، جين و ودكا 4 درصد تعيين شده است.

 


 


اين در حالي است كه تعرفه واردات آب معدني در همين رديف 60 درصد و تعرفه واردات سركه 40 درصد تعيين شده است.

بر اساس قوانين تجارت، كمترين تعرفه ممكن براي واردات هر كالا، 4 درصد است و اين امكان را به وارد كننده مي‌دهد كه با حداقل قيمت، ‌آن كالا را به كشور وارد كند.

 


 


پيش از اين رييس سازمان توسعه تجارت گفته بود نوشته شدن رديف تعرفه در كتاب تعرفه‌ها به معناي وارداتي حتمي اين كالاها نيست اما سؤال اين است كه وقتي قرار نيست كالایي به كشور وارد شود يا واردات آن ممنوع است،‌ نوشته‌شدن تعرفه وارداتي براي آن چه مفهومي دارد؟

برچسب‌ها:
سايتهاي‌همسريابي‌ازکجاهدايت‌ميشوند؟
به گزارش مشرق، سرهنگ سيد محسن مير بهرسي در گفتگو با آريا، با اشاره به اينکه هيچ کدام از سايت هاي همسريابي مجوز ندارند، گفت: وزارت ارشاد و وزارت ورزش جوانان متولي اعطاي مجوز به سايت ها هستند و اين در حالي است که هيچ کدام از سايت هايي که تحت عنوان همسريابي و دوست يابي فعاليت مي کنند از نهادهاي ذي ربط اجازه فعاليت ندارند.

 
ميربهرسي ادامه داد: هنوز قوانين، استانداردها و شرايط لازم براي راه اندازي اين سايت ها در ايران وجود ندارد و همچنين وزارت ارشاد بارها اعلام کرده است وجود و فعاليت اين سايت ها به هيچ عنوان رسميت ندارد.

 
معاون اجتماعي سابق پليس فتا با بيان اينکه سرورهاي اين سايت ها عمدتا در خارج از کشور است، اظهار داشت: اکثر اين سايت ها براي اخاذي و کلاهبرداري از مردم است به خصوص برخي سايت که براي عضويت آن بايد مبلغي پرداخت شود؛ لذا اکثر IP هاي اين سايت ها در خارج از کشور به ثبت رسيده است.

 
ميربهرسي افزود: هر سايتي که اين ادعا را بکند از طرف وزارت ارشاد با آن برخورد مي شود و اگر شکايت و کلاهبرداري از طريق اين سايت ها صورت گيرد، پليس فتا (فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا ) وارد عمل شده و مسئولين آن سايت را دستگير مي کند.

 
وي درخصوص لفظ پليس سايت و معناي آن نيز گفت: پليس سايت اصطلاحي است که در اينترنت به کار مي رود و منظور بخش کنترلي سايت مورد نظر است. لذا در اين خصوص نبايد سوء تفاهم ايجاد شود زيرا پليس سايت به معني پليس فتا و فضاي مجازي و پليس کشوري نيست.
برچسب‌ها:
یادداشت دکتر باقری لنکرانی درباره این روزهای مجلس

اربعین اول مجلسِ نهم تمام شد/ آیا مجلس اميد مستضعفين است؟

دکتر کامران باقری لنکرانی: مثل هر پدیده ای دیگر در عالم، مجلس نهم نیز عمری دارد که از هفتم خرداد نود ویک شرورع و تا 1460 روز بعد امتداد دارد از این عمر محدود 40 رز گذشت.

چهلمین روزدر ادبیات دینی ما فرصتی است برای تامل و تذکر. البته در پیش اهل نظر همه عالم و همه زمانها و همه برهه ها فرصت های تاملندو تذکر.

جامی در سبحه الابرار چنین سروده: اربعین است که درهای فتوح *** زو گشاده‌ست به خلوتگه روح

بسیاری برای یافتن راهی به سوی خدا و دستیابی به ذکری و شاید حالی به این ودر آن در میزنند و غافل از اینکه راه بسیار نزدیک تر از آن است که پنداشته اند .

سال‎ها دل طلب جام جم از ما میکرد ***آنچه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد

از عزیزی شنیدم که بهجت عارفان رضوان الله تعالی علیه فرموده بود بعضی برای اینکه در شب ،خواب ماندند و از فیض نماز شب محروم شدند غصه می‌خورند اما توجه ندارند که در زمان بیداری هم کاری نمی‌کنند.

بی‌شک عارف ترین و واصل ترین مرد روزگار ما امام العارفین و مقتدای مجاهدین حضرت روح الله قدس الله نفسه الزکیه بود. امام خمینی رحمه الله علیه ، آن یگانه دوران مردی بود شجاع ، که در فراز و نشیب وقایع تزلزل که هیچ ، تردید هم در دل نورنی از محبت الهیش وارد نمیشد.شاید بهترین تذکر را بتوان از زبان بنیانگزار و معمار انقلاب اسلامی به مجلسیان تقدیم کرد .آن مرد بزرگ مکرر فرمود: «گمان نمي‌كنم عبادتي بالاتر از خدمت به محرومين وجود داشته باشد.»

و بعد برای اینکه کسی این خدمت را با منت و تبختر انجام ندهد تاکید می‌فرمود: «اين پايين شهري‌ها و اين پابرهنه ها- به اصطلاح شما -اينها ولي نعمت ماهاهستند.»

و باز میفرمود: « به مستضعفان و مستمندان و زاغه نشينان كه ولي نعمت ما هستند خدمت كنيد.»

این کلمات نورانی را بازخوانی کنیم :

«دوستان عزيزم !خود را براي خدمت به اسلام و ملت محروم مهيا كنيد. كمر به خدمت بندگان خدا كه خدمت به خداست ببنديد.

به همه در كوشش براي رفاه طبقات محروم وصيت مي‌كنم، كه خير دنيا و آخرت شماها ,در رسيدگي به حال محرومان جامعه است.

خدا نياورد آن روزي را كه سياست ما و سياست مسئولين كشور ما، پشت كردن به دفاع از محرومين و روآوردن به حمايت از سرمايه دارها گردد.

شما بیایید احکام الهی را اجرا کنید. باید قوانین وضع بشود که حقوق محرومین و فقرا به آنها باز گردانده شود. این وظیفه شماست.»

نمی‌خواهم بگویم در چهل روز می‌توان همه مشکلات کشور را حل کرد و نمی‌خواهم بار همه مشکلات رابر مجلس بدانم که هر دوی این ادعاها غلط است . اما می‌خواهم عرض کنم بعد از فرونشستن گرد و غبار توزیع مناصب مجالس و گذار از روزمرگی های تشکیل مجلس جدید ، امت امام مشتاقانه منتظر اقدامات منتخبین خود در ادای دین به محرومین و مستضعفین هستند. ایام نمایندگی تقریبا 36 اربعین است و اکنون اربعین اول گذشته. عطار نیشاپوری خوش سروده که:

چو کردی اربعین دیگر آغاز***بکلی خویش را از خود بپرداز

آنچه قلب های این اقشار زجر کشیده را آن هم در ایایم پر التهاب آرامش می‌دهد ، تخاصم و تدافع نیست. همدلی و همراهی قوا به ویژه قوه مقننه و مجریه در رفع مشکلات مردم مطالبه ای نیست که بتوان آن را کوچک شمرد و به بهانه های مختلف از ادای آن شانه خالی کرد.

آخرین باری که امام امتش رابه انتخابات مجلس شورای اسلامی فراخواند یازدهم فروردین ماه 1367 بود . در این پیام تاریخی نوشت:

«مجلس خانه همه مردم و اميد مستضعفين است.. بايد توجه داشت كه هنوز خيلى از مسائل وجود دارد كه به نفع محرومين بايد حل و فصل شود. و تميز بين كسانى كه در تفكر خود خدمت به اسلام و محرومان را اصل قرار داده‏اند، با ديگران كار مشكلى نيست.»

برچسب‌ها:
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 ... 22 صفحه بعد
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.