پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
دکترروحانی:منطقه بیش از هر زمانی به صلح، ثبات و امنیت نیازمند است

 

رییس جمهور کشورمان در نشست سه‌جانبه سران ایران، روسیه و آذربایجان تصریح کرد که توسعه روابط همه‌جانبه با کشورهای همسایه از اولویت برخوردار است.

 

 متن کامل سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی

همکاران گرامی!

جناب آقای الهام علی‌اف، رییس جمهوری آذربایجان

جناب آقای ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری فدراسیون روسیه،

حضار محترم

در ابتدا، لازم می‌دانم از رییس جمهوری آذربایجان برای میزبانی و برگزاری این اجلاس مهم قدردانی نمایم.

از آنجایی که براساس اصول و موازین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط همه‌جانبه با کشورهای همسایه از اولویت برخوردار است، جمهوری اسلامی ایران، از هر نوع ایده و ابتکاری برای افزایش تعامل و همکاری با همسایگان استقبال می‌نماید. برگزاری نشست سه‌جانبه سران جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری فدراسیون روسیه از آنجایی که فرصتی را برای طرح دیدگاه‌ها، تبادل نظرات و پیگیری روابط و مناسبات و در مجموع پیشبرد منافع مشترک فراهم می‌نماید، از منظر جمهوری اسلامی ایران ایده و ابتکاری مثبت و ارزشمند است.

بدون شک، برگزاری چنین نشستی در شرایط کنونی منطقه و جهان، با اتکاء به روابط حسنه سه کشور و اراده موجود برای توسعه و تعمیق هر چه بیشتر روابط، از اهمیتی مضاعف برخوردار است. از آنجایی که این سه کشور همسایه به دلایل مختلف بالاخص موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی، با طیف گسترده‌ای از موضوعات، فرصت‌ها، چالش‌ها و برخی تهدیدات مشترک در حوزه‌های سیاسی، ‌اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، فناوری، زیست‌محیطی و غیره مواجه هستند، تعامل و همکاری مشترک آنها بیش از گذشته ضرورت دارد.

ما در جمهوری اسلامی ایران بر این اعتقادیم که در شرایط امروز جهان، یک کشور به تنهایی قادر به مقابله با چالش‌ها و استفاده از فرصت‌ها نبوده و دستیابی به سطح قابل قبولی از صلح، رفاه و توسعه برای مردم هر کشور، نیازمند تعامل و همکاری با سایر کشورها بالاخص کشورهای همجوار و همسایه است. سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قبال سایر کشورها و به طریق اولی کشورهای همسایه مبتنی بر همکاری، هم‌افزایی و یافتن راه‌های دستیابی به منافع مشترک، سود متقابل و در یک کلمه سیاست برد – برد است. در همین چارچوب، مشارکت با کشورهای منطقه و استفاده از مکانیزم گفتگوهای چندجانبه را بسیار مفید، ضروری و کارگشا می‌دانیم.

اشتراکات و علائق تاریخی در کنار قرابتهای فرهنگی، دینی و مردمی این سه کشور، از جمله زمینه‌ها و بسترهای مناسب و در عین حال ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که شناسایی و استفاده به موقع و بهینه از آنها می‌تواند موجد فرصت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط سه‌جانبه باشد. ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل اقتصادی، منابع خدادادی و عظیم طبیعی، انرژی و همچنین موقعیت جغرافیایی، بخش دیگری از فرصت‌های موجود برای توسعه روابط و همکاری‌ها بین سه کشور مهم و همسایه است.

از سوی دیگر، تروریسم و افراط‌گرایی، ‌دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای در امور کشورهای منطقه، استفاده سیاسی و ابزاری از عنصر تحریم اقتصادی برای پیشبرد اهداف سیاسی، مشکلات و چالش‌های زیست‌محیطی، مواد مخدر، جدایی‌طلبی، جرایم سازمان یافته، جرایم سایبری و غیره، تهدیدات و چالش‌های مشترکی‌اند که مواجهه و مقابله جدی و کارآمد با آنها، نیازمند همکاری و تعامل هر چه بیشتر این سه کشور است. تحولات سالهای اخیر در جهان و منطقه شاهدی بر این ادعاست که با همکاری، تعامل و درک متقابل می‌توان بر بسیاری از این چالش‌ها فائق آمده و از بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه، استفاده بهینه و حداکثری نمود.

روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی ظرف چند سال اخیر با تحول مثبت و سازنده‌ای همراه بوده و دو کشور با تأکید بر حسن همجواری و احترام متقابل، گام‌های ارزنده‌ای را برای توسعه روابط برداشته‌اند. در عرصه تلاش برای توسعه هر چه بیشتر روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور می‌توان به امضاء موافقتنامه گمرکی، توافقتنامه فروش برق، توافقتنامه اتصال خطوط راه‌آهن ایران و آذربایجان، قرارداد احداث پل ریلی بر روی رودخانه آستاراچای در مرز ایران و آذربایجان، موافقتنامه ادامه ساخت و بهره‌برداری از سدها و نیروگاههای خداآفرین و قیزقلعه سی و سایر موارد اشاره کرد.

روابط دوجانبه با فدراسیون روسیه نیز با توجه به عزم و اراده رهبران دو کشور، طی دو سال گذشته از روند مطلوبی برخوردار بوده است. همکاری و رایزنی‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در چند سال اخیر در مسیر حل موضوع هسته‌ای ایران، رسیدن به توافق با کشورهای عضو گروه ۱+۵ و اجرای برجام، همچنین همکاری و تعامل مثبت و سازنده این دو کشور در مدیریت بحران سوریه، نمونه و الگوی ارزنده دیگری از تعامل و همکاری منطقه‌ای این دو کشور بوده که می‌تواند به سایر حوزه‌های مشترک و حتی به همکاری‌های سه‌جانبه نیز تسری یابد. به علاوه، امضاء اسناد متعدد پایه از جمله موافقتنامه تسهیل روادید، تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری، همکاری‌های گمرکی، ایجاد کریدور سبز گمرکی، توافقات در حوزه علوم و فناوری، گسترش تعامل و همکاری بین استان‌ها و مناطق و موارد متعددی از این نوع مؤید آن است که بستر و زمینه‌ها برای جهش در مناسبات تجاری و اقتصادی بین دو کشور بیش از گذشته فراهم شده و می‌توان به آینده‌ای با چشم‌انداز بسیار مثبت امیدوار بود.

از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران، تعامل سه کشور ایران، آذربایجان و روسیه در یک فرمت سه‌جانبه نه تنها می‌تواند به توسعه و تقویت ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه موجود بین سه کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مساعدت نماید، بلکه می‌تواند با ایجاد هم‌افزایی و همگرایی، فرصت‌های جدیدی را در مقابله با چالش‌های موجود در منطقه فراهم نماید. بدیهی است چنین ترتیباتی، علیه هیچ کشور و یا طرف ثالثی نبوده و صرفاً چارچوبی برای گفتگوهای معطوف به توسعه همکاری‌های منطقه‌ای سه کشور است.

به رغم وجود ظرفیت‌های فراوان و وسیع برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین سه کشور همسایه در حوزه‌هایی نظیر انرژی، برق، حمل و نقل، امور بانکی و سرمایه‌گذاری، توریسم، ترانزیت کالا، گمرکات، راه‌آهن، بنادر و کشتیرانی، متأسفانه و به دلایل مختلف هنوز استفاده از این ظرفیت‌ها با موانع و مشکلات متنوعی همراه است که برطرف کردن آنها نیازمند آسیب‌شناسی و اراده جدی برای یافتن راههای عملی و اجرایی است.

در این راستا به نظر می‌رسد، تنظیم و تدوین و امضاء اسناد پایه، موافقتنامه‌های سه‌جانبه و غیره از نقش مهم و برجسته‌ای برخوردار است. همچنین از آنجایی که کمیسیون‌های مشترک، متولی انجام این مهم و توسعه و گسترش روابط تجاری و اقتصادی سه کشور هستند و از طرفی وزارت ارتباطات و فناوری جمهوری اسلامی ایران مسئول کمیسیون مشترک با هر دو کشور همسایه، فدراسیون روسیه و جمهوری آذربایجان است، پیشنهاد می‌نمایم، رؤسای کمیسیون مشترک سه کشور نشست یا نشست‌های مشترکی را برگزار نموده و در آن تدوین و امضاء این نوع اسناد و موافقتنامه‌ها و همچنین راههای توسعه همکاری‌ها، انجام سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک سه‌جانبه را بررسی و پیگیری نمایند.

بدون تردید، رشد و توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی کشورها مستلزم استقرار آرامش، صلح، ثبات و امنیت است که امروز منطقه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند آن است. در شرایط کنونی با توجه به ظهور و روند رو به رشد تروریسم و افراط‌گرایی به عنوان یک تهدید جدی منطقه‌ای و جهانی و بر هم زننده ثبات، امنیت و آرامش، ضروری است، تلاش نماییم تا همه اختلافات و درگیری‌ها در این منطقه از طریق مذاکره و گفتگو و روش‌های مسالمت‌آمیز حل و فصل شده و تمام ظرفیت و توان خود را معطوف مقابله و مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نماییم.

از حسن توجه رؤسای جمهور محترم و سایر حضار تشکر می‌نمایم.

منبع:کرج رسا

برچسب‌ها:
اعتراف مأمور سابق سیا: در ایران جاسوس داریم
اگرچه با اعدام شهرام امیری که به جرم فروش اطلاعات سری نظام به آمریکایی‌ها دستگیر شده بود، پرونده وی برای همیشه بسته شد اما با توجه به تلاش‌ سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، این احتمال که عناصر نفوذی در بخش‌های تاثیرگذار هسته‌ای و دفاعی به تبادل اطلاعات و جاسوسی علیه کشور می‌پردازند، دور از ذهن نیست.
به گزارش مشرق، وطن امروز نوشت: فیلیپ جرالدی، مامور سابق مبارزه با تروریسم سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی ادعا کرد علاوه بر شهرام امیری، افراد دیگری هستند که تصمیم مشابهی می‌گیرند اما کسی از آن مطلع نمی‌شود، من مطمئن هستم که این فهرستی طولانی می‌تواند باشد و تعدادی از دانشمندان، مهندسان و حتی مقامات نظامی ایران که از برنامه هسته‌ای خبر دارند برای دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا، عربستان و ترکیه کار می‌کنند. این افراد به بیرون سفر می‌کنند و دستگاه‌های اطلاعاتی همیشه برای بهره‌برداری آماده هستند. 
 
وی در ادامه به بیان جزئیاتی از چگونگی حضور امیری در آمریکا پرداخت. وی تصریح کرد: شهرام امیری وقتی برای عمره به عربستان رفته بود به میل خودش با ماموران سازمان اطلاعات عربستان و آمریکا تماس گرفت و به هیچ وجه ربوده نشده بود.
 
وی پیش‌تر در سال ۲۰۱۰ هم درباره ماجرای امیری صحبت کرده و گفته بود با ماموران سیا که در این پرونده درگیر هستند در تماس بوده است.
 
او با بیان اینکه دستگاه‌های اطلاعاتی عربستان و آمریکا امکان سفر امیری به آمریکا را فراهم کردند و اینکه او ربوده شده «داستانی تخیلی» بوده است، اذعان داشت: امیری داوطلبانه و به میل خودش به آمریکا اطلاعات داد اما اینکه چقدر این اطلاعات صحت داشتند معلوم نیست.
 
مامور سابق سیا تلویحا به دلیل بازگشت امیری به ایران اشاره کرده است. مامور سابق سیا افزود: برای دستگاه‌های اطلاعاتی اینکه کسانی داوطلبانه اطلاعاتی در اختیار سازمان‌های امنیتی کشور دیگری بگذارند و حتی به این کشورها سفر کنند و بعدا به دلایلی از جمله به خاطر خانواده تغییر عقیده بدهند، اتفاقی غیرعادی نیست و من فکر می‌کنم آقای امیری هم بعد از اینکه به آمریکا آمد تغییر عقیده داد.
 
جرالدی درباره انتشار خبر پرداخت 5 میلیون دلار از طرف آمریکا به شهرام امیری گفت: سیا خبر پرداخت 5 میلیون دلار به امیری را به خبرگزاری آسوشیتدپرس درز داد. این مبلغ برای کسی که اطلاعات کمی داشت پول زیادی بود. وی افزود: شاید سیا خیلی جدی با قضیه برخورد کرده بود و من فکر می‌کنم سیا قصد داشت از امیری استفاده کند تا دانشمندان هسته‌ای ایران را که به ترکیه یا دوبی سفر می‌کنند، برای رفتن به آمریکا ترغیب کند.
 
وی خاطرنشان کرد: آقای امیری به دولت آمریکا اطلاعات داده بود و برای همه روشن است که این کار تخلف بزرگی است و مجازات سنگینی دارد.
 
پس از تایید خبر اعدام شهرام امیری، رسانه‌های غربی اطلاعات جدیدی از نقش این جاسوس ایرانی ارائه کردند. یکی از مهم‌ترین اطلاعاتی که در این‌باره منتشر شده، از زبان یک مامور سابق سازمان سیا است.
 
براساس این گزارش، روزنامه نیویورک‌تایمز نیز در گزارشی از همکاری شهرام امیری با سازمان جاسوسی آمریکا پیش از خروج از ایران خبر داد. به روایت این روزنامه، سازمان جاسوسی آمریکا در سال 2009 احساس کرد ممکن است جاسوسی‌های شهرام امیری توسط ایران کشف شود به همین خاطر وی را از کشور خارج کرد.
 
نیویورک‌تایمز می‌نویسد: سال 2009، ظاهرا سیا تشخیص داده بود احتمال شناسایی وی زیاد است و پیشنهاد داد او را از کشور خارج کند. سازمان به وی وعده 5 میلیون دلار پول و یک هویت جدید را داد. آقای امیری معتقد بود همسرش هرگز ایران را ترک نخواهد کرد و تصمیم گرفت به تنهایی و بدون پسرش برود.
 
نیویورک‌تایمز در ادامه می‌گوید: «پس از اینکه وی در واشنگتن مورد مصاحبه قرار گرفت، در نزدیک توسان و تحت برنامه بازاسکان ملی سیا مستقر شد، این برنامه از جاسوسان خارجی حفاظت می‌کند.
 
این روزنامه در سال 2010 نیز در مقاله‌ای با عنوان «آمریکا می‌گوید دانشمند ایرانی پیش از ترک کشور به سیا کمک می‌کرد» نوشته بود: «دانشمند ایرانی که مقامات آمریکایی می‌گویند به آمریکا فرار کرده بود‌ و روز پنجشنبه گذشته به تهران بازگشت،‌ به مدت چندین سال جاسوس سازمان سیا در داخل ایران بوده و درباره برنامه هسته‌ای این کشور اطلاعات تهیه می‌کرد.
 
یک مقام [آمریکایی] تایید کرد شهرام امیری جزئیاتی درباره اینکه چگونه یک دانشگاه در تهران [دانشگاه مالک اشتر] تبدیل به مقر فرماندهی مخفی تلاش‌های هسته‌ای کشور شده، به افسران اطلاعاتی آمریکا ارائه کرد. وی زمانی که هنوز در ایران بود یکی از منابع گزارش سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا درباره برنامه تسلیحاتی ادعایی ایران بود که سال 2007 منتشر شد.
 
مقامات آمریکایی می‌گویند امیری برای چندین سال اطلاعاتی دست اول و مهم درباره زوایای پنهان برنامه هسته‌ای ایران ارائه کرده بود. همین اطلاعات نیز باعث شد گزارش سال 2007 سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به واقعیت نزدیک‌تر شود.
برچسب‌ها:
دولت از برخي روحانيون شکایت می‌کند
 خبري بود كه ديروز از سوي معاون حقوقي رئيس‌جمهور اعلام شد. توهين به دومين مقام كشور كه با راي مستقيم مردم انتخاب شده، از ناحيه هر فرد و جناحي كه باشد، پذيرفته نيست؛ اين توهين‌ها و هجمه‌ها علاوه بر اينكه داراي جزاي كيفري است، به آرامش و اعتماد جامعه هم ضربه وارد مي‌كند و شايد به اين سبب بود كه دولتمردان عزم خود را براي برخورد با اين رفتارهاي غيراخلاقي جزم كرده‌اند؛ رفتارهايي كه مشخص است ريشه در انتخابات رياست‌جمهوري سال آينده دارد و گروه‌هايي كه خود را از هم‌اكنون بازنده اصلي مي‌دانند انتقام از اعتدال را آغاز كرده‌اند. شامگاه يكشنبه بود كه معاون اول رئيس‌جمهور پس از جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران از پيگيري اين توهين‌ها به رئيس‌جمهور و اعضاي هيات دولت خبر داد. اسحاق جهانگيري گفت: «تلاش ما بر اين بوده كه مساله را حتي‌الامكان تا آنجا كه مقدور است وارد حوزه پيگيري قضائی نكنيم.» وي ادامه داد: «اما اگر در مواردي آشكارا به آقاي رئيس‌جمهور و اعضاي هيات دولت اهانت شود حتماً معاون حقوقي پيگيري مي‌كند. در جلسه هيات دولت تذكر داديم مواردي كه مشخصاً به آقاي رئيس‌جمهوري اهانت مي‌كنند، حتماً از طريق دستگاه قضائی پيگيري شود. البته انتظار ما از دستگاه قضائی اين است كه در چنين مواردي خيلي منتظر شكايت نباشند.»

شكايت از هتاكان

تنها معاون اول نبود كه اين‌چنين درباره هتاكان سخن گفت. چرا كه ديروز معاون حقوقي رئيس‌جمهور خبر داد كه از «هتاكان» به رئيس‌جمهور به دادگاه ويژه روحانيت شكايت شده است. حجت‌الاسلام مجيد انصاري درباره انتقادات و مساله اي كه توهين به رئيس‌جمهور خواند، افزود: طي روزهاي گذشته بعد از مصاحبه رئيس‌جمهور برخي افراد حتي از هم لباسان بنده توهين‌ها و هتاكي‌هايي عليه رئيس‌جمهوري داشتند كه عليه آنها در دادگاه ويژه روحانيت شكايت مي‌شود. وي گفت: رئيس‌جمهوري در مواردي كه توهين‌ها به حقوق شخصي وي مربوط مي‌شود با سعه صدر از حق شخصي خود مي‌گذرد، اما آنجا كه حقوق و جايگاه رئيس‌جمهوري ۸۰ ميليون نفر مطرح است، نمي‌توان از توهين‌ها و بي‌اخلاقي‌ها گذشت. انصاري گفت: كساني که در روزهاي گذشته در لباس روحانيت پيشتاز بي‌اخلاقي و شكست حرمت رئيس‌جمهوري شدند، انتظار داشتند رئيس‌جمهوري را در صحبت با مردم عصباني ببينند، اما وي با صبوري با مردم صحبت كرد و اين صبوري هتاكان را بيشتر عصباني كرد. رئيس‌جمهوري نماد ملي است و توهين به رئيس‌جمهوري توهين به ۷۶ ميليون نفر جمعيت است. وي ادامه داد: عده‌اي با اتهام‌زني در فضاي بي‌اخلاقي سير كرده و از تريبون‌هاي عمومي لجن پراكني مي‌كنند، در قانون مجازات اسلامي ماده ۶۰۹ آمده كه توهين به روساي قوا سه تا شش ماه حبس دارد و توهين به رئيس‌جمهوري جرمي آشكار است، لذا رسيدگي به آن شكايت نمي‌خواهد و مدعي‌العموم و دادستان بايد رسيدگي كند. معاون حقوقي رئيس‌جمهور گفت: گاهي اهانت‌كنندگان اطلاعات غلط به مردم مي‌دهند و تشويش اذهان عمومي مي‌كنند كه در همسويي با دشمنان انقلاب و لابي صهيونيستي است و عناوين مجرمانه دارد، دولت از افرادي كه به رئيس‌جمهوري توهين كرده‌اند و در لباس روحانيت بي‌اخلاقي مي‌كنند به دادگاه ويژه روحانيت شكايت مي‌كند، زيرا نبايد احساس شود كه كشور بي‌قانون است و هرج و مرج وجود دارد. اين بي‌قانوني زيبنده كشور نيست. وي افزود: نبايد شاهد حق‌كشي، بي‌اخلاقي، لجن‌پراكني و اتهام‌زني در رسانه‌ها عليه هيچ شخصي باشيم چه برسد به روساي قوا. چنين مسائلي قابل گذشت نيست. وي با بيان اينكه امروز با كارزاري براي بدبين كردن مردم نسبت به انقلاب، حكومت و دولت روبه رو هستيم، ادامه داد: متاسفانه در اين كارزار رسانه‌اي برخي از رسانه‌ها در داخل نيز هم‌صدا با رسانه‌هاي ضدنظام هستند كه تلاش دارند روح اميد را از مردم گرفته و آنها را نسبت به نظام و انقلاب بي‌اعتماد كنند.

بازگشت ۲ ميليارد و ۱۰۰ ميليون از اموال بلوكه‌شده ايران

وي به موضوعاتي اشاره كرد كه به معاونت حقوقي رياست‌جمهوري مربوط است و گفت: لايحه زدودن استثنائات در قوانين در حال تدوين است، متاسفانه در قوانين كشور موارد استثنای زيادي داريم كه گاهي استثنائات بر متن غلبه مي‌كند و تبديل به قاعده مي‌شود، بسياري از دستگاه‌ها هستند كه خارج از شمول ديوان محاسبات هستند، از جمله خود ديوان محاسبات كه در اين لايحه تلاش شده اين استثنائات از قوانين به حداقل ممكن برسد. به عنوان مثال در موضوع ماليات‌ها ارگان‌هاي متعددي از پرداخت ماليات معاف بودند، از جمله نهادهاي وابسته به نهاد رهبري كه با تاكيد مقام معظم رهبري بسياري از اين نهادها اكنون و در اين دولت مشمول ماليات شده‌اند، در واقع با اين لايحه از قوانين كشور استثنازدايي مي‌شود. وي از تدوين لايحه جامع مسئوليت مدني، لايحه حريم خصوصي، لايحه اصلاح قانون امر به معروف و نهي از منكر و نيز لايحه جامع خدمات كشوري در دولت خبر داد. انصاري گفت: حدود ۱۰ هزار عنوان قانوني در كشور داريم كه برخي از آنها هزار ماده قانوني دارند و يك سر درگمي آشكار در كشور وجود دارد كه موجب تبعيض و بي‌عدالتي مي‌شود، تنقيح قوانين جزو حقوق شهروندي است كه پيش‌بيني شده تا پايان برنامه ششم توسعه بتوانيم اين هدف را محقق كنيم. معاون حقوقي رئيس‌جمهور درباره پيگيري مساله اموال بلوكه شده ايران نيز گفت: تاكنون با همكاري قوه قضائیه ۵۰ ميليارد دلار حكم عليه دست درازي‌هاي خارجي‌ها عليه حقوق ايرانيان از جمله شهداي ترور در مراجع بين‌المللي صادر شده و پرونده‌هاي ديگري نيز در حال پيگيري است. انصاري افزود: با اقدامات دولت يازدهم يك ميليارد و ۷۰۰ ميليون دلار در يك مورد و ۴۰۰ميليون دلار در يك فقره ديگر از اموال بلوكه شده ايران از آمريكا به كشور بازگشت.

تعداد دريافت‌كنندگان حقوق نجومي اندك است

معاون حقوقي رئيس‌جمهور درباره فيش‌هاي حقوقي نيز گفت: نوع ورود و برخورد رئيس‌جمهور و دولت در ماجراي فيش‌هاي حقوقي را از افتخارات دولت تدبير و اميد مي‌دانم. اين برخورد ناشي از حقوقدان بودن رئيس‌جمهور است. پيروزي منطق حقوق بر گفتمان تهديد و تحريم در موضوع هسته‌اي نيز از بركات حقوقدان بودن رئيس‌جمهور است. وي ادامه داد: منشأ اين موضوع از سال‌هاي گذشته بوده و اين امكان را براي برخي ذي‌نفعان فراهم كرده بود كه بتوانند براي خود، حقوق‌ها يا پاداش‌هايي را تصويب كنند. منشأ پيدايش اين مساله قوانين و مقررات تبعيض‌آميز گذشته است. انصاري افزود: در دستگاه‌هاي ديگر از جمله نهادهاي وابسته به مراكز غيردولتي و حتي نهادهاي زيرنظر مقام معظم رهبري تفاوت در دريافت‌ها وجود داشته و سقف و كف روشني چون در فيش‌هاي حقوقي نبوده، تصور مي‌شده موضوع بسيار دامنه‌دار است، البته تعداد كساني كه حقوق نجومي دريافت مي‌كردند در مقايسه با تعداد زيادي از حقوق بگيران دولتي بسيار اندك است، اما همين اندك هم نبايد باشد. انصاري در ادامه گفت: رئيس‌جمهور به محض اطلاع به مساله ورود مسئولانه كرد و تاكيد كرد دولت دنبال افشاگري عليه نهادها و قواي ديگر نباشد. بخشنامه‌اي تهيه شده و طي مدت كوتاهي سقف پرداخت همه دستگاه‌ها مشخص شد. وي افزود: وجوه دريافتي غيرقانوني به بيت المال برگردانده مي‌شود و در ساير موارد نيز سعي مي‌شود موارد غيرمتعارف به خزانه برگردد. وي درپاسخ به پرسش خبرنگار يكي از روزنامه‌هاي اصلاح‌طلب مبني براينكه برخي اصلاح‌طلبان معتقدند آقاي روحاني براي استفاده از فضاي بهتر در انتخابات نسبت به جابه‌جايي شما از معاونت پارلماني و قراردادن فردي اصولگرا براي كسب رأي اصولگرايان در انتخابات آينده شما را به معاونت حقوقي منتقل كرده است، گفت: اين برداشت و تحليل صحيح نيست، البته بنده از رسانه‌هاي همسو با دولت و اصلاح‌طلب تشكر مي‌كنم كه داوطلبانه و مخلصانه بار دفاع از دولت را به دوش مي‌كشند.
برچسب‌ها:
یکی از کارکردهای بسیار مؤثر هیأت های مذهبی، الگوسازی، مبتنی بر دین باوری و رعایت هنجارهاو ارزشهاست

هیأت های مذهبی از قدیمی ترین نهادهای مردمی و اجتماعی بوده که حول محور حب اهل بیت عصمت و طهارت و تعظیم شعائر دینی به خصوص بزرگداشت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فعالیت می نمایند.

در یک نگاه بسیار کلی و گذرا بر تاریخچه هیأتهای مذهبی می توان گفت این نهاد مردمی دینی بلافاصله پس از واقعه عاشورا و از طریق بازماندگان آن حماسه (چه آنهایی که مقدر نبود شهید شوند، چه آنهایی که از قافله عقب ماندند و چه آنهایی که در آن زمان قصد حضور نداشته، اما بعداً پشیمان شدند) به صورت های مختلف نشو و نمو گرفت.

در تعظیم شعائر دینی و پاسداشت فرهنگ عاشورا در زمان های مختلف، مخالفت ها و موافقت ها و حال و هوای متفاوتی حاکم بوده است. این عزاداری ها و سوگواری ها پس از حماسه ی عاشورا و هنگام ورود اهل بیت به شهر کوفه و افشاگری هایی که شد، آغاز گردید و بعد از آن با حضور توّابین و عملکرد آنها، رنگ و بوی دیگری یافت و در ادامه به اهتمام خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام)، دوستداران اهل بیت و شیعیان، متفکرین و اندیشمندان و بزرگان دین ادامه یافت.

صد البته اصلی ترین رسالت هیأت های مذهبی اقامه عزاداری و سوگواری و ذکر مصیبت در شهادت حضرت سید الشهدا و احیاء فرهنگ پرشور و شعور و بالنده ی عاشورا و تعظیم شعائر مذهبی و دینی است. اما آنچه کمتر مورد توجه قرار گرفته، نقش اجتماعی هیأتهای مذهبی در جامعه و کارکرد آنها در برقراری تعاملات در سطوح مختلف مردمی است.

فرهنگ عاشورا و مکتب حضرت سیدالشهدا(ع) درس آموز ابعاد گوناگون زندگی بشر و متفکرین، خاصه شیعیان بوده است، به عنوان نمونه؛ مهاتما گاندی، رهبر اندیشمند انقلاب و تحول بزرگ هند می گوید: من زندگی امام حسین(ع)، آن شهید بزرگ اسلام را به دقت خواندم و توجه کافی به صفحات کربلا نمودم و بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز گردد، بایستی از سرمشق امام حسین پیروی کند.

میسیو باربین، اندیشمند آلمانی می گوید: تا به امروز تاریخ بشریت نظیر چنین شخص مآل اندیش و فداکاری به خود ندیده و نخواهد دید. هنوز اسرای امام حسین (ع) نزد یزید نرسیده بودند که علم خونخواهی حضرت حسین(ع) برافراشته شد و نهضت عظیمی علیه یزید آغاز گردید.

به جرأت می توان گفت، قسمتی از فرهنگ شخصی هر شیعه و بخش اعظم فرهنگ و تمدن اسلامی شیعی، نشأت گرفته و متأثر از فرهنگ عاشورا است.

در این راستا و با توجه به شعائر و اهداف عالی و بلند حاکم بر حرکت حسین بن علی (ع) و فرهنگ عاشورا، هیأت های مذهبی نیز ضمن اقامه ی عزاداری و سوگواری و بزرگداشت مناسبت های اسلامی در دیگر شئون اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی، انسانی و... که در شرع مقدس اسلام و احادیث معصومین (علیهم السلام) آمده است، وارد شده و نسبت به اجرای آن با جدیت فراوان می کوشند.

هویت بخشی و الگوسازی

یکی از کارکردهای بسیار مؤثر هیأت های مذهبی، الگوسازی، مبتنی بر دین باوری و رعایت هنجارها، ارزشها و اخلاقیات است.

افراد با حضور در دسته جات، تکایا و حسینیه ها و استماع احادیث و درسهای اخلاقی و گوش دادن به ایات الهی و اشعار مداحان در مدح و ثنای اهل بیت به صورت علمی و کاربردی (تعلیم و تربیت)، راه به فرهنگی می برند که مبنای آن رعایت معنویات، اخلاقیات، اصول و مبانی انسانی، خودشناسی و خداشناسی است. این کارکرد، انسان را برای رسیدن به یک هویت مذهبی و حیات دینی کمک می کند.

تعالی جویی و فضیلت طلبی

یکی دیگر از کارکردهای هیأت های مذهبی مساعدت، بسترسازی و کمک به انسان ها برای تعالی جویی و فضیلت طلبی است. در این نهاد مذهبی که ملاک تفوق و برتری، صرفاً عشق و علاقه به اهل بیت(ع) و رعایت شرع مقدس اسلام و دستورات الهی است، افراد در کنار هم جمع شده، بر اساس و چارچوب فعالیت های خداپسندانه و تقرب در درگاه باری تعالی تلاش می نمایند تا مسیر تعالی را بپیمایند.

کنترل غیر مستقیم انسان ها

از دیگر کارکردهای اجتماعی مؤثر هیئات مذهبی و دیگر نهادهای دینی، کنترل غیر مستقیم جامعه و افزایش حال و هوای معنوی است. در بررسی های به عمل آمده در ایام و مناسبت های اسلامی، تعظیم شعائر دینی به خصوص در ماههای محرم، صفر، رمضان و فصول نیایش مشخص شده، انسانها کمتر دچار هوای نفس شده، حتی بزه کاران، مجرمین، مفسده جویان نیز بعضاً در این ایام از فعالیت های غیر اخلاقی انسانی و انحراف آمیز خود کاسته و به سوی معنویات و برنامه های الهی روی می آورند.

پر نمودن اوقات فراغت

یکی دیگر از تعاملات هیأت های مذهبی، پر نمودن اوقات فراغت افراد، به طور منسجم و نهادینه است. افراد و اعضایی که فصول اشتراک دیگر اجتماعی، قومی، فکری و... دارند، غیر از ایام خاص مذهبی و تبلیغی و مناسبت های اسلامی چون ماههای محرم، صفر، فاطمیه و رمضان، در دیگر ایام سال به صورت گروههای کوچکتر گرد هم جمع شده و نسبت به اجرای برنامه های مختلف دینی، چون قرائت قرآن، ادعیه، زیارتنامه ها، برگزاری کلاسهای آموزشی، اخلاق، احکام و علوم دینی و برنامه های فرهنگی و دینی اهتمام و اقدام می نمایند.

مساعدت، دستگیری و انفاق

هیأت های مذهبی در زمینه های دیگری چون انجام اعمال انسان دوستانه، انفاق و دستگیری از محرومین، تهیه ی جهیزیه و امکانات اولیه ی زندگی برای تازه عروسان و زوجهای جوان کم توان، ایجاد صندوق های قرض الحسنه و اهداء وامهای بدون بهره و راه اندازی سیستم های خدمات درمانی رایگان و... به واسطه ی ایجاد ارتباط بین افراد خیر و توانمند جامعه با افراد بی بضاعت و کم توان فعالیت می نمایند.

هیأت های مذهبی در جمع آوری مساعدت های کم و زیاد مردم به عنوان نذر و توزیع آن در قالب هایی چون اطعام گسترده ی مردم، به ویژه در مناطق محروم نیز فعالیت چشمگیری داشته که این نیز، تعاملی است مناسب بین هیأت و جامعه.

موارد مطروحه، قسمتی از کارکرد هیأت های مذهبی است که کمتر به آن پرداخته شده است. ناگفته نماند، آسیب ها و آفت هایی نیز بعضاً بر پیکره ی هیأت های مذهبی می نشیند که اگر راهکار مناسب برای رفع آنها از طریق مسئولین هیئات مذهبی و دست اندرکاران و هیأت داران تدبیر نشود، بروز انحرافاتی را به دنبال خواهد داشت.

انشاالله با عنایات خاصه حضرت بقیه الله الاعظم روحی فدا واخلاص نوکران آستان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام مسیر درست ومورد رضای حضرت حق نصیب همه خادمان ومحبین اهل البیت(ع) گردد تا ازهر انحراف مصون مانند.

وعده ما هیات کربلا،هرهفته شبهای جمعه ساعت 22 کرج محمدشهربعدازپادگان شهیدشوکت پور  *بیت المهدی*

برچسب‌ها:
روزخبرنگاربرتلاشگران عرضه فرهنگ مبارکباد

 

ن و القلم و مایسطرون

جان نباشد جز خبر در آزمون                   هرکه را افزون خبرجانش فزون

هفدهم مردادماه سالروز شهادت خبرنگارشهید محمود صارمی که روز خبرنگار نامگذاری شده،گرامی باد، خبرنگاری که در راه انجام وظیفه بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح داد.بنده به نوبه خود روز خبرنگار را به همه خبرنگاران ، اصحاب رسانه و خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع رسانی  کشور تبریک عرض می کنم و برای تمامی خبرنگاران متعهد وعزیز کشورم ، که آگاهی را حق مردم می دانند و برای دانستن و رشد و باروری اندیشه ی هم نوعان خود خستگی ناپذیر و پر تلاش می کوشند سربلندی، توفیق روزافزون و ادامه فعالیت آگاهانه در پرتو عنایات خاصه حضرت ولیعصر(عج) و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری را از خداوند متعال مسئلت دارم.

برچسب‌ها:
دویست و سی‌امین سالگشت انتخاب شهر تهران به عنوان پایتخت ایران

مدیر روابط عمومی شهرداری تهران از برگزاری جشن دویست و سی‌امین سالگشت انتخاب شهر تهران به عنوان پایتخت ایران خبر داد.

شهرام گیل‌آبادی ۱۱ مرداد در نشست خبری جشن ۲۳۰ سالگی انتخاب تهران به عنوان پایتخت کشور که روز چهارشنبه ۱۳ مرداد در میدان مشق برگزار می‌شود، گفت:

گردشگری تاریخی سبب خواهد شد تا پیشینه و هویت هر شهری حفظ شود.

مدیر روابط عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه ایران جزو پنج کشور دارای پتانسیل زیاد گردشگری است اما متاسفانه آمار بازدید گردشگرانش کم است، گفت:

متاسفانه متناسب با پتانسیل گردشگری، اقدامات خوبی برای جذب گردشگر انجام نداده ایم.

گیل‌آبادی با بیان اینکه گردشگری یکی از اولویت‌های شهرداری تهران است که چندی پیش در حوزه ارتباطات فراخوانی برای جذب نخبگان در حوزه‌های مختلف ارتباطی ارائه کردیم، گفت:

تهران به عنوان موزه بزرگ فضای شهری شناخته شده که لازم است مردم در جریان اتفاقات و تاریخ این شهر قرار گیرند که برهمین اساس از پتانسیل این نخبگان در حوزه ارتباط استفاده کردیم و تصمیم گرفته شد قصه‌های شهر را برای مردم بازگو کرده و مردم پایتخت را با شهرشان آشنا کنیم.

علی اسماعیل زاده مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه۱۱ تهران ؛ نیز ضمن اعلام این خبر گفت:

بر آنیم تا با معرفی جاذبه های گردشگری طهران قدیم و حصار ناصری که مناطق ۱۱و ۱۲ در آن قرار دارند ؛ بستر سازی مناسبی برای اوقات فراغت شهروندان فراهم آوریم.

اسماعیل زاده با بیان این که آگاهی از تاریخ تهران و جاذبه های معماری ،هنری و گردشگری آن علاوه بر آن هویت بخشی به محله های مرکزی پایتخت و ایجاد تعلق خاطر بین ساکنین شهر تهران ؛ می تواند برای رونق گردشگری ارزان و اقتصاد محله ای نیز حائز اهمیت باشد.

مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱ تهران با اشاره به وجود ۴ کیلومتر از حصار ناصری در این منطقه و موزه ها ، کوچه ها ، اماکن و خانه های تاریخی ارزشمند؛ معرفی آن ها را از اهداف همایش “طهران ۲۳۰ ساله ” بیان کرد و افزود:

این همایش در نظر دارد تا به معرفی تهران و تاریخ مناطق ۱۱ و ۱۲  که در محدوده حصار ناصری قرار دارند ؛ بپردازد.

بر اساس این گزارش همایش “طهران ۲۳۰ ساله ” با همکاری مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ،روابط عمومی مناطق پهنه مرکزی شهر تهران شامل مناطق ۶،۱۱،۱۲،۱۶،۱۷،شرکت هاتف شهر و سازمان فناوری اطلاعات در مرداد ماه برگزار خواهد شد و طی آن ضمن سخنرانی و تقدیر از اساتید برجسته تهران شناس ؛ حال و هوای تهران قدیم همراه با پوشش قاجاری و چرخ های طوافی ،نمایش سیاه بازی ،بازدید رایگان شهروندان از موزه ها، معرفی تاریخ تهران در فضای مجازی ،سایت ها ، پرتال ها و شبکه های اجتماعی همچنین برگزاری مسابقه عکاسی طهران قدیم و سفرنامه نویسی ؛ توجه شهروندان به هویت پایتخت ایران جلب خواهد شد.

همایش ” طهران ۲۳۰ ” روز ۱۳ مرداد در میدان مشق ساعت ۲۰-۱۸ برگزار می شود.

 میدان مشق مربوط به دوره قاجار است و در تهران، محدوده بین خیابان امام خمینی و سی تیر واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۷۷ با شماره ۲۱۳۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.این میدان مدت کوتاهی نیز در دوره رضا شاه به نام باغ ملی خوانده می‌شد و بعد از آن ساختمان‌های دولتی در آن ساخته شد.

میدان مشق
برچسب‌ها:
انتقال مخفیانه ۴۰۰ میلیون دلار توسط آمریکا به ایران

مقامات آمریکایی و اروپایی از انتقال چهارصد میلیون دلار پول نقد توسط دولت اوباما به ایران همزمان با آزادی چهار شهروند بازداشت شده در کشورمان خبر دادند.

ظریف کری

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از وال‌استریت ژورنال، به گفته مقامات اروپایی و آمریکایی دولت اوباما همزمان با آزادی چهار آمریکایی بازداشت شده در ایران به صورت مخفیانه انتقال هوایی 400 میلیون دلار پول نقد به ایران را سازماندهی کرد.

 مقامات مذکور اعلام کردند یورو، فرانک سوئیس و دیگر ارزها توسط یک هواپیمای باری بدون نشان به ایران ارسال شد. به گفته این مقامات آمریکا این پول را از بانکهای مرکزی هلند و سوئیس تهیه کرده بود.

این پول به عنوان اولین قسط از توافق 1.7 میلیارد دلاری به دست آمده میان دولت اوباما و ایران برای حل دعوای حقوقی چند ده ساله بر سر عدم انجام قرارداد نظامی میان دو کشور در سال 1979 پرداخت شد.

این پرداخت که دادگاه بین‌المللی لاهه به آن رای داد همچنین در همان تعطیلات اجرای توافق هسته‌ای میان تهران و آمریکا و 5 قدرت جهانی دیگر انجام شد.

باراک اوباما در 17 ژانویه (27 دی) بدون اشاره به پرداخت 400 میلیون دلار پول نقد گفت: با اجرای توافق هسته‌ای زندانیان آزاد شده، زمان برای حل این مسئله نیز مناسب بود.

مقامات آمریکایی هرگونه ارتباط میان این پرداخت و تبادل پول را انکار کرده‌اند. آنها اعلام کردند که همزمانی این دو موضوع تصادفی بوده است.

جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: همانطور که مشخصا اعلام کردیم، مذاکرات برای حل یک پرونده باز کاملا جدا از  بحثهای مربوط به بازگرداندن شهروندان آمریکایی در ایران صورت گرفت.

اما مقامات آمریکایی مدعی شدند که مذاکره کنندگان ایرانی در تبادل زندانیان معتقد بودند برای آنکه اثبات کنند به دستاورد قابل توجهی رسیده‌اند خواستار پول نقد بودند.

تام کاتن، نماینده جمهوریخواه آمریکایی اوباما را به پرداخت 1.7 میلیارد دلار باج به ایران متهم کرد.

با اینحال مقامات آمریکایی تاکید دارند که از باخت در پرونده حقوقی قرارداد تسلیحاتی در دادگاه لاهه ( که ایران به دنبال دریافت 10 میلیارد دلار بود) مطمئن بوده و از این رو و پرداخت این قسط را معامله‌ای برای مالیات دهندگان توصیف کردند.

برچسب‌ها:
زن کرجی : نفت را روی همسرم پاشیدم و بعد کبریت را زدم
زن 62 ساله پس از درگیری با شوهر 107 ساله‌اش بر سر درست کردن صبحانه، او را با نفت به آتش کشید. زن سالخورده به اتهام قتل بازداشت شده است.
جام جم :  دوشنبه یازدهم مرداد امسال یکی از مسئولان بیمارستان مدنی با پلیس کرج تماس گرفت و ازمرگ مشکوک مرد 107 ساله‌ای خبر داد.
 
کار آگاهان با حضور در بیمارستان و تحقیق از مسئولان بیمارستان متوجه شدند این مرد روز پنجم مرداد در خانه‌شان در یکی از محله‌های کرج دچار سوختگی شده و توسط خانواده‌اش به بیمارستان انتقال یافته و بعد از یک هفته فوت کرده است.
 
با جمع‌بندی این اطلاعات ماموران موضوع مرگ مشکوک مرد سالخورده را به ایوب ابراهیمیان، کشیک قتل دادسرای امور جنایی کرج گزارش دادند.
 
با حضور بازپرس جنایی در بیمارستان و تحقیقات اولیه از خانواده پیرمرد معلوم شد او در درگیری با همسر 62 ساله اش دچار سوختگی شده است. با توجه به عمدی بودن این حادثه، بازپرس جنایی دستور بازداشت همسر مقتول را صادر کرد.
 
متهم 62 ساله با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی اظهارات ضد و نقیضی مطرح و در ادامه به قتل شوهرش اعتراف کرد. او روز گذشته با انتقال به شعبه اول بازپرسی دادسرای امور جنایی استان البرز به تشریح این جنایت پرداخت.
 
زن متهم به قتل به بازپرس پرونده گفت: من و همسرم در یکی ازمحله‌های اطراف کرج زندگی می‌کنیم. ساعت 6 صبح پنجم مرداد، شوهرم بیدارم کردتا برایش صبحانه آماده کنم. چایی دیر دم کشید و سر این موضوع با هم درگیر شدیم. او باعصایش ضربه‌ای به من زدو به من حمله ور شد تا خفه ام کند که به سختی او را به کناری انداختم و از دستش رها شدم.
 
وی افزود: خشم تمام وجودم را گرفته بود، گالن نفتی را که در خانه داشتیم، برداشتم و به سمت همسرم که در اتاق بود، رفتم. انگار حالت جنون به من دست داده بود، نمی‌فهمیدم چکار می‌کنم. نفت را روی همسرم پاشیدم و بعد کبریت را زدم و او آتش گرفت. همین که شعله‌ور شد، ترسیدم و آب رویش ریختم. اما شعله خاموش نمی‌شد. به‌سختی او را به داخل حمام برده و با ریختن آب شعله‌های آتش را خاموش کردم. بعد در تماس با فرزندانمان ماجرا را اطلاع دادم. آنها هم پدرشان را به بیمارستان منتقل کردند، اما شوهرم بعد از یک هفته فوت کرد.
متهم به قتل با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه یکم دادسرای جنایی کرج روانه زندان شد.
برچسب‌ها:
اصلاح طلبان گام به گام برای تسخیر شوراها



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,اصلاح طلبان

 اصلاح‌طلبان با دقت و به‌صورت کارشناسانه درحال برنامه‌ریزی برای انتخابات آتی شوراها هستند.

بدعهدی برخی از اعتدالگرایانی که با تظاهر تمایل به جریان فکری اصلاح‌طلبی در قالب لیست امید وارد مجلس دهم شدند و در همان بدو ورود به صحن و تکیه زدن بر صندلی‌های سبز برای ریاست مجلس به کاندیدای رقیب رای موافق دادند باعث شد اصلاح‌طلبان برای انتخاب نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا که بنابر اصل یکصدم قانون اساسی مبنی بر اینکه «برای‏ پیشبرد سریع برنامه‏‌های‏ اجتماعی‏، اقتصادی‏، عمرانی‏، بهداشتی‏، فرهنگی‏، آموزشی‏ و سایر امور رفاهی‏ از طریق‏ همکاری‏ مردم‏ با توجه‏ به‏ مقتضیات‏ محلی‏، اداره‏ امور هر روستا، بخش‏، شهر، شهرستان‏ یا استان‏ با نظارت‏ شورایی‏ به‏‌نام‏ شورای‏ ده‏، بخش‏، شهر، شهرستان‏ یا استان‏ صورت‏ می‏گیرد که‏ اعضای‏ آن‏ را مردم‏ همان‏ محل‏ انتخاب‏ می‏‌کنند و شرایط انتخاب‏کنندگان‏ و انتخاب‏ شوندگان‏ و حدود وظایف‏ و اختیارات‏ و نحوه‏ انتخاب‏ و نظارت‏شوراهای‏ مذکور و سلسله‏ مراتب‏ آنها را که‏ باید با رعایت‏ اصول‏ وحدت‏ ملی‏ و تمامیت‏ ارضی‏ و نظام‏ جمهوری‏ اسلامی‏ و تابعیت‏ حکومت‏ مرکزی‏ باشد قانون‏ معین‏ می‏‌کند» با احتیاط بیشتری عمل کنند.


یکی از کارشناسان فعال در شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان معتقد است باید این اقدام با دقت و حوصله بیشتری انجام شود چراکه نتیجه آن می‌تواند هم یک فرصت و هم تهدیدی برای اصلاح‌طلبان باشد. بی‌تردید انتخاب نامزدهای انتخابات شوراها نسبت به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از حساسیت بیشتری برخوردار بوده چراکه هم تعداد نامزدهای آن بیشتر است و هم حوزه‌های بیشتری اعم از کلان شهرها، شهرستان‌ها و روستاها را دربرمی‌گیرد.

 

انتقادات بسیاری که پیرامون نحوه عملکرد نمایندگانی که با مشی اعتدالی وارد لیست امید شده بودند، ایجاد شد و همین امر باعث شده که اصلاح‌طلبان اعتماد خود را نسبت به افرادی که تظاهر به داشتن روحیه اعتدالی دارند از دست بدهند. کارشناسان سیاسی اصلاح‌طلب بر این نکته تاکید دارند که این افراد در رقابت‌ها نشان دادند که اخلاق سیاسی را رعایت نمی‌کنند و نتیجه آرای ریاست مجلس دهم در مقایسه با تعداد اعضای فراکسیون امید گواهی بر این ادعاست.

 

آنچه مسلم است اصلاح‌طلبان باید از تجربیات انتخابات اخیر استفاده کرده و از هم‌اکنون برای انتخابات سال آینده شوراها برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند و در گزینش افراد تعیین معیارهایی که بیانگر کارنامه قوی آنها برای فعالیت در حمایت از اصلاح‌طلبان باشد را در الویت قرار دهند و بعد از این بخش خالی لیست خود را به‌راحتی و بدون تحقیق و مشورت با متخصصان امر در اختیار افرادی که مترصد فرصتی برای غلبه بر رقیب هستند، قرار ندهند. جناح مخالف به‌خوبی بر این مهم واقف است که اصلاح‌طلبان از حمایت حداکثری مردم برخوردار هستند چراکه این موضوع به‌اثبات رسیده است که دفاع از حقوق شهروندان ایرانی در همه حال مهم‌ترین دغدغه اصلاح‌طلبان بوده است بنابراین در شرایطی که موقعیت خود را در خطر ببینند با تظاهر به‌داشتن روحیه اعتدالی و تمایل به‌همراهی با این حزب روزنه امیدی برای خود می‌گشایند.


اصولگرایان مدعی اعتدال در رقابت‌ها اخلاق سیاسی را رعایت نکردند
مجید محتشمی رئیس جبهه اصلاح‌طلبان در مورد انتخابات شوراها به «ابتکار» گفت: اصل یکصدم قانون اساسی که به‌منظور استقلال شوراها و مدیریت شهری توسط دولت اصلاحات پی‌ریزی شده و اولین انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاها برگزار شد همه خوشحال از این بودند که به‌غیر از تعیین نهادهای مشخصی همچون مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان و ریاست جمهوری حتی انتخاب افراد برای فعالیت در سمت مدیریت در سطوح پایین‌تر نیز به مردم سپرده شده است.

 

وی در مورد آنچه باید جبهه اصلاح‌طلبان برای انتخاب کاندایداها به منظور معرفی برای حضور در انتخابات شوراها مورد توجه قرار دهد، تصریح کرد: به هر حال آقای روحانی قبل از انتخابات ریاست جمهوری متمایل به جریان اصولگرایی بود اما حمایت گسترده اصلاح‌طلبان از وی باعث شد که ادبیات اصلاح‌طلبی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهد و نتیجه آن هم حمایت آحاد مردم ایران بود به‌همین دلیل انتظار می‌رفت در انتخابات مجلس دهم هم این اتفاق بیفتد و بتوان با کمک برخی اصولگرایان معتدل متمایل به ادبیات اصلاح‌طلبی در روند اداره مجلس هم یک پیروزی شگرف داشته باشیم.‌

 

دبیر کل حزب آزادی افزود: پیروزی که در پی عملکرد اعضای لیست امید انتظار داشتیم در عمل اتفاق نیفتاد تاجاییکه هم‌اکنون از آنها به‌عنوان نفوذی در بین اصلاح‌طلبان یاد می‌شود چراکه در بدو ورود به مجلس و در همان ابتدای راه از اصلاح‌طلبان حمایت نکردند و برای ریاست مجلس به لاریجانی که از حمایت حزب خاصی برخوردار نبوده اما طراح خوبی برای بهره‌مندی از آرای گروه‌های مختلف است، رای دادند و این نتیجه نشان داد که نمایندگانی که مدعی اخلاق اعتدالی متمایل به اصلاح‌طلبی هستند در عمل به گونه‌ای دیگر اقدام می‌کنند.محتشمی تاکیدکرد: البته اصلاح‌طلبان از پشتوانه آحاد ملت ایران به‌عنوان سرمایه اجتماعی برخوردار هستند که در انتخابات اخیر یک نه بزرگ به بدنه افراطی اصولگرایان گفتند و در پی به عقب رانده شدن اصولگرایانی که مشی تندروی دارند جامعه به دور از جنگ و جدال رفتارهای افراطی آنها از یک آرامش نسبی برخوردار شد.

 

این کارشناس سیاسی یادآورشد: اصلاح‌طلبان با بهره‌مندی از این تجربیات برای انتخابات شوراها به‌گونه‌ای عمل خواهند کرد که افرادی که چه در باطن و چه در بیان، اخلاق اصلاح‌طلبی را سرمشق خود قرار داده‌اند از سوی جبهه اصلاح‌طلبان کاندیدا شوند تا مجموعه اصلاح‌طلبانی که مشی اعتدالی دارند به جامعه معرفی شوند.محتشمی عنوان کرد: تجربه شورای شهر موجود به‌ویژه در تهران و مجلس دهم نشان داد که اصولگرایانی که مدعی اعتدال هستند اخلاق سیاسی را در رقابت‌ها رعایت نکردند بنابراین اصلاح‌طلبان باید در انباشت نیروی انسانی تحصیلکرده، مجرب، مدیر و مدبر پرداخته شده از جرگه اصلاح‌طلبان استفاده کنند چراکه با این اقدام می‌توان تفاوت بین اداره بهتر شهرها ازطریق یک منظومه فکری اصلاح‌طلبی را به مردم عرضه داشت.وی افزود: اتحاد ما اصلاح‌طلبان که از بدنه اجتماعی قویتری برخوردار هستیم در صورت یک دست شدن اعضای شورای شهر و روستا به‌ویژه در کلان شهرها به حصول نتیجه مطلوب مردم در پی انتخاب صحیحشان کمک می‌کند البته در شرایط کنونی این مهم وجود ندارد اما در شرایط جدید می‌توان کیفیت مطلوب انتخابات مردمی را برای جریان اصلاح‌طلبی پیش‌بینی کرد.


لیست امید تجربه خوبی برای تصحیح روند انتخاب کاندیداهای شوراها بود
الهام فخاری مسئول روابط عمومی شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان در مورد برنامه‌ریزی برای انتخاب کاندیداهای شورای شهر و روستا درجهت عدم تکرار برخی عیوب که در لیست امید وجود داشت به «ابتکار» گفت: درست است که انتقاداتی نسبت به عملکرد فراکسیون امید وجود دارد اما بنده معتقدم که هنوز زود است که ارزیابی به‌گونه‌ای باشد که برای آنها کارنامه صادر کنیم چراکه انجام این اقدام مستلزم گذشت زمان بیشتری است و قضاوت صورت گرفته در مورد این فراکسیون زودهنگام بوده است.

 

وی در رابطه با برنامه شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان برای انتخاب کاندیداهای انتخابات شورای شهر و روستا افزود: در مورد انتخابات شوراها با توجه به‌تجربیاتی که وجود دارد به‌علت گستردگی شوراها که تحت پوشش انتخابات در شهرها، شهرستان‌ها و روستاها قرار دارند باید فضای گسترده‌تری هم برای نحوه انتخاب کاندیداهای آن فراهم شود چراکه افزایش کمی و کیفی در این انتخابات می‌تواند هم فرصت و هم تهدید باشد به‌همین دلیل همه طیف‌های سیاسی فعال در احزاب و جبهه‌های سیاسی در این زمینه برنامه‌ریزی دارند.این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: تجربه انتخابات مجلس که در اسفندماه گذشته برگزار شد نشان داد روندی که در پیش گرفته‌شده و سیستم ارزیابی کاندیداها که طراحی شده بود به‌طور قطع دارای عیوب و اشکالاتی بود که باید برای انتخابات آتی برطرف شده و در سیستم ارزیابی جدید برای انتخاب کاندیداها از آن به‌عنوان یک تجربه استفاده شود.

 

فخاری تاکیدکرد: بی‌تردید برای انتخابات شوراها از یک شکل ارتقا‌یافته از آن سیستم انتخابات را می‌توان استفاده کرد که در حیطه وظایف و اختیارات سطح شهر نسبت به انتخابات مجلس شورای اسلامی عملیاتی‌تر باشد و این ملاحظات در مکانیسمی که طراحی می‌شود در نظر گرفته شده و متخصصان و شوراهای مشورتی در حال کار روی این موضوع هستند اما اینکه بگوییم هم‌اکنون خروجی مشخصی درباره اخبار اشخاص خاصی برای حضور در این انتخابات آماده انتشار باشد، وجود ندارد.وی در مورد معیارهایی که برای انتخاب کاندیداهای شوراها از سوی اصلاح‌طلبان در نظر گرفته می‌شود، یادآورشد: به‌طور قطع برای انجام یک کار تخصصی خوب از یک فرم بهبودیافته‌ای که در انتخابات گذشته مورد استفاده قرار گرفته در هر ارزیابی و مصاحبه استفاده می‌کنیم ضمن‌اینکه باید ببینیم در چه شرایطی با کدام ابزارها و در چه فضایی این تصمیمات گرفته شده که این کمک می‌کند تا با تحمل و دقت بیشتری بتوانیم افراد مناسبی را برای حضور در لیست اصلاح‌طلبان انتخاب کنیم.

 

برچسب‌ها:
وزیر امورخارجه برزیل: پیروزی ترامپ کابوس است

 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی

 «خوزه سیرا» وزیر امورخارجه برزیل پیروزی «دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را «کابوس» خواند و از آمریکایی ها خواست به «هیلاری کلینتون» نامزد دمکرات ها رای دهند.

به گزارش روز یکشنبه اسکای نیوز، وی در مصاحبه با روزنامه «کوریو برازیلینس» درباره انتخاب ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا گفت: فرضیه (پیروزی) ترامپ را کابوس می دانم، اما آیا کابوس ها بعضی وقت ها به حقیقت می پیوندند؟ بله ... ترجیح می دهم به چنین کابوسی فکر نکنم.


سیرا گفت، همواره با اخلاص به سود دمکرات ها شعار داده ام، اما انتخاب میان کلینتون و ترامپ، انتخاب میان نامزد جمهوری خواه و رقیب دمکرات وی نیست، بلکه مساله خردورزی است.


وی از مردم آمریکا خواست که به هیلاری کلینتون دمکرات رای دهند.


پنجاه و هشتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در روز سه شنبه 8 نوامبر 2016( ‎18 آبان 1395 )برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها:
عجیب ترین گل رز جهان

یکی از کمیاب ترین گل رز در جهان

 

یکی از کمیاب ترین گل رز در جهان + عکس

رز هالفتی یکی از انواع گونه های رز است که این روزها در کره زمین دیده می شود اما بسیار نادر است به طوری که به عنوان نادرترین گل رز دنیا شهرت پیدا کرده است. این گل دارای ظاهری بسیار عجیب است و رنگی کاملا مشکی دارد.
 
در میان گونه های مختلف گل هایی که روی زمین وجود دارند، گل رز بیشتر مشهور شده است زیرا زیبایی و عطر خاصی را به همراه خود دارد از این رو بسیاری از مردم دنیا به این گل علاقمند هستند ولی شاید با گونه های مختلف آن آشنایی درستی نداشته باشید.

 
مشکی بودن یک گل امری باورنکردنی است زیرا تنها با رنگ کردن یک گل می توان آن را مشکی کرد و راه دیگری وجود ندارد. این گل عجیب و نادر تنها در تابستان و در یک روستای دورافتاده ترکیه رشد می کند. با این حال نهایتا 50 شاخه از آن هر ساله گل می دهد.

 

یکی از کمیاب ترین گل رز در جهان + عکس

رنگ این گل ها کاملا سیاه است و دقت خاصی در نوع رنگ آمیزی آن ها وجود دارد که شاید هر جایی نتوان آن را یافت. در بهار غنچه این گل قرمز بسیار تیره است و به مرور زمان این رنگ تیره تر می شود تا به تمام مشکی تبدیل شود. مردم این روستا رویش گل های مشکی را نشانه زندگی، عشق و مرگ و خبرهای بد می دانند.
برچسب‌ها:
آدامس های قاچاق در بازار

 

 اخباراجتماعی ,خبرهای   اجتماعی ,آدامس

در حال حاضر تنها زیر مجموعه‌ای از یکی از کارخانجات کشور، تولیدات آدامس داخلی را برعهده دارد و آدامس خروس نشان نیز جزو تولیدات این کارخانه هستند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در واکنش به اخباری مبنی بر ورود آدامس‌های خروس‌نشان چینی به بازار، از سهم ناچیز تولیدات داخلی خبر داد و گفت: متاسفانه اغلب آدامس‌های موجود در بازار کشور، قاچاق هستند.

به گزارش ایسنا، عباس نخعی، با اشاره به میزان تولیدات آدامس در داخل کشور و انتشار شایعاتی در خصوص ورود آدامس خروس نشان چینی در بازار و واردات غیرقانونی و قاچاق آدامس به کشور اظهار کرد: همانطور که عرضه برندهای تقلبی و جعلی پوشاک، سیگار و سایر برندهای مطرح کالاهای دیگر در بازار اتفاق می‌افتد، در خصوص ورود آدامس‌های قاچاق با برند خروس نشان نیز این امکان وجود دارد ولی من بعید می‌دانم که مطلوبیت بازار نسبت به این نوع آدامس به اندازه‌ای باشد که بگوییم می‌خواهند با قاچاق آن، سهمی از بازار را در اختیار گیرند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها زیر مجموعه‌ای از یکی از کارخانجات کشور، تولیدات آدامس داخلی را برعهده دارد و آدامس خروس نشان نیز جزو تولیدات این کارخانه هستند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: متاسفانه اغلب آدامس‌های موجود در بازار کشور، قاچاق هستند و تولید ما در این بخش، عدد بالایی نیست و پاسخگوی نیاز کشور نخواهد بود.

گفته می‌شود مصرف روزانه 14 تا 15 تُن آدامس، گردش مالی بازار آدامس ایران را به 50 برابر گردش مالی کیوسک‌های مطبوعاتی، حدود 50 درصد حجم بازار لوازم آرایشی و بهداشتی، حدود 8 برابر بازار تورهای گردشی داخلی، حدود 4 برابر بازار آب معدنی و یک چهارم گردش مالی سالانه‌ بازار سیگار تبدیل کرده است.

برچسب‌ها:
چرا برخی ازمردم قانون گریزند

بسمه تعالی

قانون گریزی

قانون همزاد آدمی بوده است و عجیب است که قانون گریزی نیز چنین عمری دارد. در هر دوره تاریخی دلایل متعددی برای قانون گریزی وجود داشته است. عوامل بیرونی و محیطی و عوامل شخصی و درونی.

قانون گریزی یک ناهنجاری است که حتما باید برطرف شود. مخصوصا در دنیای امروز اگر قانون گریزی نهادینه شود، امکان توسعه وجود نخواهد داشت. این دغدغه ماست و دغدغه همه کسانی که با جان و دل خویش فریاد می زنند: قانون... قانون ... قانون. ایمان بیاوریم؛ این شعار نیست: نمی توان در اجتماعات پیچیده مجازی و حقیقی امروزی بی قائده زیست و پیش رفت. 

دکتر "امان الله قرایی مقدم" جامعه شناس و استاد دانشگاه:

"قانون گریزی ما ریشه در تاریخ دارد، چون مسئولان و حکمرانان قانون را به نفع خود تفسیر و تعبیر و برداشت کرده اند. قانون برای همه مردم یکسان نبوده است؛ دهقانان و اشراف و بزرگان قانون مخصوص خود داشتند، فقرا و مستضعفان هم قانونی برای خودشان. بنابراین به قول قاضی شارع در فیلم سربداران که می گوید: قانون و قضاوت آن چیزی است که حاکم می گوید"

  ** قانون گریزی و عدم رعایت قوانین از سوی مردم در جامعه، به نحوی که مورد انتظار است ریشه در عوامل مختلف دارد:

1: عدم آگاهی نسبی مردم نسبت به قوانین -بدیهی است مادام که عامه مردم آگاهی و درک صحیحی از قوانین نداشته باشند، انتظار این که دقیقاً قوانین را رعایت کنند و به آن احترام بگذارند معقولانه نیست، بدیهی است هر چقدر آگاهی از قوانین و آگاهی از نتایج حاصله از عدم رعایت آنها در نزد مردم بیشتر باشد، احترام به قوانین بیشتر خواهد شد، افراد تحصیلکرده و آگاه به قوانین قطعاً کمتر مرتکب جرم و قانون شکنی می شوند

 

  1. مطابق ماده 2 قانون مدنی مصوبات مجلس شورای اسلامی پس از انتشار در روزنامه رسمی و مضی مدت مقرر (15 روز) در سراسر کشور لازم الاجرا هستند و بعد از این مدت هیچ کس نمی تواند به عذر اینکه آگاهی از قوانین نداشته عمل خلاف قانونی خود را توجیه کند، اما واقعیت این است که تعداد محدودی از مردم به روزنامه رسمی کشور دسترسی دارند و تعداد محدودی نیز آن را مطالعه می کنند، متاسفانه در مملکت ما نهاد یا ارگانی که وظیفه آموزش قوانین به مردم را بعهده داشته باشد وجود ندارد، برنامه های معدودی که در صدا و سیما در جهت آشنا کردن مردم به حقوق خود پخش می شود، اهمیت و نتیجه مثبت چندانی در جامعه ندارد و همینطور است نقش مطبوعات که به لحاظ تخصصی بودن مسایل حقوقی، تعداد معدودی از آنها به مسایل حقوقی می پردازند.
    ومن حیث المجموع آموزش دادن قوانین و آگاهی دادن آنها به مسایل حقوقی در مملکت ما متولی خاصی ندارد، با این اوصاف، بدیهی است که اکثریت مردم جامعه، حتی بعضی از تحصیلکرده های آن با مفاهیم اولیه حقوقی بیگانه هستند و از حقوق اولیه خود بی اطلاع.
     
  2. پاره ای از مسئولان مملکتی و ارگانها و ادارات مقید به قوانین نیستند و به زعم آنها فقط مردم عادی هستند که بایستی قوانین را رعایت کنند و این امر یعنی بی اعتنائی و بی تفاوتی پاره ای از زعمای قوم و پاره ای از تشکیلات دولتی و غیر دولتی دارای قدرت به قوانین تأثیر بسیار نامطلوبی در اذهان عمومی بر جای می گذارد، اگر متولیان و مسئولان مهم مملکتی شعار اطاعت از قوانین بدهند ولی در عمل اجرا نکنند، از مردم عادی چگونه می توان متوقع بود که قانون ستیز نباشند؟
     
  3. وضع قوانین و مقرراتی که متناسب با زمان و مکان نبوده و اجرای پاره ای از آنها در عمل دشوار و بلکه غیرممکن است... به هر حال آنچه که مسلم است متولیان امر تقنین ضمن آنکه بایستی سعی کنند انشاء و مضمون قوانین شفاف و ساده و روشن و عاری از ابهام و اجمال باشد، بایستی قبل از وضع قوانین بررسی کنند که آیا قانونی را که وضع می کنند، قابلیت اجرا در جامعه دارد یا خیر... قوانین برای کتاب و کتابخانه و نصب در ویترین ها و نمایشگاه ها وضع نمی شود، قوانین برای عامه مردم است... اگر قوانین بسیار خوب هم وضع کنیم که با مقتضیات زمانی و مکانی قابلیت انطباق نداشته باشند خود بخود منسوخ خواهد شد، چه بسیار قوانینی که به لحاظ ناهمخوانی و نامتجانس بودن با فرهنگ عامه مردم مهجور باقی مانده اند.
     
  4. عدم برخورد قاطع دستگاه های نظارتی و اجرائی با قانون شکنان...
    تسامح و تعلل با قانون شکنان در پاره ای از موارد، و برخوردهای متفاوت و چندگانه با آنان از سوی مسئولین مربوطه باعث دلسردی و نا امیدی مردم به اجرای قوانین و اجرای عدالت در جامعه شده و قطعاً عاملی است در جهت توسعه و شیوع قانون ستیزی در جامعه.

ماحصل کلام این که 1- آموزش قوانین به عامه مردم و آشنا نمودن آنان به حقوقی که در جامعه دارند به طرق مختلف و انحاء گوناگون بصورت مستمر بسیار ضروری است. 2- وضع قوانین بایستی منطبق با واقعیات زمانی و مکانی با مضامین روشن و شفاف و عاری از هر گونه ابهام و اجمال صورت گیرد. 3- مطبوعات و رسانه ها در این رابطه می توانند نقش اساسی داشته باشند، افسوس که در حال حاضر کمترین دخالت و تأثیر را دارند. 4- مسئولان نهادها و ارگانها و کلاً تشکیلات اعمال کننده قدرت حاکمیت بایستی رعایت قانون و احترام به آن را نصب العین قراردهند. 5- با قانون گریزان ، قانون ستیزان وقانون شکنان در هر جایگاه و مقام بایستی برخورد قاطع صورت گیرد، ضرب المثل معروف یک بام و دو هوا را شنیده ایم، اگر در خصوص جرم واحدی برخوردهای متفاوتی با قانون شکنان بعمل آید، روحیه قانون ستیزی در عامه مردم تشدید می شود. و در خاتمه این که فرهنگ قانون پذیری یک شبه در جامعه تولید نمی شود...
برای دستیابی به جامعه ای قانونمند و مطلوب، علاوه بر لحاظ موارد فوق سالیان سال به ممارست وتلاش مستمر نیازمندیم.

 

برچسب‌ها:
کودتا در ترکیه
منابع خبری ترکیه از اجرای تدابیر گسترده امنیتی در آدانا در پی دریافت اطلاعاتی درباره احتمال تلاش برای کودتای جدید خبر می دهند همچنین ورود به پایگاه هوایی اینجرلیک و خروج از آن ممنوع شده است.
 به گزارش مشرق، منابع خبری ترکیه از اجرای تدابیر گسترده امنیتی در آدانا در پی دریافت اطلاعاتی درباره احتمال تلاش برای کودتای نظامی جدید خبر می دهند.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه، ورود به پایگاه هوایی اینجرلیک در جنوب ترکیه و خروج از این پایگاه تا اطلاع ثانوی ممنوع شده است.

در پی دریافت اطلاعاتی درباره احتمال تلاش طرفداران فتح الله گولن برای تکرار کودتای نظامی، اداره پلیس آدانا با اتخاذ تدابیر گسترده  نیروهای پلیس را در نقاط دارای اهمیت راهبردی مستقر کرد.

پلیس آدانا با اعلام وضعیت آماده باش همه نیروهای پلیس را به حضور در محل کار فراخواند.
حوالی ساعت 23 دیشب به وقت محلی حدود 7 هزار تن از نیروهای پلیس آدانا در محل کارشان حاضر شدند.

شمار زیادی از نیروهای پلیس نیز در مقابل اداره پلیس، استانداری آدانا، فرودگاه و زندان کورکچولر مستقر شدند.

به دستور اداره پلیس آدانا علاوه بر نیروهای ویژه پلیس،‌ زرهپوش ها و خودروهای ویژه مقابله با ناآرامی های اجتماعی نیز در مقابل مراکز نظامی آدانا مستقر شده اند.

نیروهای پلیس اجازه هیچگونه ورود و خروج از پایگاه اینجرلیک را نمی دهند.

ملیت : 6 روزنامه نگاربه دستور دادگاه استانبول روانه زندان شدند

در همین حال 6 روزنامه نگار در ترکیه دیروز پس از تفهیم اتهام در دادگاهی در استانبول با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه زمان چاپ ترکیه، این افراد که علی بولاچ و شاهین آلپای ( از روزنامه نگاران و نویسندگان معروف ترکیه) نیز در میان آنان هستند، در میان 47 نفری هستند که فضولی آیدوغدو قائم مقام دادستان کل استانبول در چارچوب تحقیقات درباره گروه طرفداران فتح الله گولن و شبکه موسوم به شبکه دولت موازی دستور دستگیری آنان را صادر کرده بود.
برچسب‌ها:
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 22 صفحه بعد
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.