پایگاه خبری - تحلیلی
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
مذاکرات تا 16 تیرماه تمدید شد

 

خبرگزاری فارس: عکس/نمایی متفاوت از اتاق مذاکرات هسته‌ای

 

به گزارش بولتن نیوز، بر اساس گزارش رسانه‌های غربی ایران و 1+5 اعلام کردند که به مذاکرات تا 16 تیر (7 جولای) تمدید شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که ایران و 1+5 مذاکرات را به مدت هفت روز تمدید کردند.

ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ایران و 1+5 تصمیم گرفتند که با تمدید اجرای برنامه جامع اقدام مشترک تا 7 جولای (16 تیرماه) به مذاکرات فرصت بیش‌تری برای دست‌یابی به توافق جامع و راه‌حل بلندمدت دهند.

با پایان یافتن روز سه‌شنبه، 30 جولای، مذاکرات هسته‌ای به وقت اضافه کشیده خواهد شد و مذاکره‌کنندگان تصمیم گرفتند برای حدود یک هفته دیگر مذاکرات را تمدید کنند و در وین بمانند.

هنوز مقامات ایرانی این خبر را تایید نکرده‌اند و مشخص نیست وزیران خارجه در این مدت در وین می‌مانند یا خیر.

 

 
برچسب‌ها:
تصاویر/ افطار در خیابان‌های تهران

برچسب‌ها:
اثرات توافق هسته‌ای احتمالی بر اقتصاد ایران

به گزارش پایگاه 598، تسنیم به نقل از بلومبرگ گزارش داد، موسسه تحقیقاتی روبینی گلوبال اکونومیکس طی گزارشی اعلام کرد ایران ممکن است پس از توافق احتمالی هسته ای و لغو تحریم های بین المللی شاهد ترمیم اقتصادی سریع نباشد. در حالی که مذاکره کنندگان در وین روزهای پایانی مذاکرات را سپری می کنند، بررسی های انجام شده نشان می دهد که با توجه به رشد محدود ناشی از کاهش قیمت نفت، احتیاط سرمایه گذاران بین المللی و ابهام در مورد سیاست های دولت ایران، پیامدهای مثبت انعقاد توافق قبل از نیمه دوم سال ۲۰۱۶ مشاهده نخواهد شد.

ایران ممکن است از افزایش صادرات، نسبتا سریع تر منتفع شود، اما چنین کالاهایی به دلیل پیش بینی ضعیف باقی ماندن ریال ایران، برای این کشور هزینه زیادی خواهد داشت. این گزارش همچنین با اشاره به قوی تر و انعطاف پذیرتر شدن اقتصاد ایران پس از توافق هسته ای، در مورد موثر بودن مکانیزم بازگشت تحریم ها در صورت نقض عهد احتمالی ایران، تردیدهایی را مطرح می کند.

بر اساس برآورد این گزارش، ایران پس از دو سال کاهش رشد اقتصادی، در میان کاهش قیمت نفت و تحریم های بین المللی، در سال مالی منتهی به ماه مارس، شاهد رشد تولید ناخالص داخلی ۳.۲ درصدی بوده است. این گزارش حاکی است، پس از توافق موقت منعقده در اواخر سال ۲۰۱۳، اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۴ به دلیل کاهش فشار تحریم ها شاهد ترمیم بود. از آن مقطع به این طرف، رشد اقتصادی به دلیل کاهش امیدها به بهبود سریع وضعیت اقتصادی کندتر شده است.

این گزارش پیش بینی کرده که در صورت انعقاد توافق نهایی، اگر وضعیت فعلی تداوم یابد، رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۱۶-۲۰۱۵ به ۲.۶ درصد برسد که یک درصد بیشتر است.

این گزارش اشاره نمی کند که دقیقا چه سیاست هایی باید اتخاذ شود، اما اظهار می دارد که ایران از محل حساب های بلوکه شده خود ۵۰ میلیارد دلار به دست خواهد آورد و صادرات نفت این کشور در ۱۲ ماه آینده از ۱.۳ میلیون بشکه به روزانه ۲ میلیون بشکه افزایش خواهد یافت. با فرض قیمت ۶۰ دلاری برای هر بشکه نفت، درآمد ایران ۱۵.۴ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

این برآورد رشد اقتصادی، اندکی پایین تر از برآورد ۳ درصدی انجام شده در ماه آوریل توسط مسعود احمد، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول است.

بر اساس این گزارش «هرچند توافق نهایی احساس داخلی را در اواسط تا اواخر سال ۲۰۱۵ بهبود خواهد بخشید، اما ابهام در مورد اجرای توافق، کاهش قیمت نفت و سیاست های انقباضی داخلی همگی حکایت از آن دارد که رشد اقتصادی در نیمه دوم امسال به کندی افزایش خواهد یافت.»

در ادامه این گزارش آمده است، با توجه به اینکه درآمدهای نفتی افزایش می یابد و دولت قادر می شود مصرف خود را افزایش دهد، رشد اقتصادی برای سال مالی آینده ۴.۱ درصد پیش بینی می شود، هرچند که سرمایه گذاران خارجی «همچنان در مرحله بررسی وضعیت باقی خواهند ماند.»

«در سال های آینده، سرمایه گذاری عامل مهمتری برای رشد خواهد بود،» اما میزان سرمایه گذاری خارجی حتی تا سال ۲۰۱۸ ممکن است پایین تر از حد سال ۲۰۱۱، یعنی زمان قبل از تحریم ها باقی بماند.

برچسب‌ها:
دیدار خانواده‌های شهدای هفتم تیر و جمعی از خانواده‌های شهدای استان تهران با رهبر انقلاب

 

 

 

 

 

 

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار خانواده‌های شهدای حادثه‌ی هفتم تیر و همچنین جمعی از خانواده‌های دارای چند شهید در استان

 تهران، کشور و ملت ایران را مدیون شهدا و خانواده‌های شهدا دانستند و با اشاره به پیام امیدبخش، افشاگر و سرشار از ابتهاج معنوی و عزم 
راسخ شهدا در هر دوره‌ای، تأکید کردند: امروز کشور نیازمند 
عزم راسخو شناخت دشمن و آمادگی برای مواجهه با دشمن در عرصه‌ی جنگ نرم اعم از عرصه‌های فرهنگ، سیاست و زندگی اجتماعی است و کسانی که تلاش دارند چهره‌ی هیولایی دشمن خبیث را با بزک‌کردن رسانه‌ای بپوشانند، مخالف مصالح ملت هستند.

رهبر انقلاب اسلامی یکی از برکات انقلاب را بازتولید معارف اساسی اسلامی و تحقق عینی آن در جامعه دانستند و افزودند: یکی از این معارف اساسی، منظومه‌ی معارف مربوط به شهادت است که در جامعه‌ی ما محقق شد به‌گونه‌ای که شهدا با انگیزه و نشاط وارد میدان شدند و تلاش صادقانه‌ی آنان، با پاداش بزرگ الهیِ شهادت همراه شد و بدون هیچ اندوه و بیمی به ملاقات پروردگار خود رفتند و آثار معنوی این شهادت‌ها در جامعه منعکس شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ایجاد احساس عزت در خانواده‌های شهدا و به‌وجود آمدن ابتهاج و نشاط معنوی و عزم راسخ در میان مردم را از جمله برکات شهدا در جامعه برشمردند و با اشاره به حادثه‌ی هفتم تیر سال ۱۳۶۰ گفتند: حادثه‌ی بزرگی همچون هفتم تیر که آیت‌الله بهشتی و جمعی از وزرا و نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی و انقلابی به شهادت رسیدند، به‌طور طبیعی باید منجر به شکست انقلاب اسلامی می‌شد اما به برکت خون این شهدا، درست عکس آنچه که تصور می‌رفت اتفاق افتاد و بعد از این حادثه، ملت متحد شد و انقلاب در مسیر واقعی و صحیح خود قرار گرفت.
ایشان با تأکید بر اینکه یکی دیگر از برکات خون شهدای هفتم تیر، افشا شدن چهره‌ی عاملان این جنایت بود، خاطرنشان کردند: بعد از حادثه‌ی هفتم تیر چهره‌ی واقعی مباشران مستقیم این جنایت بزرگ که سال‌های متمادی خود را به‌گونه‌ای دیگر معرفی می‌کردند، برای مردم و جوانان افشا شد و همین تروریست‌ها بعد از مدتی به صدام پناه بردند و با او، برای مقابله با ملت ایران و همچنین مردم عراق، متحد شدند.
رهبر انقلاب اسلامی، افشا شدن چهره‌ی دست‌های پشت‌پرده‌ی داخلی و خارجی حادثه‌ی هفتم تیر و همچنین عده‌ای که سکوت همراه با رضا را اختیار کرده بودند، از جمله برکات خون شهدای این حادثه دانستند و افزودند: بعد از ماجرای هفتم تیر، امام بزرگوار رحمه‌الله با بهره‌گیری مناسب از این حادثه، انقلاب اسلامی را که در حال منحرف‌شدن از م

سیر اصلی خود بود، نجات و جریان اصیل انقلاب را در مقابل دیدگان ملت قرار داد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ابتهاج معنوی جامعه بعد از حادثه‌ی هفتم تیر، افزودند: این حادثه قدرت و رسوخ انقلاب در اعماق جامعه را برای دشمنان آشکار کرد و آنها متوجه شدند که برخوردهای خشن با انقلاب اسلامی، نتیجه‌بخش نیست.
ایشان، افشا شدن چهره‌ی واقعی قدرت‌های استکباری مدعی حقوق بشر را از جمله برکات خون شهدای هفتم تیر برشمردند و خاطرنشان کردند: همان کسانی که مرتکب جنایت هفتم تیر شدند اکنون آزادانه در اروپا و آمریکا فعالیت و با مسئولان این کشورها دیدار می‌کنند و حتی برای آنها جلسات سخنرانی با موضوع حقوق بشر گذاشته می‌شود!.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه چنین برخوردهایی، نشان از اوج نفاق و دورویی و خباثت مدعیان حقوق بشر دارد گفتند: کشور ما دارای هفده‌هزار شهید ترور است که اغلب آنان، مردم عادی اعم از کاسب، کشاورز، کارمند، استاد دانشگاه و حتی زنان و کودکان هستند اما عاملان همه‌ی این ترورها، آزادانه در کشورهای مدعی حقوق بشر حضور دارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یکی دیگر از برکات خون شهدا را تزریق روحیه‌ی ایستادگی و استحکام در جامعه و تقویت روحیه‌ی مردم دانستند و با اشاره به تشییع اخیر ۲۷۰شهید در تهران و شور و هیجان ناشی از این تشییع افزودند: این حادثه‌ی عظیم، و تحرک، آمادگی و شوق و عشق و آرمان‌گرایی برخاسته از آن، نقطه‌ی مقابل دلسردی، نومیدی و رکود بود.

ایشان در ادامه با اظهار تأسف از ضعف و کم‌کاری در معرفی شهدا و از جمله معرفی‌نشدن ظرفیت بزرگ شهدای هفتم تیر به‌عنوان مظهر عظمت و استقامت ملت ایران، خاطرنشان کردند: جوانان در جناح فرهنگیِ مؤمن، انقلابی، مردمی و خودجوش باید با زبان تصویر و با استفاده از ابزارهای جدید، چهره‌نگاری هنرمندانه‌ای از این شخصیت‌های بسیار برجسته انجام دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به حق بزرگ و وصف‌ناشدنی شهیدان و خانواده‌های آنان در حق ملت ایران افزودند: خانواده‌های شهدا روحیه و عزم بالای خود را به جامعه منتقل می‌کنند و این روحیه و عزم راسخ، همان چیزی است که کشور ما امروز به آن احتیاج دارد.
رهبر انقلاب شناخت دشمن را یکی دیگر از نیازهای اساسی امروز برشمردند و با هشدار درباره‌ی برخی تلاش‌ها در بزک‌کردن تبلیغاتی و رسانه‌ای چهره‌ی جنایتکار دشمن به برخی از نمونه‌های اقدامات تروریستی آمریکا و عوامل آن علیه ملت ایران اشاره کردند..


«حادثه‌ی ۷تیر  سال ۱۳۶۰»، «بمباران شیمیایی سردشت در ۷تیر ۱۳۶۶»، «ترور شهید صدوقی در۱۱ تیر سال ۱۳۶۱» و «ساقط‌کردن هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲تیر سال ۱۳۶۷» نمونه‌هایی از اقدامات تروریستی آمریکا و یا عوامل آن بود که رهبر انقلاب از آنها یاد کردند و افزودند: برخی معتقدند که باید این ایام تیرماه به‌عنوان «هفته‌ی حقوق بشر آمریکایی» نام‌گذاری شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید مجدد بر ضرورت شناخت دشمن خاطرنشان کردند: ملت باید با شناخت عمق دشمنیِ دشمن برای مواجهه و مقابله در میادین جنگ نرم، از جمله عرصه‌ی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آماده باشد.
ایشان با انتقاد از افرادی که سعی می‌کنند چهره‌ی خشن و وحشتناک و هیولایی آمریکا را توجیه کنند خاطرنشان کردند: کسانی که می‌خواهند دشمنی خباثت‌آلود آمریکا و برخی دنباله‌روهای آن را با بزک تبلیغاتی و رسانه‌ای بپوشانند در واقع به ملت و کشور خیانت می‌کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان ملت ایران را نیازمند پیام امیدبخش، افشاگر و سرشار از ابتهاج شهیدان خواندند و گفتند: ملت ایران مدیون شهدا و خانواده‌های شهدا هستند و کسانی که این واقعیت را انکار می‌کنند بیگانه از مصالح ملت و در واقع اجنبی هستند اگرچه شناسنامه‌ی ایرانی داشته باشند.

پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی محلاتی نماینده‌ی ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی شهدای هفتم تیر گفت: علی‌رغم خواست دشمنان اسلام و انقلاب، یاد و خاطره‌ی شهدای هفتم تیر در کشور همیشه زنده است.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: تاریخ انقلاب اسلامی ثابت کرد که حادثه‌ی هفتم تیر و حوادث مشابه و ترور هزاران نفر از بهترین یاران انقلاب نه‌تنها سبب ضعف نشد بلکه عامل استقامت، پایداری، ایستادگی و صلابت روزافزون ملت ایران شده است
.

برچسب‌ها:
سومین دورمذاکرات ایران و امریکا

محمد جواد ظریف و جان کری وزرای خارجه ایران و آمریکا سومین مذاکره خود برای نگارش متن توافق جامع را روز شنبه در وین آغاز کردند

برچسب‌ها:
در مذاکرات هسته‌ای، سنگ بنای سیاست خارجی کشور گذاشته می‌شود

دکتر محسن رضایی گفت: در مذاکرات هسته ای برای اولین بار بعد از انقلاب، سنگ بنای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گذاشته خواهد شد؛ بنابراین، هر نوع رویه ای که در پیش گیریم، بر ‌بقیه مسائل هم اثر خواهد گذاشت.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر محسن رضایی در برنامه نگاه یک با موضوع اقتصاد مقاومتی افزود: اقتصاد مقاومتی برای عبور از مشکلات و متفاوت با مقاومت اقتصادی است؛ در مقاومت اقتصادی مردم مقاومت می‌کنند، در حالی که در اقتصاد مقاومتی خود اقتصاد سپر مردم می‌شود.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان اینکه اقتصاد و تحریم با هم در ارتباط اند گفت: 20 تا 30 درصد مشکلات اقتصادی مربوط به تحریم است و می‌توان برای این میزان راه بندان ظالمانه هم هم چاره اندیشی کرد.

برچسب‌ها:
هفته قوه قضائیه مبارک باد

گرامی باد یادوخاطره شهدای هفتم تیر،دکتر بهشتی وهفتادودویارشهیدش

هفته قوه قضاییه بر مسئولین،قضات،پرسنل وهمه خادمان عرصه قضایی که خالصانه برای سلامت اجتماعی واحقاق حقوق مظلومان تلاش مینمایند تبریک وتحنیت عرض میکنم.

برچسب‌ها:
انسان باشیم
  • چرا انسانها بایکدیگر مهربان نیستند

مگه همه مثل هم نیستند

پس چرا ؟

پس چرا ؟

چرا حق یکدیگر را غصب میکنند؟

چرا یکدیگر را میکشند؟

چرا ......؟

چرا ......؟

آیا انسان گرگ انسان است، درسته ، یا توماس هابز اشتباه کرده است؟

راستی سعدی چه میگوید...... آیا بنی آدم اعضای یکدیگرند؟

نمیدانم..... جنایات داعش....انصره...... القاعده.....

غیبت... تهمت... حسادت... و....آیا همه ازجنس آزار انسانند یانه؟

بنگر...بی اندیش... بعد کاملش کن و حتما سعی کن انسان باشی ، که سعادت تو در آن است.

 

برچسب‌ها:
مامور شجاع ودلسوز ناجا امروز در شهرستان کرج به شهادت رسید

امروز یکشنبه بیستم نودوچهار حوالی ساعت12 ستوان دوم جواد مرادی در محمد شهر کرج  توسط سارغین مسلح شربت شهادت نوشید وبه بزرگ پاسدار خلقت حضرت ابااعبدالله الحسین (علیه السلام)سرور و سالار شهیدان پیوست.

روحش شاد یادش گرامی.

برچسب‌ها:
درگیری آمریکاو روسیه

رئیس ‌جمهور آمریکا، به نقش کشورش در انتقال قدرت در اوکراین که به بروز بحران کنونی در این کشور منجر شده است، اذعان کرد. «معاون وزیر امور خارجه آمریکا: واشنگتن در دو دهه گذشته، حدود پنج میلیارد دلار برای «گسترش و ترویج دموکراسی در اوکراین» هزینه کرده.»

به گزارش شبکه خبر، باراک اوباما، در مصاحبه با شبکه «سی‌ ان‌ ان»، درباره اوضاع اوکراین گفت: «ما در توافق انتقال قدرت در اوکراین نقش داشتیم»، زیرا ولادیمیر پوتین‌، رئیس‌ جمهور روسیه، «نیز چنین تصمیمی در قبال کریمه و اوکراین گرفت.»

رئیس‌ جمهور آمریکا همچنین ضمن رد احتمال هرگونه درگیری نظامی با روسیه افزود: «عاقلانه نیست آمریکا یا جهان شاهد یک درگیری نظامی واقعی میان آمریکا و روسیه باشد.» با این حال، اوباما تاکید کرد واشنگتن بر اعمال فشار خود بر مسکو و تقویت کشورهای عضو ناتو در همسایگی اوکراین ادامه خواهد داد.

اوباما گفت: «آنچه اکنون صورت می‌ دهیم، تقویت آن دسته از کشورهای عضو ناتوست که هم مرز اوکراین هستند.» وی تصریح کرد: «این مرزی است که نمی‌توان از آن عبور کرد، زیرا درغیر این صورت مجبور می‌‌شویم برای محافظت از هم پیمانان خود، اقدام نظامی کنیم.»

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا به تازگی از کنگره خواسته است یک میلیارد دلار اعتبار برای صرف هزینه‌ های جانبی با هدف تقویت حضور نظامی آمریکا در لهستان و کشورهای همسایه آن اختصاص دهد. در همین حال، ویکتوریا نولاند، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا، گفت: واشنگتن ظرف دو دهه گذشته، حدود پنج میلیارد دلار از بابت آنچه وی، «گسترش و ترویج دموکراسی در اوکراین» خواند، هزینه کرده است.

مناطق عمدتا روس زبان دونتسک و لوهانسک در شرق وکراین در پی آغاز عملیات نظامی کی‌یف در آوریل ۲۰۱۴ برای سرکوب اعتراض‌های حامیان روسیه، صحنه درگیری‌ های مرگبار میان استقلال طلبان حامی مسکو و ارتش اوکراین بوده است.

درگیری‌ ها پس از آن تشدید شد که ساکنان دو منطقه آشوب‌ زده دونتسک و لوهانسک در ماه می، همه‌ پرسی محلی برگزار کردند و قاطعانه به جدایی از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند.

برچسب‌ها:
مازیاران چشم یاری داشتیم

خدایا چنان کن سرانجام کار           که توخوشنودباشی و مارستگار

 

برچسب‌ها:
تقابل اوباما و کنگره درباره تحریم ایران
روزنامه واشنگتن پست در گزارش خود به قلم مایکل سینک، رییس اندیشکده واشنگتن برای سیاست شرق نزدیک نوشت: حصول توافق اولیه ژنو میان ایران و گروه 1+5 که با نام رسمی "برنامه اقدام مشترک" شناخته می شود منافعی را برای هر دو طرف در پی داشت و موجب محدود شدن برنامه هسته ای ایران در ازای کاهش تحریم های بین المللی علیه این کشور و زمان برای بهبود اقتصادی شد. بنابراین با توجه به این تاثیرات مثبت به نظر می آید که هر دو طرف برنامه اقدام مشترک را اگر نه به اندازه حصول توافق نهایی اما به عنوان دومین انتخاب مناسب ترجیح می دهند تا مانع از بروز تنش های بیش تر شوند.

هرچند این شرایط دستیابی به توافق نهایی را غیرمحتمل تر می کند چون حصول آن نیازمند سازش هایی سخت است به ویژه از سوی منتقدان در داخل ایران که معتقدند اقدامات آمریکا در تضاد با ایدئولوژی و منافع کشورشان است. از طرفی دیگر اگر گزینه های جایگزین هولناک به نظر می آمد ممکن بود مذاکره کنندگان به این سازش ها تن بدهند اما دورنمای تمدید مذاکرات به این معنی است که آن ها چنین رویکردی ندارند.

به علاوه این مساله گره اصلی اختلاف میان کاخ سفید و کنگره آمریکا درخصوص تصویب قانون اعمال تحریم های جدید علیه ایران در واشنگتن است. کنگره بر این باور است که تهدید تحریم های جدید برای متقاعد کردن ایران برای پذیرش توافق نهایی ضروری است چون تحریم ها نقش کلیدی در کشاندن ایران پای میز مذاکره داشته است. اما کاخ سفید دیدگاه دیگری دارد و معتقد است که تحریم های جدید تاثیری مخالف دارد و ثابت می کند عقیده ایرانی ها مبنی بر این که آمریکا قابل اعتماد نیست صحیح بوده و موضع مذاکره کنندگان را تضعیف می کند تا جایی که تهران را به سمت کناره گیری از مذاکرات سوق خواهد داد. این همان دلیلی است که باراک اوباما ، رییس جمهور آمریکا تهدید کرده است در صورت تصویب این قانون آن را وتو خواهد کرد و حتی علیه آن لابی کرده است.

با این حال حق با چه کسی است؟

وتوی قانون تحریم های جدید علیه ایران به این کشور نشان خواهد داد که هیچ فشار بیش تری وجود ندارد و انگیزه تهران برای سازش را کاهش خواهد داد. علاوه بر این ضرب الاجلی که در برنامه اقدام مشترک تعیین شده بود را بی اعتبار خواهد کرد به گونه ای که نشان می دهد محتمل ترین گزینه جایگزین برای حاصل نشدن توافق، تمدید مذاکرات است.

این کار هم چنین موجب بروز تنش در روابط میان کاخ سفید خواهد شد به گونه ای که کار را برای رییس جمهور آمریکا تا بتواند حمایت کنگره را برای لغو تحریم ها علیه ایران به دست آورد سخت تر خواهد کرد. وتوی این قانون از سوی اوباما علاوه بر این برای کنگره مشکل ایجاد خواهد کرد چون فشارهایی که قانون گذاران تلاش می کنند آن را افزایش دهند تضعیف خواهد کرد. حتی اگر کنگره بتواند رای کافی برای بی اثرکردن این وتو را به دست آورد تاثیر تحریم های بیش تر منوط به همکاری همه جانبه برای اجرای آن است.

با وجود اختلافاتی که میان کاخ سفید و کنگره بر سر تحریم جدید ایران وجود دارد آن ها در قبال ایران مشترکاتی نیز دارند و دولت اوباما نیازمند است که با اعضای کنگره وارد رایزنی شود چون انجام این کار حصول یک نتیجه خوب را قابل دستیابی می کند.

با توجه به نگرانی های اساسی کنگره مبنی بر این که دولت ممکن است یک توافق بد با ایران را امضا کند بهترین گام این است که دولت دست از امتیازدهی به تهران در مذاکرات هسته ای بردارد و در ازا به دنبال توافقی با رهبران کنگره برای رسیدن به یک توافق نهایی قابل قبول باشد.

این مساله در حقیقت نیازمند قدرتمند شدن موضع مذاکره کنندگان آمریکا در مسائل کلیدی شامل تحقیقات ایران درباره سلاح هسته ای در فعالیت های هسته ای گذشته اش، نظارت و راستی آزمایی برنامه موشک بالستیک ایران و مدت زمان یک توافق است. اما این اتفاق نیازمند تضمین حمایت کنگره برای قدرتمند شدن و افزایش اعتبار رییس جمهور برای کاهش تحریم ها علیه ایران است. چیزی که ایران بیش از هر چیز نیازمند آن است.

از طرفی دیگر ایران باید متقاعد شود که گزینه جایگزین فشارهایی بیش تر از آنچه که هم اکنون آن ها را تجربه می کند در پی خواهد داشت و برای رسیدن به این منظور آمریکا و هم پیمانان مذاکره کننده اش باید به تمدید نکردن دوباره برنامه اقدام مشترک متعهد باشند و به تهران هشدار دهند که در صورت دست نیافتن به یک توافق نهایی در ضرب الاجل تعیین شده تحریم ها دوباره به کار گرفته خواهد شد.

این روزنامه آمریکایی در پایان نوشت: رییس جمهور آمریکا وقتی می گوید ما باید با حسن نیت مذاکره کنیم کاملا به حق سخن می گوید اما این کار نباید برای همیشه ادامه یابد اگر مقامات ایرانی باور کنند که گزینه جایگزین برای یک انتخاب استراتژیک ادامه مذاکرات است در حالی که امتیازات غرب بیش تر خواهد شد تعجبی نیست که این مذاکرات بدون نتیجه ادامه یابد.
برچسب‌ها:
ماو انقلاب اسلامی

راستی مابرای انقلاب چه کردیم؟

آیا ازالطافی که خدا مرحمت کرده شاکریم؟

آیا همانطورکه باید پای آرمانهایمان بایستیم ایستاده ایم؟

آیاهمیشه همینطورخواهد ماند؟

آیاکفران نعمت نعمتمان را ازکف برون نمی کند؟

راستی تاکی زنده ایم؟

پس تاهستیم یه کاری بکنیم تا فردای قیامت شرمنده نباشیم. یادمان باشدازهمه انعام حساب کشی خواهد شد.

 

برچسب‌ها:
بازتاب پیام مقام معظم رهبری به جوانان آمریکای لاتین واروپا

به گزارش خبرگزباری فارس، این پیام همزمان در 33 شبکه رادیویی به زبان های مختلف و 6 شبکه تلویزیونی و  خبری برون مرزی صدا وسیما  انتشار یافت در شبکه های بین المللی نیز بازتاب وسیعی پیدا کرد.

همین گزارش حاکی است که مخاطبان زیادی در چهار گوشه جهان بخصوص اروپا و آمریکای شمالی در کامنت ها و پیام های ارسالی خود به رسانه های برون مرزی ضمن تشکر ، نقطه نظرات خود را اظهار کردند. حجم کامنت های قرار داده شده در وب سایت های رسانه های برون مرزی و پیام های مخاطبان نشان دهنده توجه ویژه مخاطبان کشورهای اروپایی و آمریکایی به پیام اخیر مقام معظم رهبری می باشد. لازم به ذکر است در روزهای آغازین مخابره خبر توسط رسانه های برون مرزی در سایت ها و صفحات اجتماعی متنوع ین رادیو و تلویزیون ها آمار فزاینده ای از بازدید مخاطبان مشاهده شد به طور مثال تعداد بازدیدکننده از سایت وصفحات اجتماعی مجموعاً 3،060،403 نفر و تعداد کامنت  و اشتراک گذاری ها در خصوص موضوع فوق 124،294 مورد و تعداد لایک های موافق موضوع 211،729 مورد بود.

این پیام مهم در بسیاری از رسانه های مستقل جهان و نیز نشریات و خبرگزاری ها و سایت های جهان اسلام نیز بازتاب فراوانی داشت از جمله می توان به تایمز، نیویورک تایمز، یاهو نیوز، ایز وستیا،بی بی سی، نیو یورک مگز ینگز، خبرگزاری های راشا تودی، اینتر فاکس و ... اما تعدادی از رسانه های غربی برخی جملات مهم این پیام را سانسور کردند. این رسانه ها از انتشار قسمت هایی از پیام که به سابقه سیاه استعماری غرب اشاره دارد، خودداری کرده و تنها گزیده هایی از آن را منتشر کردند.

بی بی سی فارسی با انتشار این پیام به عنوان تیتر یک سایت خود نوشت : آیت الله خامنه ای جوانان غربی ر به کراجعه به قرآن و زندگی پیغمبر اسلام دعوت کرد.

پایگاه آمریکای «فارین پالیسی» ضمن انتشار بخش هایی از پیام رهبر انقلاب به جوانان غرب، آن را «بسیار غیرمنتظره» توضیف کرد و استقبال کاربران شبکه های اجتماعی از آن را مورد اشاره قرار داد.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با عنوان «آیت الله خامنه ای بر اهمیت بررسی اسلام به جوانان غربی تاکید کرد» نوشت: رهبر عالی ایران تاکید کرد جوانان غربی به جای «بلعیدن دیدگاه های متعصبانه» ، خود به بررسی اسلام بپردازد.

پایگاه آمریکایی «وترنز تودی» در گزارشی با این عنوان که رهبر «رهبر عالی ایران به جوانان غربی گفت فکری مشتقل داشته باشید» ، به انتشار کامل متن پیام رهبر معظم انقلاب پرداخت و از مخاطبان خود خواست که این پیام را به جوانانی که می شناسند منتقل کنند.

مجله انگلیسی the week : رهبر عالی ایران نامه های سرگشاده به جوانانغربی نوشت. آیت الله خامنه ای بعد از حملات تروریست ها در پاریس، برای نگاشتن یک نامه سرگشاده اقدام کرد.

مجله آمریکایی «نیویورک» در گزارش خود با عنوان «رهبر ایران نامه ای سرگشاده به جوانان غربی توئیت کرد»، به انتشار تمامی توئیترهای منتشر شده از سوی دفتر معظم رهبری پرداخت.

روزنامه بین المللی چند زبانه «اپکو تایمز» آمریکا : آیت الله از جوانان غربی خواست اسلام متعصبانه را رد کنند. رهبر عالی ایران تاکید کرد که جوانان اروپایی و آمریکایی برای مبارزه با موج تعصبی که بعد از حمله تنروها در فرانسه به راه افتاد، به مطالعه و بررسی اسلام بپردازند.

شبکه «تله سور» ونزوئلا نیز  در گزارشی یاآور شد: رهبر ایران تصویر ارائه شده از اسلام توسط رسانه ها را رد کرد.

 

برچسب‌ها:
صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 22 صفحه بعد
 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کرج آنلاین و آدرس karajonline.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.