پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
پسرهای عبدالعزیز از ۲۲همسرش! + تصاویر
 پسران عبدالعزیز بن سعود از سال ۱۹۵۳ هر کدام تا زمانی که عمرشان کفاف داده قدرت را در عربستان در اختیار داشته‌اند و پس از آن پادشاهی را به برادر نانتی خود واگذار کرده‌اند. خاندان سعودی‌ها آن طور که تخمین زده شده تاکنون ۱۵ هزار نفر بوده‌اند اما قدرت و ثروت بیشتر در دست ۲ هزار نفر از آنها یعنی نوادگان عبدالعزیز بن سعود بوده است. آنها علاوه بر در دست‌داشتن تمامی امور حساس کشور، ثروت‌های نجومی حاصل از فروش نفت و گاز و تمامی امور کشور را بدون داشتن هیچ نهاد انتخابی یا نظارت مردمی در اختیار خود دارند.

بچه‌هایی از ۲۲ زن

ملک عبدالعزیز بن سعود اولین پادشاه و بنیانگذار کشور عربستان سعودی بود. خانوادهٔ او رهبران سنتی وهابیت بودند و بر مناطق مرکزی عربستان معروف به نجد حکومت می‌کردند. در ۱۹۰۲ در حالی که خاندان او به کویت تبعید شده بودند، عبدالعزیز جوان توانست با کمک گروه کوچکی از نزدیکان و خدمتگزاران خود ریاض را دوباره به چنگ آورد.



عبدالعزیز از ۱۹۲۲ بر کل منطقه نجد (مرکز عربستان) مسلط شد، از ۱۹۲۵ حجاز را به قلمرو خود اضافه کرد و در سال ۱۹۳۲ کشور جدیدی را با نام عربستان سعودی بنیان گذاشت. دوران سلطنت او با کشف نفت در عربستان و بهره‌برداری گسترده از منابع نفت این سرزمین از سال ۱۹۳۸ همراه شد. تمامی پادشاهان بعدی عربستان (ملک سعود، ملک فیصل، ملک خالد، ملک فهد و ملک عبدالله) فرزندان وی بوده‌اند؛اما از زن‌های مختلف. واقعیت این است که تعداد دقیق همسران عبدالعزیز مشخص نیست اما تعداد زن‌های رسمی او را 17 تا ۲۲ نفر تخمین می‌زنند که نام بعضی از آنها را هم کسی نمی‌داند.

تعداد دقیق فرزندان او را هم به همین خاطر کسی درست و حسابی نمی‌تواند تخمین بزند اما آنچه بیشتر گزارش شده حداقل ۴۵ پسر است. هر چند در برخی منابع تعداد پسرهای او ۱۵۰ نفر و تعداد دخترها تا ۲۱۵ نفر هم گفته شده است!


عبدالعزیز وصیت کرده بود که ولیعهدی در زمان هر پادشاه به برادر بزرگ‌تر برسد؛ مگر آنکه پسر بزرگتر از این سمت امتناع کند تا در این وضعیت ولیعهدی به پسر بزرگتر بعدی برسد. در پادشاهی ملک عبدالله پس از مرگ سلطان بن عبدالعزیز (ولیعهد) به ترتیب عبدالرحمن، طلال و ترکی برادران بزرگتر بودند که در نوبت ولیعهدی بودند ولی پس از مرگ سلطان، نایف بن عبدالعزیز ولیعهد شد و پس از مرگ او نیز سلمان بن عبدالعزیز ولیعهد شد؛ مسئله‌‌ای که اختلاف در بین خاندان سعود را به دنبال داشت.


آنها که سلطنت را دیدند

سعود، فیصل،خالد، فهد و عبدالله پنج پسر عبدالعزیز هستند که توانسته‌اند به پادشاهی برسند و تا وقتی عمرشان تمام شود بر این کشور حکومت کنند؛ پسرهایی که البته همه برادر ناتنی همدیگر هستند و مادرهای متفاوتی دارند.

سعود پس از مرگ پدرش از سال ۱۹۵۳ حکومت را در دست گرفت. او که فرزند عبدالعزیز از همسر اولش بود در سی سال آخر عمر پدرش،عملا همه امور کشور در دست داشت و تقریباً همه فتوحات سعودی در شبه جزیره عربستان و خلیج فارس به دست وی انجام گرفت. ملک سعود مدت یازده سال بر عربستان سلطنت کرد. پس از سعود، فیصل که ولیعهد او بود در سال ۱۹۶۴ به سلطنت رسید.



فیصل، فرزند عبدالعزیز از زن سومش، محمد (بزرگترین فرزند عبدالعزیز) را به ولیعهدى برگزید، اما وى به سبب بیمارى ولیعهدى را نپذیرفت و به همین خاطر ولیعهدی به خالد، که علاقه چندانى به امور سیاسى نداشت رسید. در سال ۱۹۷۵ با مرگ ملک فیصل،خالد(فرزند عبدالعزیز از همسر دومش) توانست رنگ سلطنت را ببیند. او که متولد ۱۹۱۳ بود شانس رسیدن به سلطنت را به خاطر بیماری محمد بن عبدالعزیز پیدا کرد اما عمرش آن‌قدر دوام نداشت و تنها پس از ۷ سال سلطنت در ۱۳ ژوئن ۱۹۸۲ مرگ،پادشاهی را از او گرفت.

هفت برادر سدیری

پس از خالد، فهد که هشتمین فرزند «عبدالعزیز آل سعود» و پسر او از همسر پنجمش بود به پادشاهی رسید. «حصا بنت احمد السدیری» پنجمین و محبوبترین همسر ملک عبدالعزیز از میان ۲۲ زن دیگرش بوده است و به همین خاطر پسرهای او از قدرت و نفوذ زیادی در عربستان برخوردار بوده و هستند.

فهد به عنوان پنجمین پادشاه عربستان سعودی مدتها پیش از آن که در ژوئن ۱۹۸۲ جانشین ملک خالد شود در پشت صحنهٔ سیاسی یک چهرهٔ با نفوذ بود. انتخاب به عنوان اولین وزیر فرهنگ در سال ۱۹۵۳،تصدی وزارت کشور در سال ۱۹۶۳ و ارتقا به عنوان معاون نخست‌وزیر در سال ۱۹۶۷ پست‌های اصلی وی قبل از رسیدن به مقام ولیعهدی بود. سلطان،نایف،سلمان،عبدالرحمن،احمد،ترکی دیگر برادرهای تنی فهد هستند.
 


 

مرگ ولیعهدها در انتظار سلطنت

ملک فهد پس از ۲۳ سال سلطنت درگذشت و پادشاهی به عبدالله،فرزند عبدالعزیز از همسر هفتم‌اش رسید. او به عنوان دهمین فرزند بنیانگذار عربستان جدید از سال ۱۹۸۲ به عنوان ولیعهد انتخاب شد. ملک عبدالله هر چند در سال ۲۰۰۵ با مرگ برادر ناتنی‌اش به پادشاهی رسید اما از سال 1995 و پس از بیماری و زمین‌گیر شدن ملک فهد به خاطر سکته قلبی عملاً تمامی اختیارات یک پادشاه را در دست داشت. از سال ۲۰۰۵ تاکنون سه برادر او از میان هفت برادر سدیری به عنوان ولیعهد انتخاب شده‌اند اما دو نفر آنها یعنی سلطان و نایف در انتظار رسیدن به پادشاهی عمرشان تمام شده است. سلطان ولیعهد، نایب رئیس هیئت وزیران، وزیر دفاع و هوانوردی و بازرس کل عربستان سعودی، پانزدهمین فرزند «عبدالعزیز آل سعود» بنیانگذار عربستان جدید و برادر ناتنی ملک عبدالله پادشاه کنونی عربستان سعودی بود.



او که متولد سال ۱۹۳۱ است پس از مرگ برادرش فهد بن عبدالعزیز، و از تاریخ اول اوت ۲۰۰۵ تا پایان عمر به‌مدت ۶ سال ولیعهد عربستان بود اما در ۲۲ اکتبر ۲۰۱۱ در سن ۸۰ سالگی بر اثر سرطان در نیویورک درگذشت. نایف بن عبدالعزیز برادر تنی سلطان و یکی دیگر از اعضای باقیمانده خانواده سدیری پنج روز پس از مرگ برادرش به ولیعهدی رسید.

او استاندار ریاض از ۱۹۵۳ تا ۱۹۵۴،معاون وزیر کشور در سال ۱۹۷۰،رئیس شورای عالی اطلاعات در سال ۱۹۷۰،وزیر کشور از سال ۱۹۷۵ تا 2011 بود. عمر نایف هم اما برای رسیدن به پادشاهی کفاف نداد و همین چند وقت قبل در ۱۶ ژوئن در سن ۷۸ سالگی طی سفر درمانی خود در ژنو از دنیا رفت.



در انتظار مرگ برادر

سلمان بن عبدالعزیز یکی دیگر از برادران سدیری است که اکنون عنوان ولیعهدی ملک عبدالله را پس از مرگ دو برادرش در اختیار دارد و منتظر است که شاید بتواند به سلطنت برسد. او که بیست و پنجمین فرزند بنیانگذار عربستان سعودی است در 18 آوریل 1955 حاکم ریاض شد و تا 25 دسامبر 1960 در این سمت باقی بود تا این‌که در این تاریخ از سمت خود استفعا داد. در 4 فوریه 1963 بار دیگر حاکم ریاض شد. در 5 نوامبر 2011 نیز به وزیری دفاع عربستان سعودی رسید. سلمان سه بار ازدواج کرده است و مجموعاً گفته می‌شود ۱۳ فرزند پسر دارد.



طلال؛پسری با هیچ پست

طلال هجدهمین فرزند عبدالعزیز است که اکنون به خاطر انتقادهایش از نحوه حکومت فرزندان عبدالعزیز در حاشیه قرار دارد. او تنها کسی است که پس از صدور حکم پادشاه برای تعیین نایف به عنوان نخست وزیر، از پادشاه توضیح خواسته بود. چرا که این حکم بدون مراجعه به هیأت بیعت صادر شد. طلال که متولد سال ۱۹۳۵ است که گروهی از فرزندان جوان عبدالعزیز را رهبری می‌کند که خواستار اصلاحات در این کشور هستند.



ولید پسر او ثروتمندترین مرد عربستان است که در سال‌های مختلف نامش در فهرست ثروتمندترین مردان جهان در مجله فوربز هم آمده است. طلال یکی از رهبران لیبرال با رویکرد عربی و اسلامی عربستان است که دومین جریان اصلاح طلب در عربستان به حساب می‌آید. او هیچ پست رسمی در عربستان ندارد.

منبع: مهر
 
برچسب‌ها:
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مطهری

 به نقل از ایرنا، 'عباس جعفری دولت آبادی' امروز یكشنبه پس از پایان چهاردهمین جلسه محاكمه متهمان پرونده فساد بزرگ مالی در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران در جمع خبرنگاران افزود:دادستانی در مورد اظهارات چندی پیش علی مطهری در مجلس اعلام جرم كرده است.

دادستان عمومی وانقلاب تهران گفت: دادستانی پس از بررسی نوار صحبت های علی مطهری در مجلس بخش های از صحبت های وی را مجرمانه دانست.

وی گفت: بخشی كه وی اظهار كرده 'باید كاباره تشكیل شود' از سوی دادستانی مجرمانه تشخیص داده شده است.
 

برچسب‌ها:
اولین افشاگری‌ سردارنظری درباره 18تیر

به نقل از مهر، از آنجا که در مورد حادثه 18 تیر از همه تریبونها و بخشها اعلام نظر شده و کمتر به سخنان سردار نظری توجه شده ، برای احیای حق ایشان مصاحبه را منتشر می کند.

سردار فرهاد نظری که این روزها برای پیگیری پرونده خود در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی به خانه ملت مراجعه می کند، در راهروی مجلس درباره شکایت از سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق و نتیجه آن، متذکر شد که هنوز پیگیر این پرونده است، گرچه تاکنون به نتیجه مطلوبی نرسیده است.

وی در تشریح جزئیات پرونده خود در کمیسیون اصل نود مجلس هفتم اظهار داشت: رئیس کمیسیون اصل نود در نامه ای به رئیس جمهور سابق اعلام کرد این کمیسیون شکایت بنده را کاملا وارد دانسته و آقای خاتمی باید در این زمینه پاسخگو باشد و خسارات مادی و معنوی وارده به اینجانب، جبران و به نحو متقضی از اینجانب اعاده حیثیت شود.

فرمانده انتظامی اسبق تهران افزود: هنوز مسئوولان سیاسی و اجرایی دولت گذشته اقدام عملی در جهت تحقق خواسته کمیسیون اصل نود انجام نداده اند و این پرونده در کمیسیون مذکور در دوره های ششم و هفتم مجلس بر حقانیت بنده تاکید کرده و مکاتبات جهت قرائت گزارش کمیسیون در خصوص حادثه 18 تیر و شکایت بنده از آقای خاتمی در صحن علنی به نتیجه نرسیده است.

"بنده درخواست ارجاع پرونده شکایت خود از رئیس جمهور سابق به دستگاه قضایی را طرح کرده ام تا این مساله در دادگاه صالحه برابر با قانون خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد و از رئیس قوه قضاییه نیز می خواهم زمینه محاکمه مسوولان مربوطه در دولت سابق را جهت روشن شدن همه ابعاد حوادث کوی دانشگاه فراهم کند تا با صدور حکم عادلانه، عدالت عینی تحقق یابد".

از سردار نظری در خصوص علت به نتیجه نرسیدن شکایت او از رئیس جمهور سابق سئوال شد که او در پاسخ اظهار داشت: این نکته قابل تامل است که برخی مسئولان در گذشته بنده را در حوادث کوی دانشگاه قربانی این قضایا کردند . به اعتراف صریح خود آنها باید توجه کرد به خصوص نامه 9/11/80 سید محمد علی ابطحی معاون وقت حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور که خطاب به آقای خاتمی نوشته است "سردار فرهاد نظری فرمانده وقت نیروی انتظامی تهران بزرگ به عنوان متهم اول مطرح شد و ... در نتیجه به دستور جنابعالی توبیخ و عزل گردید" و در سپس سطر دیگر نامه ادامه داده است "... در جریان کوی دانشگاه 5 نفر افسر ارشد دیگر از نیروی انتظامی در محل حاضر بودند که به دلایلی دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی وارد آن حوزه نشدند؛ لذا در حق وی (فرهاد نظری) ظلم شده است".

وی افزود: در این مسائل کسی قربانی می شود که دارای پشتوانه سیاسی و وابستگی به حزب یا جریان خاصی نباشد و یا شاید بتوان گفت که علت اینکه پیگیری های اینجانب به نتیجه نمی رسد تنها بودن بنده در این قضایا و عدم حمایت جریان خاصی سیاسی می باشد.

به اعتقاد فرمانده انتظامی اسبق تهران، اصل موضوع کوی دانشگاه ناشی از جنگ قدرت بین دولتمردان و برخی جریانات سیاسی وقت بوده و آنها در یک معامله پشت پرده " سربازی که سال ها به عشق خدمت به مردم کشورش سرب های داغ را با جان خود سرد کرده تا خدشه ای به امنیت مردم وارد نشود و ثمره آن 7 بار مجروحیت، 16 مرتبه عمل جراحی سنگین و 70 درصد جانبازی مادام العمر بوده را قربانی کردند."

سردار نظری ادامه داد: آنها محاکمه ای صورت دادند که حتی اتهامی که متوجه ما به عنوان نیروهای پلیس کشور شد، بر اساس قانون گذشته و حال جرم محسوب نمی شود و بعد از سال 78 نیز در ادوار مختلف با شیوه های قوی تر وارد این عرصه شدند و از سوی دیگر در سیاستی دوگانه دولت مردان سابق و مسئولان وقت دبیر خانه شورایعالی امنیت ملی نه تنها فرماندهان ناجا را مورد مواخذه قرار ندادند، بلکه برای آنها تشویقاتی در نظر گرفتند اما هنوز حقایق به مردم گفته نشده و تصور می کنند مردم ایران آگاه نیستند.

از فرمانده انتظامی اسبق تهران بزرگ درباره اعتراف ابطحی به بی گناهی او و نظر سید محمد خاتمی در این زمینه سئوال شد که وی پاسخ داد: اسناد و مدارک و مکاتبات زیادی نزد بنده وجود دارد که آقایان به بی گناهی من اعتراف کرده اند؛ آقای خاتمی در تاریخ 27/11/80 طی نامه ای تاکید کرد "سابقه سردار نظری روشن و درخشان است و هیچ مسئله ای نباید باعث خدشه دار شدن آن سابقه شود" و ادامه می دهد "من هم معتقدم آنطور که باید و شاید ادای حق نشد، اما این به هیچ وجه به معنای تقصیر و گناه سردار نظری نیست و ما باید رای دادگاه در مورد ایشان مورد احترام قرار بدهیم."

سردار نظری در عین حال بر این نکته تاکید کرد آنچه که در سطور فوق گفته شده، صرفا در حد مکاتبات داخلی و آن هم به خاطر مکاتبات و پیگیری های او بوده و هیچگاه مسئولان دولت سابق حاضر به بیان این حقایق و واقعیت ها به صورت علنی نشده اند.

وی همچنین از اینکه رئیس جمهور سابق به عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی که مسئولیت بخش های فرهنگی و دانشگاهی در تمام ابعاد را بر عهده داشت و در برابر مردم برای دفاع از ارزش های این مرز و بوم سوگند خوره بود اما در خصوص حوادث کوی دانشگاه از حقایق دفاع نکرد، به شدت انتقاد کرد.

"با کمال تاسف آقای خاتمی نه تنها در برابر قانون پاسخگوی عملکرد خود نبود، بلکه حتی برای تحقق بخشیدن به شعار گفتگوی تمدن ها و پایبندی به گفتمانی که خود مطرح کرده بود قدمی پیش نگذاشت و اکنون نیز از حضور در کمیسیون اصل نود مجلس یا مجامع عمومی برای مناظره در جهت تنویر افکار عمومی خودداری می کند".

این فرمانده اسبق ناجا تاکید کرد: امروز دست محبت به سوی آقای خاتمی دراز می کنم و از او می خواهم بر اساس پیمانی که با مردم بسته بود، یک بار برای همیشه به شعار خود برای گفتگو جامه عمل بپوشاند و به جای آنکه دوستان او مستقیم و غیر مستقیم با استفاده از تریبون های مختلف خادمین ملت را نزد مردم به عنوان مجرم معرفی کنند، حقایق را برای مردم روشن کنند.
 

برچسب‌ها:
بررسی اتفاقات اخیر مجلس در گفت‎وگو با حجت‎الاسلام ذوالنور:

به حداد رأی ندهید که اگر رییس شود، مجلس بورکینافاسو می‎شود!

به گزارش مشرق، چندی پیش رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در دیداری خصوصی، در رابطه با سخنرانی‎‎های جنجالی ایشان درباره دولت توصیه‎‎هایی را فرموده بود، ذوالنور با توجه به توصیه‎‎های رهبری از اظهارنظر پيرامون اقدامات اخیر دولت طفره رفت و صرفا به تحلیل اتفاقات اخیر مجلس پرداخت که در ادامه، بخشی از گفت‎وگوی پنجره با وی را می‎خوانیم:

 
در انتخابات اخیر مجلس صلاحیت برخی از افراد از سوی شورای نگهبان تأیید نشد و امروز شاهد هستیم که از سوی دولت برایشان حکم استانداری صادر می‎شود و از سوی دیگر صلاحیت افرادی نیز به تايید شورای نگهبان رسید که دارای محکومیت‎‎های قضایی و تخلاف آشکاری هستند و اعتبار نامه همین افراد متخلف به‎دلیل روابط خاص سیاسی در مجلس به تايید رسید، آیا چنین مسايلی باعث دلسردی مردم نخواهد شد؟

 
شورای نگهبان معیار‎هایی که قانون برای یک نماینده تعیین کرده است را باید مدنظر قرار دهد و با توجه به آن، صلاحیت یک نماینده را احراز کند. بنا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالي)، اگر شورای نگهبان شرایط یک فرد را برای نمایندگی احراز نکرد این به آن معنا نیست که آن فرد صلاحیت پذیرفتن مسئولیت‎‎های دیگر را ندارد. اما از طرفی ما برای منصب استانداری و همچنین دیگر پست‎‎های دولتی قحط الرجال نداریم. نظام اسلامی یک شروط حداقلي برای نماینده مجلس در نظر گرفته‎ است. اگر شخصی نمی‎تواند شرایط حداقلی را برای نمایندگی مجلس احراز کند، پس به‎طور طبیعی ضرورتی ندارد که دولت با وجود افراد با صلاح، متخصص و شایسته به‎دنبال اشخاصی برود که در عملکردهای‎شان علامت سؤال وجود دارد. انتصاب‎‎هایی شبیه تحولات اخیر، به چهره نظام خدشه وارد می‎کند. بنابراین، دولت باید به‎دنبال افرادی برود که حداقل، دوستداران و دلسوزان نظام از انتصابشان خوشحال شوند.

 
من از ابتدا مسائل مربوط به اعتبار نامه‎ها را پیگیری می‎کردم، متأسفانه مجلس نهم در بررسی اعتبار نامه‎ها معیار‎های مناسبی نداشت. برخی اعتراضات و واکنش‎‎های پس از آن، ناپخته بود و همچنین برخی افراد نیز با اعمال نفوذ خود سعی در تايید یا رد اعتبارنامه‎ها داشتند و متأسفانه برخی از نمایندگان هم بر روی این مسايل دقت لازم را نداشتند. لذا معتقدم که مجلس نهم در بررسی اعتبارنامه‎ها امتحان خوبی پس نداد. شاهد هستیم اعتبارنامه برخی افراد که در سابقه خود خطا‎های فاحش و متعددی دارند، با زد و بند‎‎های سیاسی و جناحی، بدون هیچگونه مشکلی به تصویب رسید و لذا بسیاری از دلسوزان نظام ایرداتی را به مجلس وارد ميدانند.

 
سایت منتسب به نزدیکان رییس مجلس در مطلبی، فراکسیون اصول‎گرایان را «فراکسیون اقلیت» خطاب کرده بود. چرا باید شاهد باشیم که در مجلس نهم فراکسیون اصول‎گرایان در اقلیت باشد؟

 
اصول‎گرایان در اقلیت نیستند. اما بالأخره آقای لاریجانی با همراهی اصلاح‎طلبان و برخی دیگر از جریانات سیاسی توانستند کرسی ریاست مجلس را بدست آورند و بنده مطلع هستم که آقای لاریجانی در جلسه‎ای گفته بودند: «درست است که در مجلس نهم تعداد اصلاح‎طلبان کم است اما همین‎ها هم از خودمان هستند!» آقای لاریجانی با اصلاح‎طلبان احساس خودیت دارد. لذا چنین مواضعی خیلی دور از انتظار و عجیب نیست. ایشان در دوره قبل با اصلاح‎طلبان کاملا هماهنگ بود و این دوره نیز شاهد ادامه همین روند هستیم و مواضع ایشان در دوران فتنه هم که مشهود است.

 
امروز شاهد هستیم که در انتخاب رؤسای کمیسیون‎ها، رییس مرکز پژوهش‎ها و همچنین رییس کمیسیون اصل نود، صرفا افراد وابسته به فراکسیون آقای لاریجانی انتخاب شده‎اند. آیا این تمامیت خواهی مجلس را دچار مشکل نخواهد کرد؟

 
در بحث انتخاب هیأت رییسه؛ لابی گری، تخریب رقبا و هزینه از بیت المال مشهود بود. در ابتدای مجلس برخی علیه آقای حداد عادل تبلیغ کردند و گفتند به حداد رأی ندهید که اگر رییس شود، مجلس بورکینافاسو می‎شود و حتی میوه‎ها از روی میز کمیسیون‎ها جمع می‎شود. وقتی در انتخاب هیأت رییسه چنین اتفاقاتی رخ می‎دهد، باید منتظر چنین اتفاقات تلخی در مجلس نهم باشیم. هیچ‎گاه توقع مردم این نیست که نمایندگانشان سر سوزنی از اصول فاصله بگیرند. بالأخره اصول‎گرایی و ولایت مداری یک تعریف و یک حدودی دارد. ما از نمایندگانی که نان اصول‎گرایی را می‎خورند انتظار داشتیم که با توجه به وضع کنونی کشور و مشکلاتی نظیر تورم و تحریم‎ها، کمی بیشتر به فکر مردم باشند و حداقل اندكي از تعطیلات تابستانی خود کوتاه بیایند. مشکلات امروز کشور به‎طور طبیعی قابل اصلاح نیستند و برای حل مشکلات باید شاهد همت بسیجیوار از سوی مسئولین باشیم. اگر قرار باشد نمایندگان فقط به فکر نان و آب و استراحت و مرخصی‎‎های خودشان باشند، مشکلات مردم هیچ‎وقت حل نخواهد شد.


 

 
 
چرا باید شاهد باشیم که در مجلس برخی نسبت به وام 100 میلیون تومانی نمایندگان اعتراض کنند و خواستار افزایش این مبلغ باشند؟

 
وقتی شخصی نماینده مردم میشود باید وضع زندگی و معیشتش نیز شبیه مردم باشد. سعدی علیه رحمه گفت: «هر که در آتش نشد، بی‎خبر از سوز ماست. سوخته داند که چیست، پختن سودای خام.» یک جوان برای این‎که آلونکی در جاي دور افتادهاي رهن کند گرفتار است و بسیاری از مردم دچار مشکلات بيشمار اقتصادی هستند. انصاف این است که نمايندگان هم قدری خودشان را به مردم نزدیکتر کنند. که اگر نمیتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم، حداقل با چنین اظهارنظر‎ها و توقعاتی موجب سرخوردگی مردم نشویم. شهید مدرس حاضر نشد حتی برای بیماری دخترش محل اسکان خود را به‎جای بهتری تغییر دهد، امروز نباید تنها یادگار شهید مدرس این باشد که در روز شهادتش مجلس را افتتاح کنیم، بلکه باید به توصیه امام (ره) و رهبری (مدظله العالي) به منش شهید مدرس هم پایبند باشیم.
برچسب‌ها:
اوج ابتذال در سینمای ایران + تصاویر

به گزارش مشرق، شاید بتوان گفت آنچه تاکنون سبب ادامه حیات سینمای سخیف و مبتذل شده است، عدم تماشای آثار سینمایی توسط دلسوزان فرهنگی بوده است. اخیراً هم که برخی سایت های حزب الله به نقد فیم ها روی می آورند، توجه شان بیشتر معطوف به فیلم های قوی با محتوای بد می باشد و آثار سخیف مغفول مانده اند.
فیلم «مردان مریخی، زنان ونوسی» چندی پیش در سینماهای کشور اکران شد.از داستان ضعیف، ایده تکراری، بازی‏های ضعیف و نکات ساختاری فیلم که بگذریم، نگاه ما بیشتر معطوف به محتوای فیلم است که می توان نکات زیر را ناظر به آن ذکر کرد.

 


 



در این اثر، شاهد صحنه‏ های فراوان از زنانی با آرایش غلیظ و حجابی نامناسب هستیم. کلوزآپ های فراوان از صورت زنان با آرایش غلیظ، بر حریم شکنی بیشتر این فیلم اذعان دارد. نیز صحنه‏ای که زنان به ترتیب در مقابل تور لیدر نشسته‏اند و دوربین با طمأنینه یک یک آنان را در حالتی که آرایش غلیظ و رفتارهای زننده‏ای دارند، نشان می‏دهد.


تعمد بیش از حد سازنده فیلم بر پوشش نامناسب زنان به کرات مشاهده می‏شود. اکثر مواقع، خانم‏هایی را می‏بینیم که گرچه پوششی بر روی سر خود دارند، اما این پوشش به گونه‏ای است که گردن و حتی گوش آنان نمایش داده می‏شود. اعطای مجوز به فیلمی با چنین سطح بی حجابی، البته بیانگر حقایقی در مورد صلاحیت وزارت ارشاد در دعواهای اخیر می باشد. حتی در صحنه‏ای، یکی از دوستان سیمین، آرزو و عقده پوشیدن لباس نامناسب بر سر مزار پدر خود را با بیان نوع لباس (دکلته) به زبان می‏آورد.

 


 


از حجاب زنان که بگذریم، رفتارهای سبک و همراه با ناز و عشوه‏شان هم پرده عفاف را می‏درد. فی الواقع نوعی تعمد کارگردان برای به تصویر کشیدن این ناز و اداها قابل فهم است.. نمایش صحنه اسکی زنان با لباس‏های کوتاه و حتی همراه با آهنگ هم از نکات دیگر است. واقعا حذف این صحنه‏ها چه لطمه‏ای به ساختار ضعیف فیلم وارد می‏کرد و از آنطرف چه هدفی برای قرار دادن آنها در فیلم می توان متصور شد؟

روابط آزاد محرم و نامحرم در این فیلم به راحتی به تصویر کشیده می شود. گویی اصلاً مقوله‏ای به نام «حریم زن و مرد» وجود ندارد. رفتار زنان در سفر اروپا با تورلیدر، نمونه ای از این حریم شکنی است. چند زن به همراه یک مرد به عنوان تورلیدر به سفر اروپا می‏روند و کاملاً آزاد و صمیمی با وی تعامل می‏کنند.

در صحنه‏ای از فیلم به بهانه مراسم عروسی (که مختلط هم می باشد) شاهد پخش آهنگ تند به همراه اشعار نامناسب و رقص هستیم. حتی در صحنه‏ای، عروس در کنار مردان ایستاده و با تماشای رقص آنان کف می‏زند. زن و مرد نامحرم در کنار یکدیگر به رقص و آواز مشغول هستند. البته خوشبختانه سازنده فیلم، تنها اجازه نمایش رقص مردان را داشته است که معلوم نیست بر مبنای حکم کدام مجتهد توسط مسئولین ارشاد حلال دانسته شده؟

نکته دیگر در این فیلم، تضعیف بنیان خانواده می باشد. نمایش زورگویی ‏های سیمین و القاء این مطلب که تمام زندگی‏ها همین است، بر تضعیف بنیان خانواده موثر است. این گونه نمایش‏ها بی تردید از شوق و علاقه به ازدواج و تشکیل خانواده خواهد کاست. کارگردان بجای آنکه روابط صحیح خانوادگی را نشان دهد و به این وسیله به اصلاح رفتارهای غلط خانوادگی کمک کند، با نمایش زنی زورگو و سلطه‏جو و عمومیت دادن این خلق و خو به تمام زنان، سعی در القای این مطلب دارد که ازدواج و تشکیل خانواده، جز دردسر چیزی برای مردان ندارد. بی ‏تردید این گونه فیلم‏ها بیش از هر چیز به ضرر خود زنان است.

 


 

شیلاخداداد

در بخش دیگری از فیلم، شاهد مخالفت سیمین با بچه ‏دار شدن هستیم. وی بچه ‏دار شدن را در تنافی با فعالیت مستمر اجتماعی می‏داند. جالب این است که سیمین فعالیت اجتماعی‏ای جز مهمانی و سفر به اروپا ندارد. حقیقتاً این شکل، الگوسازی از زن مسلمان ایرانی و تخریب نقش مادری و همسری وی به سود چه کسانی است؟

در طول فیلم دو مرد با یکدیگر مقایسه می‏ شوند، دو دوست که یکی مجرد است و بر تجرد خود تاکید و تشویق دارد و هیچ مشکلی در زندگی ندارد و دیگری متاهل است و دائماً با مشکلات گریبانگیر. مشکلات وی هم همگی ناشی از زندگی متأهلی است. تحمل زنانی که هر کاری انجام می‏دهند تا دل همسر خود را بدست آورند هم مشکل نشان داده ‏می‏شود و این یعنی هر چند هم همسرانت تو را بخواهند، باز تجرد به مراتب بهتر و عالیتر است. در نهایت، مرد متاهل از دست هر دو زن خود فرار می‏کند و به آغوش دوست مجردش باز می‏گردد.

بی شک نمایش رفتارهای زناشویی هر چند به صورت ناقص، نوعی سکس پنهان تلقی می شود و در این فیلم، به کرات چنین رفتارهایی به تصویر کشیده می شوند.

نهایتاً اگر هم بپذیریم سازندگان این فیلم قصد داشتند روابط خوب خانوادگی را به نمایش بگذارند، از کارکردهای پنهان فیلم که همان عادی سازی روابط محرم و نامحرم، نمایش سکس و ... است، غفلت شده است. در ضمن اگر تمایل داریم روابط صمیمی زن و شوهر را به بهانه اینکه در متن فیلم محرم هستند نشان دهیم، چرا رفتارهای دیگرشان را نمایش ندهیم؟ آیا روابط صمیمی، تنها منحصر در روابط جنسی است؟

 


 


با نیم نگاهی به سینما، تلویزیون و رسانه‏ های ایران، شاهد افول گام به گام از اصول و ارزش ها هستیم. اگر سابقا در فیلم‏ها شاهد مهمانی مختلط بودیم، امروز به راحتی عروسی مختلط به تصویر کشیده می شود. اگر سالیان گذشته، نمایش رقص مردان و حتی پخش آهنگ‏های تند روا نبود، امروزه این نوع رفتارها را به کرات مشاهده می‏کنیم، آنقدر که دیگر برایمان عادی شده، تا آنجا که رسانه‏های جمهوری اسلامی خود نیمچه ماهواره‏هایی شده‏اند که به قول آن بنده خدا «مردم را از فارسی وان بی نیاز کرده اند!»

نکته مهم دیگری که باید به آن توجه داشت اینکه اقدامات با دقت و منسجم جوانان انقلابی و نیروهای متدین قطعا بر روال کنونی سینما و تلویزیون تاثیرگذار است. نگاهی به اخبار چندین ماه گذشته در حوزه سینما و تلویزیون، این حقیقت را ثابت می‏کند. از توقف سریال تا ثریا تا عدم اکران فیلم گشت ارشاد در بسیاری سالن‏ها و اخیرا نیز تغییر رویه برنامه هفت. هفته قبل ما شنونده حرف هایی از هفت بودیم که سال‏ها از تریبون رسمی جمهوری اسلامی نشنیده بودیم. حرف‏هایی از جنس فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی. دیشب شاهد حضور مهمانانی با سبک و سیاق جدید بودیم و این تغییر نیست مگر حاصل استقامت و تحرک به موقع نیروهای ارزشی.
 

برچسب‌ها:
بازداشت عوامل فرقه انحرافی هندی در ایران
به گزارش فارس، عناصر اصلی یک فرقه انحرافی به نام «ساهاجا یوگا» به صورت همزمان در 11 استان کشور شناسایی و دستگیر شدند.
 
این فرقه در دهه 80 میلادی توسط زنی به نام «جی شری ماتاجی» مشهور به «نیرمالا» پایه‌گذاری شد، وی در شهر چینه‌وارای هند در خانواده‌ای مسیحی به دنیا آمد و با فردی دیپلمات ازدواج کرد. آنها زمانی که در انگلستان حضور داشتند، همسر او به سبب خدماتش به استعمار پیر، نشان خوش‌خدمتی را از ملکه دریافت کرد.
 
هسته اولیه «ساهاجا یوگا» در منزل شری ماتاجی با ادعاهای واهی او مبنی بر مادر الهی زمین بودن و خداوند بودن با عنوان «آدی‌شاکتی» و القای آموزه‌های انحرافی خود در بین مریدان شکل گرفت.
 
شری ماتاجی با توهم خدای بزرگ و روح‌القدسی مدعی است طی 12 هزار سال گذشته در بیش از 1000 جسم برای نجات بشریت (فرزندانش) متجلی شده و همچنین همه انبیا را فرزندان خود و تولد یافته از خود می‌پندارد!
 
از دیگر مبانی اعتقادی و اقدامات این فرقه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
 
-پذیرفتن قطب فرقه به عنوان خداوندی که خالق همه چیز است
 
-سجده بر قطب فرقه پس از گذراندن مراحلی خاص
 
-نوشیدن آبی که به وسیله آن پاهای مادر را شستشو داده‌اند، به منظور تبرک جستن و پاک‌سازی!
 
-توسل جستن به عکس مادر برای شفا و دریافت ارتعاشات مثبت
 
-حذف تمامی عبادات و شعائر مذهبی گذشته مثل نماز و ... پس از پذیرفتن فرقه
 
-اعتقاد به اینکه قطب فرقه، مادر تمام بشریت است و تمام جهان را او خلق کرده ‌است
 
-در جهان، الهه‌ها و خدایان دیگری برای حفاظت از افراد وجود دارند، اما همگی در درون مادر (قطب فرقه) و در اختیار وی هستند
 
-افراد حق ندارند برای خودشان همسر برگزینند، بلکه می‌بایست قطب فرقه توسط کمیته ازدواج مستقر در هند برای آنها همسر انتخاب کند ( ازدواج تشکیلاتی)
 
-ازدواج خواهران و برادران اشکالی ندارد!
برچسب‌ها:
کشف حجاب شاهزاده سعودي هنگام ورود به تركيه + عکس

دختران وليد بن طلال هنگام رسيدن به فرودگاه بودروم (در غرب تركيه) با برداشتن چادر از سر، كشف حجاب كردند. اين مسئله بازتاب فراواني در سايت‌ها و روزنامه‌هاي تركيه داشت.

روزنامه پستا و خبرترك تركیه نوشتند "الولید بن طلال" شاهزاده سعودی به همراه خانواده و گروهی 30 نفره متشكل از محافظان شخصی و خدمتكاران خود برای گذراندن تعطیلات تابستانی به شهر 'بودروم' سفر كرد.

به نوشته ترکیه‌آنلاین؛ این شاهزاده سعودی كه با ثروتی بالغ بر 20 میلیارد دلار یكی از ثروتمند ترین افراد جهان محسوب می‌شود، با هواپیمای شخصی خود به 'بودروم' سفر كرد و به هنگام ورود در فرودگاه پنج دستگاه مینی ‌بوس اختصاصی، شش دستگاه خودروي شخصی و یك اتوبوس نیز در انتظار شاهزاده بوده است.

وی به همراه خانواده خود در كنسرت یكی از خواننده‌های معروف تركیه به نام 'زینب كاسالینی' حاضر شد.

شاهزاده سعودی به همراه خانواده خود با كشتی مسافرتی لوكس خود كه دو روز قبل وارد بندر بودروم شده بود به شهر 'فتهیه' و جزایر یونان سفر خواهد كرد.



به نوشته روزنامه پستا در عربستان ، زنان نمی‌توانند بدون چادر و به تنهایی وارد خیابانها شوند و حق رانندگی ندارند. این در حالی است كه دختران 'بن طلال' بدون حجاب و با لباس های آستین كوتاه در كوچه و خیابانهای بودروم به گشت و گذار پرداختند.

برچسب‌ها:
اشاره معنادار احمدی‌مقدم به دهه‌ 70

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه در دهه 70 شاهد افزایش جرائم و ناهنجاری‌ها در کشور بودیم، گفت: بروز جرم واحساس ناامنی در کشور درحال کاهش و احساس امنیت دائما در حال افزایش است.

به گزارش فارس، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) پارلمان طی سخنانی درباره محدودیت اخلاقی- اجتماعی، اظهار داشت: در دهه 70 شاهد افزایش جرائم و ناهنجاری‌ها در کشور بودیم یعنی در این مقطع زمانی رشد سریع این جرائم راشاهد بودیم در حالی که نیروی انتظامی متناسب با نیازهای لازم تقویت نشده بود.
 
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی در دهه 80 مشغول تقویت خود بود تا بتواند بخشی از عقب ماندگی‌ها را جبران کند، گفت: متاسفانه در آن دوران درگیر اولویت‌های سیاسی واقتصادی بودیم و مسائل فرهنگی مورد بی‌مهری قرار گرفت و این موضوع موجب افزایش ناامنی در کشور شد.
 
سردار احمدی مقدم با ذکر این نکته که مقام معظم رهبری از اوایل دهه 70موضوع تهاجمات فرهنگی را مطرح کرد ولی کسی جدی نگرفت ولی آرام آرام همه این موضوع را قبول کردند.
 
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنانش با ذکر این نکته در آن زمان دشمنان خواستار از پای درآوردن جمهوری اسلامی ایران در راستای اهدافشان بود، تصریح کرد: دشمنان امنیت ملی ما را با تخریب امنیت اخلاقی هدف می‌گیرند و ما باید از زاویه امنیت ملی به موضوع امنیت اخلاقی نگاه کنیم.
 
" راهکارهای اجرای طرح عفاف و حجاب در دولت خاتمی به تصویب رسید ودر ابتدای دولت احمدی نژاد برای اجرا ابلاغ شد و مسئولیت کار به وزیر ارشاد محول شد اما در میانه راه تشخیص داده شد که باید این وظیفه از وزارت ارشاد سلب و به وزارت کشور محول شود."
 
سردار احمدی مقدم اضافه کرد: در مجموعه این راهکارها، 26 دستگاه، 284 وظیفه دارند که ناجا 21 وظیفه به عهده دارد که عمده این وظایف نیز ایجابی، انضباطی و نظارتی است و بخش کمی سلبی است.
 
به گفته وی، در ابتدای اجرای این طرح با واکنش‌هایی مواجه و متوجه شدیم که نیازمند تغییر ساختار، طرح و نقشه و همچنین آموزش‌های لازم هستیم از این رو تلاش کردیم با ایجاد پلیس امنیت اخلاقی، ارتقاء ساختار، تقویت پلیس زن و ارائه آموزش‌های مختلف، این طرح را اجرایی کنیم.
 
"بیش از 95 درصد کسانی که در جریان اجرای این طرح به مرجع انتظامی هدایت شده‌اند، در دستگیری‌های بعدی نبودند و صرفا شاید 5 درصد این افراد مجددا دستگیر شدند که این موضوع نشاندهنده کارآمدی این اقدام است".
 
برچسب‌ها:
کولیوند: امیر دارایی عضو غیرثابت کمیسیون اصل نود شد

عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور از انتخاب امیر دارایی به عنوان عضو غیرثابت کمیسیون اصل نودم قانون اساسی خبر داد.

محمدجواد کولیوند در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جزئیات جلسه امروز یکشنبه ۱۱ تیر کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، افزود: در جلسه امروز کمیسیون که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد پس از رای‌گیری، امیر دارایی به عنوان عضو غیرثابت کمیسیون اصل نود انتخاب شد.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در ادامه جلسه ،بررسی یک مورد طرح ارجاعی از شورای نگهبان در دستور کار اعضای کمیسیون قرار گرفت، ادامه داد: طرح اصلاح ماده ۷۷ قانون شهرداری‌ها مصوب ۱۳۳۴ از دیگر موارد مطرح شده در جلسه امروز کمیسیون بود که پس از بررسی تصمیم گیری درباره آن به روز سه‌شنبه با حضور مهدی چمران موکول شد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، همچنین بررسی طرح‌های ارجاعی از هیئت‌رئیسه به کمیسیون شوراها را از دیگر دستورکار امروز کمیسیون اعلام و یادآور شد: طرح حریم حفاظتی امنیتی اماکن و تاسیسات کشور، طرح حفاظت کاربری باغ‌ها و اماکن زراعی، حق دعاوی حقوقی، طرح منطقه آزاد تجاری خلیج فارس از موارد ارجاعی هیئت رئیسه به کمیسیون شوراها بود که بنا شد بعد از مطالعه از سوی اعضای کمیسیون در جلسه آینده جمع‌بندی نهایی درباره آنها انجام شود./

برچسب‌ها:
موساد در شُک اشراف امنیتی ایران است

نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور،بازداشت همه عوامل ترور شهدای هسته‌ای از سوی وزارت اطلاعات را برای موساد شُک آور خواند و گفت:چتر امنیتی ایران رو به گسترش است.

محمد جواد کولیوند در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره بازداشت همه عوامل ترور شهدای هسته‌ای از سوی وزارت اطلاعات گفت: چتر امنیتی ایران رو به گسترش است.

نماینده مردم کرج و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اشراف اطلاعاتی وزارت اطلاعات عامل پیشگیری از وقوع عملیات تروریستی در خاک ایران است، افزود: با هرعملیات موفق وزارت اطلاعات، قدرت اطلاعاتی ایران به رخ دشمنان کشیده می‌شود.

وی، ادامه داد: دشمن وقتی می‌بیند که قدرت مانور ایران بالا است و قابلیت شناسایی شبکه‌های اصلی ترور را دارد، تحرکات خصمانه خود را به تاخیر می‌اندازد.

نماینده اصولگرای مجلس نهم، با بیان اینکه موفقیت‌های سربازان گمنام امام زبان "عج" فصل جدیدی را درباره توان وزارت اطلاعات به نمایش می‌گذارد، تصریح کرد: در هر مرحله از پیگیری‌ها، یافته‌های جدیدی به دست می‌آید و به اطلاع مردم می‌رسد، این مسئله حس امنیت را در ملت افزایش می‌دهد.

کولیوند، با بیان اینکه امنیت یکی از نیازهای مهم مردم در هر کشوری است، ادامه داد: در فضای موجود و با وجود فشارهای اقتصادی، باز بودن چتر امنیتی کشور موجب آن شده که مردم در تامین امنیت که حکم نان شب را دارد نگرانی و دل مشغولی نداشته باشند.

این نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، ناامیدی تروریست‌های وابسته به رژیم صهیونیستی را نتیجه بازداشت همه عوامل ترور شهدای هسته‌ای ایران خواند و گفت: سازمان موساد در حال حاضر چوب اشراف اطلاعاتی دستگاه امنیتی ایران را می‌خورد.

وزرات اطلاعات دومین بیانیه خود مبنی بر بازداشت همه عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای ایران صادر کرد. در سلسله عملیات اخیر سربازان گمنام امام زمان (عج)، کلیه‌ مزدوران و جنایتکاران دخیل در آن واقعه‌های تروریستی، شناسایی و بازداشت شدند./

برچسب‌ها:
سرنوشت کشور رابه دست اشخاص و هیجانات سپرده ایم/ نبایدکسی رئیس جمهورشود وبقیه رابه دنبال خود بکشد

تبیین راهبرد انتخاباتی اصولگرایان

در گفتگو با صفارهرندی؛

صفار هرندی: برگزاری 10 دوره انتخابات ریاست جمهوری و سایر انتخابات ها در طول 33 سال گذشته به قدر کافی به ما فرصت تجربه اندوزی و عبرت آموزی را داده است. در واقع ما الآن این توانایی را داریم که با تجربیات گذشته در برگزاری انتخابات ها و نوع ورود به فضای آنها سازوکارهایی را در پیش بگیریم که بهترین نوع فرآیند باشد. در حالی که اگر این اتفاق نیافتد معلوم است که ما نه تجربه هایمان به کار آمده و نه از آنچه که سپری شده است درس عبرت گرفته ایم. اکنون مایل هستم که توضیح بدهم این بهترین فرآیند چه معنایی دارد؟


یکی از چیزهایی که به نظر می رسد به عنوان یک مشکل مکرر وجود دارد و همه هم از آن می نالند، نوع تبلیغات انتخاباتی است که اگرچه در رابطه با آن قاعده گذاری هایی نیز صورت گرفته اما در عمل می بینیم که تأثیر آنچنانی نداشته و در مجموع، مقوله تبلیغات انتخاباتی ما سامان درستی ندارد.
مثلا اینکه می شنویم گاهی یک نفر در یک شهر کوچک، برای یک کرسی مجلس هزینه های میلیاردی کرده، این سوال مطرح می شود که چه کسی به او این فرصت را داده است و در جواب باید گفت قاعدتاً سکوت قانون و نداشتن ضابطه های درست منتهی به چنین رخدادی می شود.
 
*با لاغری و تورم تخصص ها در مجلس مواجهیم

مشکل بعدی این است که مثلا در انتخابات مجلس آیا نمایندگانی که انتخاب می شوند؛ تناسب تخصص های مورد نیاز مجلس در آرایش آنها رعایت شده است؟ یعنی آیا الآن به تعداد کافی از تخصص های مورد نیاز مجلس برخوردار هستیم یا اینکه ممکن است با تورم یک صنف از تخصص ها و لاغری جنس دیگری از تخصص ها مواجه شویم؟
آنطور که من از دست اندرکاران مجلس شورای اسلامی شنیده ام این مشکل در حال حاضر وجود دارد. لذا اگر ما یک نوع سیستم را تعریف نکرده ایم که در آن چنین تنظیماتی اتفاق بیافتد پس معلوم است که یک جای کار ایراد دارد.
حالت دیگر هم این است که مثلاً در آستانه انتخابات مجلس نهم تعدادی از نمایندگان یا خودشان دیگر تمایلی به حضور در مجلس نداشتند و یا بنا به دلایلی که شورای نگهبان آنها را ارائه کرد از صلاحیت لازم برای حضور دوباره در مجلس برخوردار نبودند که البته تعداد این عده هم کم نبود. این در حالی است که حدود دو سوم از نمایندگان دوره قبل نیز به هر دلیلی و همانند دوره های گذشته، مورد اقبال مردم واقع نشدند. اکنون می بینیم که یک عده قصد دارند از این رخداد استفاده هایی بکنند و مثلا بگویند مجلس هشتم لابد مجلس خیلی بدی بوده که چنین اتفاقی در آن رخ می دهد. اما من می گویم خیر. این مجلس با مجالس قبلی فرقی نداشت و همواره روال بر این بوده که بین 60 تا 70 درصد از نمایندگان دور قبل به دور جدید راه پیدا نمی کردند.
گاهی هم مشاهده کرده ایم که بحث تناسب فرد با جایگاه هم مطرح می شود. مثلا گاهی مردم به دلیل فضاسازی هایی که صورت گرفته است به کسی توجه نشان داده اند که بعداً فهمیده اند آن شخص کسی نبوده که آنها فکر می کرده اند.
لذا اگر این اشکالات وارد است پس باید برای آنها فکری کرد.من معتقد هستم که بخش قابل توجهی از این اشکالاتی که در انتخابات های ما بروز می کند به دلیل نداشتن تشکل های مناسب برای ورود به عرصه سیاست است.

مشرق:منظورتان حزب است؟

صفار هرندی:من مخصوصاً اسم حزب را نیاوردم که تصور نشود طرفدار پر و پا قرص تحزب هستم.

 
 
 
 
برچسب‌ها:
جزئياتي از حمايت ويژه صداوسيما از فيلم سينمايي مبتذل عطاران
 

 

فیلم سینمایی "خوابم می آد" به عنوان جدید ترین ساخته رضا عطاران به عنوان یکی از محصولات ضد اخلاق سینمای ایران این روزها در سینماهای کشور در حال اکران می باشد.

یکی از عوامل سینمایی در گفتگو با پایگاه 598 خبر از پخش رایگان تعدادی از تیزر تبلیغاتی فیلم "خوابم می آد" را به زودی از صدا سیما داد و بیان داشت که حتی برای مابقی تیزر های تبلیغاتی فیلم مذکور صدا و سیما تخفیف ویژه ای را قائل شده است.

رضا عطاران در اولین ساخته سینمایی اش ضمن حریم شکنی شاهد شکل گیری فضای غیر اخلاقی از طریق ادای کلمات دو پهلوی جنسی و دلالت های اروتیک است که همین امر سبب ضد خانواده شدن این فیلم شده است.

این درحالی است که اعضای تیم تبلیغاتی فیلم «خوابم می آد» همان اعضای تیم تبلیغاتی فیلم «ورود آقایان ممنوع» هستند که علاوه بر استفاده مناسب از فضای تبلیغاتی که صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در اختیار آن ها قرار داده بود، توانستند فیلم مذکور را از یکی از شبکه های تلویزیون رسانه ملی پخش نمایند که همین امر باعث اعتراضاتی از سوی علما و متدینین شد.

یکی از دست اندرکاران فعال در حوزه تبلیغات به خبرنگار ما گفت: هزینه پخش تیزرهای تبلیغاتی در صدا و سیما بر اساس ثانیه محاسبه و به صورت میانگین تعرفه پخش تیزرهای فیلم های تلویزیونی را ثانیه ای چهار میلیون ریال تا 20 میلیارد ریال ارزیابی کرد.

همچنین گفته می شود پخش رایگان تیزرهای تبلیغاتی فیلم های سینمایی از اختیارات مدیر ارشد رسانه ملی محسوب می شود.

با توجه به سابقه حمایت صدا و سیما از اینگونه محصولات ضدفرهنگی و ضداخلاقی، به نظر می رسد قرار نیست مسئولین این سازمان از خواب غفلت بیرون آمده و چشم خود را نسبت به اثرات مخرب حمایت از این گونه فیلم های باز كنند و به خود بیایند.

برچسب‌ها:
راز کیسه‌های پر پول اما سر به مهر میرزای شیرازی

به گزارش فارس، نام میرزای بزرگ شیرازی برای هر مسلمان بیدار مترادف با فتوای، تحریم تنباکو است که پوزه استعمار انگلیس را بر خاک مالید.

 
آیت الله میرزا محمد حسن شیرازی در سال 1230 قمری در شیراز چشم به جهان گشود. وی از چهار سالگی شروع به تحصیل کرد و در 8 سالگی مقدمات را به پایان برد، میرزای شیرازی در 29 سالگی وارد کربلا شد و پس از آن به نجف اشرف عزیمت کرد و در درس شیخ انصاری، شرکت جست و از خواص شاگردان او شد. پس از رحلت شیخ مرتضی انصاری در 1281 قمری، زعامت شیعه به میرزای بزرگ شیرازی محول شد و ایشان نزدیک به 30 سال در این مقام به رفع مشکلات مردم و اداره حوزه های علمیه مشغول بود.
 
میرزای شیرازی هم‌زمان با رهبری جامعه اسلامی، شاگردان بسیاری را به جامعه اسلامی تقدیم و کتب متعددی را تألیف کرد. حضرات آیات سید محمد کاظم یزدی، آخوند ملا محمد کاظم خراسانی، میرزا محمد تقی شیرازی معروف به میرزای دوم، شیخ فضل الله نوری، حاج میرزا حسین نوری، میرزا اسماعیل شیرازی از جمله شاگردان این فقیه بزرگوار هستند، سرانجام، میرزای بزرگ در 82 سالگی در چشم از جهان فرو بست و در جوار مرقد منور حضرت امیرالمومنین(ع) به خاک سپرده شد.
 
 
 
 
 
 
تندیس میرزای شیرازی در باغ موزه نارنجستان قوام
 
 
میرزای شیرازی و مستمندان
 
میرزا در هر شهر، وکیل‌هایی از بین تجار انتخاب کرده بود که اسامی فقرا ‌آن شهر را برایشان می‌فرستاد و میزان کمک به آنها را نیز معین می‌کرد، این فقرا ‌غیر از کسانی بودند که در هر ماه و سال وظیفه دریافت می‌کردند، نه تنها تمام شهرهای عراق، بلکه نقاط مختلف ایران مورد توجه میرزا بود و به تنگ دستان آن شهرها به اندازه توان کمک می‌کرد، اگر در دیاری، بزرگ و پیشوایی از دانشمندان دین بود که به او اعتماد و اطمینان داشت، هر سال مبلغی پول برایش می‌فرستاد تا او مقداری از آن را بین تنگ دستانی که به راستی در خور دستگیری بودند، تقسیم کند و مقداری هم خود بردارد.
 
ایشان به من (آقابزرگ تهرانی) می‌گفت: «از انصاف به دور است که وجوهات یک شهر را بگیریم و فقرا آن جا را فراموش کنیم، مردم هر چه دارند، نزد ما می‌فرستند.»
 
دانش‌پژوهان و نیازمندان مشاهد مشرفه، در نظر او از موقعیت خاصی برخوردار بودند، برای همگی آنها، بدون استثنا مقرری تعیین شده بود، حتی برای کسانی که عبادت استیجاری می‌پذیرفتند، کمک می‌کرد.
 
شیوه تقسیم وجوه
 
اگر می‌خواست با دست خود وجوهی را بپردازد، در کمال ادب و احترام در نهایت تواضع و پنهانی به نیکوکاری اقدام می‌کرد؛ به گونه‌ای که شخص مقابل علاوه بر امتنان وافر، به هر مقدار که به او بخشیده شده بود، نیز خشنود می‌شد و هیچ‌گاه احساس حقارت نمی‌کرد، پول نقد را همیشه در میان پاکت می‌گذاشتند، یا در کاغذی می‌پیچید، این شیوه را علاوه بر شاگردان، با دیگر مردمان هم به کار می‌بست. چه بسا او را می‌دیدم که خود را در کنار عابری قرار داده و او را به سخن می‌گرفت و در این حال کیسه پول سر به مهری را در جیب او می‌انداخت و آن شخص بعد از جدایی متوجه می‌شد که شیئی در جیبش سنگینی می‌کند و اگر می‌خواست پولی را به وسیله خدمتکارش بفرستد، به او می‌گفت: امانتی پیش من فرستاده شده که باید به فلانی برساند، هیچ کس نباید بفهمد، به او بگو که این امانت را نزد ما فرستاده‌اند تا به شما تحویل دهیم.
 
میرزای شیرازی و هزینه خانواده
 
میرزای بزرگ شیرازی هزینه زندگی هر کدام از فرزندان و همسرانش را به صورت جنس یا پول نقد، در وقت معین، در نهایت احترام و به بهترین وجه می‌فرستاد، درباره هیچ یک از آنها از حق خودش تجاوز نمی‌کرد.
 
تحف و هدایایی که برای او فرستاده می‌شد، همگی در خانه خودش و به دست یکی از خدمتکاران این نگهداری می‌شد و هیچ یک از افراد خانواده سهمی در دریافت و نگهداری آنها نداشت.
برچسب‌ها:
مرجان محتشم :برخي ستارگان سینما با ارتباطات غيراخلاقي محبوب شدند

 

مرجان محتشم بازيگر سينما و تلويزيون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران درباره ابزار ماندگاري يك بازيگر در عرصه سينما اظهار داشت: بعد از 8 سال سكوت مطلق در سينما ايران نظرم را درمورد ابزار ماندگاري در عرصه سينما كه متاسفانه ارتباطات برخي بازيگران با عوامل فيلم است مي دانم، البته فكر مي كنم سكوت 8 ساله من پاسخ مناسبي به اين سوال است.
 
وي در ادامه گفت: كساني در سينماي ايران قدرت كاذب بدست آوردند كه لياقت ماندن در اين عرصه را نداشتند و برخي كه مردم دوستشان دارند از صحنه حذف مي شوند در واقع يكسري قرباني ماندگاري گروه ديگر مي شوند.
 
محتشم با بيان اينكه من نان موقعيتم را نخوردم افزود: من در اوج موقعيت كاري ام در مصاحبه هاي مكرر بيان كردم كه به صورت مداوم كار نخواهم كرد، به دليل اينكه به هر قيمتي حاضر نيستم در عرصه سينما باشم با اينكه عاشق كارم هستم.
 
محتشم تاكيد كرد: محبوبيت بين مردم چيزي نيست كه بتوان به راحتي آن را بدست آورد ولي متاسفانه برخي ستارگان به دليل ابزار شدن و ارتباطات غيراخلاقي كه باعث شرمندگي و تاسف است محبوب شدند كه به اعتقاد من اين محبوبيت نيست.
 
وي ادامه داد: چرا مرجان محتشم به عنوان يك بازيگر بدون حاشيه و كسي كه اكثريت مردم از هر قشر و تيپي اعم از جامعه مذهبي و يا جامعه مدرن و ... قبولش دارند و بايد به خاطر اعتقاد به خدا و نپذيرفتن يكسري روابط غيراخلاقي از جامعه هنر حذف شوند و انگ مغرور بودن را بخورد؟!
 
محشتم افزود: من از مرجان محتشم بودن ضربه خوردم زيرا براي من پارامتر هاي اخلاقي مهم تر از هر موضوع ديگري است حتي به قيمت 8 سال سكوت و مدت ها جدايي از كاري كه دوستش داشته باشم و به خاطر اين دل آزردگي ها حاضر به ادامه فعاليت در عرصه سينما با اين وضعيت نيستم.
 
بازيگر سريال «پس از باران» ادامه داد: همانطور كه گفتم جايي براي كساني كه بخواهند با اعتقاد به خدا در عرصه ي سينما فعاليت سالم داشته باشند نيست و متاسفانه برعكس كساني كه تن به ارتباطات نامشروع مي دهند در اين عرصه بالا مي روند.
 
وي با بيان اينكه اين روزها با يك بيماري دست و پنجه نرم مي كند درباره شرايط بيمه خود گفت: من حتي در حال حاضر يك دفترچه بيمه هم ندارم و اكنون با اين شرايط گاهي از طريق طراحي داخلي ساختمان امرار معاش مي كنم و از طرفي حتي نوشته هاي من هم به دليل مرجان محتشم بودن چاپ نمي شود.
 
برچسب‌ها:
صفحه قبل 1 ... 15 16 17 18 19 ... 22 صفحه بعد
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.